מגבר ימהה 2092 נכבה מעצמו
שלום
ראיתי את השירשור הדומה בנושא
אבל אני שואל את השאלה בקשר לימהה שלי.שאני מדליק אותו אני שומע את הממסר של הספק נידלק והוא עובד ואז
אחרי כמה דקות הוא נכבה.החשש שלי שזה עניין של רמקולים מקצרים אז הפעלתי אותו בלי שום דבר מחובר.
בדקתי אותו שוב והוא עדיין נכבה.אבל כאשר העברתי אותו לשקע חשמלי אחר הבעיה לפחות בבדיקה האחרונה לא חזרה.
מה זה יכול להיות ? ואיפה אני יכול להשיג מייצב מתח בשבילו ולא את ה GPT למינהם.ראיתי שיש דברים טובים.
ראיתי את השירשור הדומה בנושא
אבל אני שואל את השאלה בקשר לימהה שלי.שאני מדליק אותו אני שומע את הממסר של הספק נידלק והוא עובד ואז
אחרי כמה דקות הוא נכבה.החשש שלי שזה עניין של רמקולים מקצרים אז הפעלתי אותו בלי שום דבר מחובר.
בדקתי אותו שוב והוא עדיין נכבה.אבל כאשר העברתי אותו לשקע חשמלי אחר הבעיה לפחות בבדיקה האחרונה לא חזרה.
מה זה יכול להיות ? ואיפה אני יכול להשיג מייצב מתח בשבילו ולא את ה GPT למינהם.ראיתי שיש דברים טובים.
לא סביר שזה קשור לחיבור מתח ולכן גם שום "מייצב" לא יעזור. אולי היה לך מגע רופף בשקע הקודם שגרם להתחממות המגעים אחרי מספר דקות וירידת מתח. אספקת המתח במגברים עוברת השנאה, יישור וייצוב, ותנודות מתח של 10% (ע"פ התקן) ואף יותר לא ישפיעו על המגבר.
..
חבר קודם
ציין עניין של לחות רטיבות.חשבתי שרצוי לציין את העובדה שעמד לידו עציץ
בכל מיקרה אני ניקיתי אותו עם מפוח ואני מקווה שזה היה עניין של לחות ואבק.
עידכון
הבעיה מסתמנת כבעיה חשמלית טהורה.
המגבר מוכן לעבוד עם שקע אחר כן ועם השקע הקבוע שלו לא.
לדעתי זו תופעה של קפיצות מתח או אי יציבות מתח בשקע.
עידכון 2
אני שוקל להוסיף למגבר יחידה כזו
http://www.advice.co.il/Productdetails. ... PcatID=914
ההספק שהמגבר לוקח מרשת החשמל הוא 480 וואט
ואני מתלבט בין AVR (מייצב מתח) של 600 או 1000 וואט.
המחיר נא בין 200 ל 300 פלוס.דיברתי עם אדוויס והם אומרים שאין בעיה עם ציוד אלקטרוני.
ציין עניין של לחות רטיבות.חשבתי שרצוי לציין את העובדה שעמד לידו עציץ
בכל מיקרה אני ניקיתי אותו עם מפוח ואני מקווה שזה היה עניין של לחות ואבק.
עידכון
הבעיה מסתמנת כבעיה חשמלית טהורה.
המגבר מוכן לעבוד עם שקע אחר כן ועם השקע הקבוע שלו לא.
לדעתי זו תופעה של קפיצות מתח או אי יציבות מתח בשקע.
עידכון 2
אני שוקל להוסיף למגבר יחידה כזו
http://www.advice.co.il/Productdetails. ... PcatID=914
ההספק שהמגבר לוקח מרשת החשמל הוא 480 וואט
ואני מתלבט בין AVR (מייצב מתח) של 600 או 1000 וואט.
המחיר נא בין 200 ל 300 פלוס.דיברתי עם אדוויס והם אומרים שאין בעיה עם ציוד אלקטרוני.
קח בחשבון שתתכן פגיעה באיכות השמע.
מבלי לפתוח פתח להתנצחות אם מדובר בוודו או "למה זה לא יתכן מבחינה מדעית/חשמלית", מציע לך להשאיל מכשיר כזה מאחד שיש לו ולבדוק בעצמך.
אני רכשתי מייצב כזה ולאחר ניסיון קצר הוא חובר לפלזמה במקום למגבר....
אם תחליט בכל זאת לרכוש, המלצתי - קנה את זה בעל ההספק הגבוה יותר. ההפרש במחיר לא גדול ועדיף להיות על הצד הבטוח. חוץ מזה, אולי תחבר אותו גם לצרכנים נוספים.
בהצלחה,
ארז
מבלי לפתוח פתח להתנצחות אם מדובר בוודו או "למה זה לא יתכן מבחינה מדעית/חשמלית", מציע לך להשאיל מכשיר כזה מאחד שיש לו ולבדוק בעצמך.
אני רכשתי מייצב כזה ולאחר ניסיון קצר הוא חובר לפלזמה במקום למגבר....
אם תחליט בכל זאת לרכוש, המלצתי - קנה את זה בעל ההספק הגבוה יותר. ההפרש במחיר לא גדול ועדיף להיות על הצד הבטוח. חוץ מזה, אולי תחבר אותו גם לצרכנים נוספים.
בהצלחה,
ארז