חברה...עזרה...בבקשה...יש לי אפשרות לרכוש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
אמנונוני פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

LCD של Fujicom דגם 3240 32" ב-6000K,האם כדאי? איך המסך בכלליות?ומה דעתכם?וכמובן תודה!!!

linl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 330
שם מלא: יניב
נתן תודות: 0

פרטים

שליחה #2 

מה מרחק הצפיה
אחוזי צפיה במדיה %יס %DVD
האם ראית אותה ובאיזה מדיה???

מחיר טוב לכל הדעות אבל צריך קצת יותר פרטים

Pakostnik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה #3 

קודם כל אין לטלויזיה הזו כניסת HDMI. כבר לא טוב. אבל יכול להיות שעבורך זה לא חשוב.

תן לי לנחש - בתצוגה מראים לך סרט הדגמה בעל תמונה בהירה, ללא תנועות מהירות, עם DVD מחובר דרך כניסת קומפוננט וללא צליל.
התחום החלש של LCD זולים - זה בדיוק צבעים כהים ותנועות מהירות ותמונה דחוסה ברזולוציה נמוכה (כמו שידורי טלוויזיה בארץ).

אתה צריך לבקש שיראו לך את הטלוויזיה מחוברת ל YES או HOT ולא לסרט הדגמה. ולוודא שלא מחברים בין ממיר לטלוויזיה קופסה שנקראת "מגבר אות". ותבדוק איך נראים הפרצופים שנמתחים לרוחב. האם הטלוויזיה יכולה למזער עיוותים בשידור טלוויזיה במעבר למסל רחב.

בגדול, פרט להיעדר בעיות גאומטרית תמונה ועובי קטן, אין ל LCD 32 שום יתרון על טלוויזיה רגילה 25-29" בשידור טלוויזיה. והפורמט הרחב לפעמים הופך לחיסרון.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אמנונוני כתב:LCD של Fujicom דגם 3240 32" ב-6000K,האם כדאי? איך המסך בכלליות?ומה דעתכם?וכמובן תודה!!!
...
קצת יקר 6 מיליון ש"ח...לא? :D
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

אמנונוני פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70
נתן תודות: 1 פעם

קצת יקר 6 מיליון ש"ח...לא?חחחחחחחחחחחחחחוסר ריכוזזזזזזז

שליחה #5 

:( :oops: :twisted: :D ,ולך Pakostnik,תודה!!!

amir_1479
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

בהמשך לשאלה

שליחה #6 

שלום רב,

טלוויזית ה LCD הנדונה מוצעת כעת במבצע פסח לעובדי התעשייה האוירית במחיר של 4900.

בתוך כך חשבתי לנכון להביא לכם את הלינק למפרט המלא של התכונות:

http://www.yanir.co.il/yanir/flash/temp ... sp?id=1228

ברשותכם מספר שאלות נוספות (סליחה על הבורות):
* לא מפורט כאן שיש שלט כלול זה משהו סטנדרטי?!
* לא רשום במפורש (או שאני לא מבין את הכתוב) שיש לזה מקלט שידור (טיונר) או תמיכה בהיפר פנד מלא לכבלים, האם כך הדבר או שאני לא הבנתי את הכתוב?
* לאחר שיש בידכם את הנתונים המלאים מה דעתכם על המוצר?
* בחיפוש בזאפ הדגם הנ"ל (3240) לא מופיע כלל ולמעשה את הדגם הזה מצאתי רק באתר של יניר מערכות (מה זה דגם חדש או ישן? :)) באתרים שונים יש דגם שנקרא מייאבך (עלק :)) 3220 אז מה הסיפור בעצם ,מנסים להיפטר ממלאי ישן או שזה דגם חדש שעוד לא נכנס?
* האם חברת FUJICOM היא חברה מוכרת/ידועה/אמינה?

זהו בשלב הזה תודה לעונים.
יום נפלא.
עמיר.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46398
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5080 פעמים

שליחה #7 

amir_1479,
ה TV עולה 4900 רק לאחר מימוש תלושי החג (1100 ש"ח אם אני זוכר נכונה), אז בעצם היא עולה לך 6000.
אם תלך ל ש.א.ל, אתה תוכל לראות את כי מציגים את ה TV עם סרט ההדגמה ואין בכלל אפשרות לבחון את המסך עם שידורי TV.
ה TV כוללת שלט.
יש היפרבנד לכבלים, אבל אתה בטח לא תשתמש בו כי יש לך ממיר דיגיטלי.

בכל מקרה, אני יודע שהרבה אנשים מתעשייה אוירית קנו אותה, כי עם סרטון ההדגמה היא מציגה תמונה יפה ואין כל כך מבחר להשוואה ב ש.א.ל.

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811

תגובה ל amir_1479

שליחה #8 

שלט כלול, זה כנראה יותר מדי אלמנטרי ולכן לא מצויין. לגבי דגם, רצוי לפנות ליניר ולשאול באיזה דגם מדובר בקנייה ממקום מסויים, אני התקשרתי בעבר אלייהם עם שאלה דומה לגבי מסך אחר, והתברר שבפרסום החנות לא עידכנו את הדגם. FUJICOM היא אכן חברה אמיתית אך כל קשר בינה לבין מסכים מקרי בהחלט. זהו מוצר המדבקה של היבואן. מדובר במסך סיני שעובר בארץ גיור וניתן לו שם לועזי מפוצץ (ע"ע מץ, גרץ, ספקטרה, אלקטרה, פרופיליו, המילטון, פרוסאונד, פרוויו, לנקו, נורמנדי, בלוסוניק, ITT ודומיהם). רק שבמקרה המדובר, לפחות השירות טוב וכולל 3 שנים לאחריות מלאה.

amir_1479
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

OK

שליחה #9 

ראשית תודה על המענה המהיר!
זיו - ידוע העניין 1100 שקלים זו המתנה למעשה מבחינתי המחיר הוא מה שציינת :)
דבר נוסף וחשוב שעלה במוחי זה עתה :). זיו, לא רק שאין לי כבלים דיגיטלי אין לי כבלים בכלל כרגע, כלומר נכון לעכשיו מעבר לסרטים ב DVD, טלוויזיה אני מתכוון לקלוט ** מהאנטנה ** האם זה יכול להוות בעיה מבחינת ההתאמה למוצר הזה (אני מתכוון כמובן לרמת המוצר עצמו ברור לי שישנן השפעות הקשורות באנטנה עצמה ויופיעו בכול מקלט ללא קשר)??

שי- אם כן שורה תחתונה האם מדובר בחברה קיקיונית?
מה לגבי הנתונים המוצגים בלינק?
מישהו יודע האם המוצר חדש או מוצר שמנסים להיפטר מהמלאי..?

אני שואל את השאלה כיוון ש"במדריך" אחד ברשת רשום לגבי ניגודיות שהמינימום הוא 1:3000 ובמקום אחר צויין ש 1:500 זה מספיק (על פי הנתונים בלינק לזו יש 1:1000), אותו הדבר לגבי מושג שנקרא הארה (אני מקווה שאני רושם את זה נכון) במדריך אחד רשום 1000-1500 ובאחר 250 זה מספיק (על פי הנתונים בלינק לזו יש 550). לכן השאלה, שכן ע"פ מדריך אחד ה LCD המדובר הוא מוצר ממוצע ++ וע"פ מדריך אחר גרוטאה שלא שווה התעניינות... מה דעתכם??

(למרות שהוא רשום מעלה לנוחיותכם אני מצרף שוב את הלינק: http://www.yanir.co.il/yanir/flash/temp ... sp?id=1228)

שוב תודה לעונים.
יום נפלא.
עמיר.

shay
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 811

כמה תשובות

שליחה #10 

לא, זו לא חברה קיקיונית כי זו פשוט לא חברה, אבל בשביל לקבל חברה צריך להוסיף כמה אלפים.
לא משנה הנתונים של הניגודיות, משנה איך הביצועים בפועל. יש מסכים שמתהדרים בניגודיות גבוהה ולא שווים הרבה, ויש דגמים של שארפ לדוגמא עם ניגודיות "נמוכה יחסית" וביצועים מרהיבים.
הדגם המדובר הוא ללא ספק חדש יותר מהדגם שמופיע בזאפ-3220. דגמים חדשים נוטים להתפרסם באתרי השוואת מחירים בשלב מאוחר יותר.
אם אין לך שידורים דיגיטליים, תתקשר ליניר ותשאל אם המסך בכלל מתאים לך, וכל שאלה אחרת לגבי הדגם כי ישנם לא מעט מסכים שבעיתיים בקליטת שידורים של דרך ממיר.

amir_1479
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

חבר'ה מצטער על ההקפצה אבל זה פשוט דרש את זה...

היום ראיתי בגליון של "המכרז של המדינה" שהגיע אלי בתיבת הדואר את טלוויזית ה LCD המדוברת...

ע"פ הרשום שם מחיר המחירון שלה הוא"25000 ש"ח :x

זה חוקי בכלל לפרסם כאלו דברי שקר!?!? :arrow:

יום נפלא.
עמיר.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10091
נתן תודות: 583 פעמים
קיבל תודות: 604 פעמים

שליחה #12 

מבחינתם זה לא דבר שקר, זה שיש מחירים נמוכים יותר זה לא אומר שהם משקרים..

בכל מקרה כל מוצר שתראה במכרז של המדינה תוריד חצי מהמחיר מחירון והוא יהיה באמת המחיר בשוק..
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #13 

פה צריך להוריד הרבה יותר מחצי...

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #14 

לא רק חצי ,הרבה דברים קניתי אם אתם זוכרים את המכרז הכפול שהיה ונעלם ,ועכשיו של המדינה אני נותן הצעות של פחות מחצי ומוריד עוד 2000 ,3000 שקל וזה תופס יופי.

Pakostnik
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621

שליחה #15 

תסלחו לי.
לדעתי הדיון על ה FUJICOM ועל המבצע של תעשיה אוירית מתמשך הרבה-הרבה מעבר לנדרש, ויש בו כ-10 הודעות מיותרות.
PREVED!

talshar
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 41

לדגם הנ"ל יש כניסת טיונר לקליטת שידורי אנטנה

שליחה #16 

כמו כן המכשיר מחובר למקלט של יס בנקדות ההדגמה ולא רק לסרט הדגמה

כך שניתן גם להתרשם מחיבורי טלויזיה

שלח תגובה