חברה...עזרה...בבקשה...יש לי אפשרות לרכוש
- Pakostnik
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קודם כל אין לטלויזיה הזו כניסת HDMI. כבר לא טוב. אבל יכול להיות שעבורך זה לא חשוב.
תן לי לנחש - בתצוגה מראים לך סרט הדגמה בעל תמונה בהירה, ללא תנועות מהירות, עם DVD מחובר דרך כניסת קומפוננט וללא צליל.
התחום החלש של LCD זולים - זה בדיוק צבעים כהים ותנועות מהירות ותמונה דחוסה ברזולוציה נמוכה (כמו שידורי טלוויזיה בארץ).
אתה צריך לבקש שיראו לך את הטלוויזיה מחוברת ל YES או HOT ולא לסרט הדגמה. ולוודא שלא מחברים בין ממיר לטלוויזיה קופסה שנקראת "מגבר אות". ותבדוק איך נראים הפרצופים שנמתחים לרוחב. האם הטלוויזיה יכולה למזער עיוותים בשידור טלוויזיה במעבר למסל רחב.
בגדול, פרט להיעדר בעיות גאומטרית תמונה ועובי קטן, אין ל LCD 32 שום יתרון על טלוויזיה רגילה 25-29" בשידור טלוויזיה. והפורמט הרחב לפעמים הופך לחיסרון.
תן לי לנחש - בתצוגה מראים לך סרט הדגמה בעל תמונה בהירה, ללא תנועות מהירות, עם DVD מחובר דרך כניסת קומפוננט וללא צליל.
התחום החלש של LCD זולים - זה בדיוק צבעים כהים ותנועות מהירות ותמונה דחוסה ברזולוציה נמוכה (כמו שידורי טלוויזיה בארץ).
אתה צריך לבקש שיראו לך את הטלוויזיה מחוברת ל YES או HOT ולא לסרט הדגמה. ולוודא שלא מחברים בין ממיר לטלוויזיה קופסה שנקראת "מגבר אות". ותבדוק איך נראים הפרצופים שנמתחים לרוחב. האם הטלוויזיה יכולה למזער עיוותים בשידור טלוויזיה במעבר למסל רחב.
בגדול, פרט להיעדר בעיות גאומטרית תמונה ועובי קטן, אין ל LCD 32 שום יתרון על טלוויזיה רגילה 25-29" בשידור טלוויזיה. והפורמט הרחב לפעמים הופך לחיסרון.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בהמשך לשאלה
שלום רב,
טלוויזית ה LCD הנדונה מוצעת כעת במבצע פסח לעובדי התעשייה האוירית במחיר של 4900.
בתוך כך חשבתי לנכון להביא לכם את הלינק למפרט המלא של התכונות:
http://www.yanir.co.il/yanir/flash/temp ... sp?id=1228
ברשותכם מספר שאלות נוספות (סליחה על הבורות):
* לא מפורט כאן שיש שלט כלול זה משהו סטנדרטי?!
* לא רשום במפורש (או שאני לא מבין את הכתוב) שיש לזה מקלט שידור (טיונר) או תמיכה בהיפר פנד מלא לכבלים, האם כך הדבר או שאני לא הבנתי את הכתוב?
* לאחר שיש בידכם את הנתונים המלאים מה דעתכם על המוצר?
* בחיפוש בזאפ הדגם הנ"ל (3240) לא מופיע כלל ולמעשה את הדגם הזה מצאתי רק באתר של יניר מערכות (מה זה דגם חדש או ישן?
) באתרים שונים יש דגם שנקרא מייאבך (עלק
) 3220 אז מה הסיפור בעצם ,מנסים להיפטר ממלאי ישן או שזה דגם חדש שעוד לא נכנס?
* האם חברת FUJICOM היא חברה מוכרת/ידועה/אמינה?
זהו בשלב הזה תודה לעונים.
יום נפלא.
עמיר.
טלוויזית ה LCD הנדונה מוצעת כעת במבצע פסח לעובדי התעשייה האוירית במחיר של 4900.
בתוך כך חשבתי לנכון להביא לכם את הלינק למפרט המלא של התכונות:
http://www.yanir.co.il/yanir/flash/temp ... sp?id=1228
ברשותכם מספר שאלות נוספות (סליחה על הבורות):
* לא מפורט כאן שיש שלט כלול זה משהו סטנדרטי?!
* לא רשום במפורש (או שאני לא מבין את הכתוב) שיש לזה מקלט שידור (טיונר) או תמיכה בהיפר פנד מלא לכבלים, האם כך הדבר או שאני לא הבנתי את הכתוב?
* לאחר שיש בידכם את הנתונים המלאים מה דעתכם על המוצר?
* בחיפוש בזאפ הדגם הנ"ל (3240) לא מופיע כלל ולמעשה את הדגם הזה מצאתי רק באתר של יניר מערכות (מה זה דגם חדש או ישן?
* האם חברת FUJICOM היא חברה מוכרת/ידועה/אמינה?
זהו בשלב הזה תודה לעונים.
יום נפלא.
עמיר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46398
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5080 פעמים
amir_1479,
ה TV עולה 4900 רק לאחר מימוש תלושי החג (1100 ש"ח אם אני זוכר נכונה), אז בעצם היא עולה לך 6000.
אם תלך ל ש.א.ל, אתה תוכל לראות את כי מציגים את ה TV עם סרט ההדגמה ואין בכלל אפשרות לבחון את המסך עם שידורי TV.
ה TV כוללת שלט.
יש היפרבנד לכבלים, אבל אתה בטח לא תשתמש בו כי יש לך ממיר דיגיטלי.
בכל מקרה, אני יודע שהרבה אנשים מתעשייה אוירית קנו אותה, כי עם סרטון ההדגמה היא מציגה תמונה יפה ואין כל כך מבחר להשוואה ב ש.א.ל.
ה TV עולה 4900 רק לאחר מימוש תלושי החג (1100 ש"ח אם אני זוכר נכונה), אז בעצם היא עולה לך 6000.
אם תלך ל ש.א.ל, אתה תוכל לראות את כי מציגים את ה TV עם סרט ההדגמה ואין בכלל אפשרות לבחון את המסך עם שידורי TV.
ה TV כוללת שלט.
יש היפרבנד לכבלים, אבל אתה בטח לא תשתמש בו כי יש לך ממיר דיגיטלי.
בכל מקרה, אני יודע שהרבה אנשים מתעשייה אוירית קנו אותה, כי עם סרטון ההדגמה היא מציגה תמונה יפה ואין כל כך מבחר להשוואה ב ש.א.ל.
תגובה ל amir_1479
שלט כלול, זה כנראה יותר מדי אלמנטרי ולכן לא מצויין. לגבי דגם, רצוי לפנות ליניר ולשאול באיזה דגם מדובר בקנייה ממקום מסויים, אני התקשרתי בעבר אלייהם עם שאלה דומה לגבי מסך אחר, והתברר שבפרסום החנות לא עידכנו את הדגם. FUJICOM היא אכן חברה אמיתית אך כל קשר בינה לבין מסכים מקרי בהחלט. זהו מוצר המדבקה של היבואן. מדובר במסך סיני שעובר בארץ גיור וניתן לו שם לועזי מפוצץ (ע"ע מץ, גרץ, ספקטרה, אלקטרה, פרופיליו, המילטון, פרוסאונד, פרוויו, לנקו, נורמנדי, בלוסוניק, ITT ודומיהם). רק שבמקרה המדובר, לפחות השירות טוב וכולל 3 שנים לאחריות מלאה.
OK
ראשית תודה על המענה המהיר!
זיו - ידוע העניין 1100 שקלים זו המתנה למעשה מבחינתי המחיר הוא מה שציינת
דבר נוסף וחשוב שעלה במוחי זה עתה
. זיו, לא רק שאין לי כבלים דיגיטלי אין לי כבלים בכלל כרגע, כלומר נכון לעכשיו מעבר לסרטים ב DVD, טלוויזיה אני מתכוון לקלוט ** מהאנטנה ** האם זה יכול להוות בעיה מבחינת ההתאמה למוצר הזה (אני מתכוון כמובן לרמת המוצר עצמו ברור לי שישנן השפעות הקשורות באנטנה עצמה ויופיעו בכול מקלט ללא קשר)??
שי- אם כן שורה תחתונה האם מדובר בחברה קיקיונית?
מה לגבי הנתונים המוצגים בלינק?
מישהו יודע האם המוצר חדש או מוצר שמנסים להיפטר מהמלאי..?
אני שואל את השאלה כיוון ש"במדריך" אחד ברשת רשום לגבי ניגודיות שהמינימום הוא 1:3000 ובמקום אחר צויין ש 1:500 זה מספיק (על פי הנתונים בלינק לזו יש 1:1000), אותו הדבר לגבי מושג שנקרא הארה (אני מקווה שאני רושם את זה נכון) במדריך אחד רשום 1000-1500 ובאחר 250 זה מספיק (על פי הנתונים בלינק לזו יש 550). לכן השאלה, שכן ע"פ מדריך אחד ה LCD המדובר הוא מוצר ממוצע ++ וע"פ מדריך אחר גרוטאה שלא שווה התעניינות... מה דעתכם??
(למרות שהוא רשום מעלה לנוחיותכם אני מצרף שוב את הלינק: http://www.yanir.co.il/yanir/flash/temp ... sp?id=1228)
שוב תודה לעונים.
יום נפלא.
עמיר.
זיו - ידוע העניין 1100 שקלים זו המתנה למעשה מבחינתי המחיר הוא מה שציינת
דבר נוסף וחשוב שעלה במוחי זה עתה
שי- אם כן שורה תחתונה האם מדובר בחברה קיקיונית?
מה לגבי הנתונים המוצגים בלינק?
מישהו יודע האם המוצר חדש או מוצר שמנסים להיפטר מהמלאי..?
אני שואל את השאלה כיוון ש"במדריך" אחד ברשת רשום לגבי ניגודיות שהמינימום הוא 1:3000 ובמקום אחר צויין ש 1:500 זה מספיק (על פי הנתונים בלינק לזו יש 1:1000), אותו הדבר לגבי מושג שנקרא הארה (אני מקווה שאני רושם את זה נכון) במדריך אחד רשום 1000-1500 ובאחר 250 זה מספיק (על פי הנתונים בלינק לזו יש 550). לכן השאלה, שכן ע"פ מדריך אחד ה LCD המדובר הוא מוצר ממוצע ++ וע"פ מדריך אחר גרוטאה שלא שווה התעניינות... מה דעתכם??
(למרות שהוא רשום מעלה לנוחיותכם אני מצרף שוב את הלינק: http://www.yanir.co.il/yanir/flash/temp ... sp?id=1228)
שוב תודה לעונים.
יום נפלא.
עמיר.
כמה תשובות
לא, זו לא חברה קיקיונית כי זו פשוט לא חברה, אבל בשביל לקבל חברה צריך להוסיף כמה אלפים.
לא משנה הנתונים של הניגודיות, משנה איך הביצועים בפועל. יש מסכים שמתהדרים בניגודיות גבוהה ולא שווים הרבה, ויש דגמים של שארפ לדוגמא עם ניגודיות "נמוכה יחסית" וביצועים מרהיבים.
הדגם המדובר הוא ללא ספק חדש יותר מהדגם שמופיע בזאפ-3220. דגמים חדשים נוטים להתפרסם באתרי השוואת מחירים בשלב מאוחר יותר.
אם אין לך שידורים דיגיטליים, תתקשר ליניר ותשאל אם המסך בכלל מתאים לך, וכל שאלה אחרת לגבי הדגם כי ישנם לא מעט מסכים שבעיתיים בקליטת שידורים של דרך ממיר.
לא משנה הנתונים של הניגודיות, משנה איך הביצועים בפועל. יש מסכים שמתהדרים בניגודיות גבוהה ולא שווים הרבה, ויש דגמים של שארפ לדוגמא עם ניגודיות "נמוכה יחסית" וביצועים מרהיבים.
הדגם המדובר הוא ללא ספק חדש יותר מהדגם שמופיע בזאפ-3220. דגמים חדשים נוטים להתפרסם באתרי השוואת מחירים בשלב מאוחר יותר.
אם אין לך שידורים דיגיטליים, תתקשר ליניר ותשאל אם המסך בכלל מתאים לך, וכל שאלה אחרת לגבי הדגם כי ישנם לא מעט מסכים שבעיתיים בקליטת שידורים של דרך ממיר.
חבר'ה מצטער על ההקפצה אבל זה פשוט דרש את זה...
היום ראיתי בגליון של "המכרז של המדינה" שהגיע אלי בתיבת הדואר את טלוויזית ה LCD המדוברת...
ע"פ הרשום שם מחיר המחירון שלה הוא"25000 ש"ח
זה חוקי בכלל לפרסם כאלו דברי שקר!?!?
יום נפלא.
עמיר.
היום ראיתי בגליון של "המכרז של המדינה" שהגיע אלי בתיבת הדואר את טלוויזית ה LCD המדוברת...
ע"פ הרשום שם מחיר המחירון שלה הוא"25000 ש"ח
זה חוקי בכלל לפרסם כאלו דברי שקר!?!?
יום נפלא.
עמיר.
מבחינתם זה לא דבר שקר, זה שיש מחירים נמוכים יותר זה לא אומר שהם משקרים..
בכל מקרה כל מוצר שתראה במכרז של המדינה תוריד חצי מהמחיר מחירון והוא יהיה באמת המחיר בשוק..
בכל מקרה כל מוצר שתראה במכרז של המדינה תוריד חצי מהמחיר מחירון והוא יהיה באמת המחיר בשוק..
לדגם הנ"ל יש כניסת טיונר לקליטת שידורי אנטנה
כמו כן המכשיר מחובר למקלט של יס בנקדות ההדגמה ולא רק לסרט הדגמה
כך שניתן גם להתרשם מחיבורי טלויזיה
כך שניתן גם להתרשם מחיבורי טלויזיה