בעיה| 2 מערכות הפעלה
אם שתי המערכות הפעלה עובדות לך חלק אתה יכול להגדיר איזה מהן תיהיה ברירת המחדל.
לך לפי הנתיב הבא
מחשב שלי מקש ימני --מאפיינים --מתקדם -- start up and recovry - אני לא יודע איך קוראים לזה בעברית
האופציה הכי תחתונה.---- הגדרות - פה אתה תיראה את שתי המערכות הפעלה שלך ברשימת גלילה.פשוט תבחר את מי
מהן אתה רוצה.
לך לפי הנתיב הבא
מחשב שלי מקש ימני --מאפיינים --מתקדם -- start up and recovry - אני לא יודע איך קוראים לזה בעברית
האופציה הכי תחתונה.---- הגדרות - פה אתה תיראה את שתי המערכות הפעלה שלך ברשימת גלילה.פשוט תבחר את מי
מהן אתה רוצה.
תודה על המענה !!!
עשיתי מה שאתה הצעת אבל הבעיה שאני רואה רק מערכת הפעלה XP
אולי זה משהו ב BOOT כי יש לי 2 HDD ואולי הוא קורא את ההארדיס הלא נכון
אבל למרות ששחקתי בביוס בכול מיני צורות עדיין מעלה XP
יש פתרון נוסף
למה נראה לי שאני יפרמט שוב
עשיתי מה שאתה הצעת אבל הבעיה שאני רואה רק מערכת הפעלה XP
אולי זה משהו ב BOOT כי יש לי 2 HDD ואולי הוא קורא את ההארדיס הלא נכון
אבל למרות ששחקתי בביוס בכול מיני צורות עדיין מעלה XP
יש פתרון נוסף
למה נראה לי שאני יפרמט שוב
איפה יושבת מערכת ההפעלה השניה???
אתה צריך לעשות אופציה של בחירה ששתיהן יעלו ואז אתה בוחר אחת מהן בכל פעם.
בא נעשה סדר :
האם שתי מערכות ההפעלה על כונן קשיח אחד - אם כן אז אתה עוד בסדר.כי אז פשוט הן חולקות אותה מחיצת MBR
אם לא אתה צריך כל פעם להגדיר מאיזה כונן אתה רוצה לעלות את המחשב.
לדוגמא אם XP יושב על 40 גיגה סיגייט והחלונות 7 יושבת על 60 גיגה אתה צריך כל פעם לבחור כונן אחר לעבוד עליו.
כלומר אם אתה רוצה את ה XP אתה חייב להגדיר בביוס להעלות את ה 40 גיגה שהוא יהיה הכונן הראשון.ואם אתה רוצה
את החלונות 7 אתה חייב להגדיר את ה 60 גיגה בתור הכונן הראשון.
אופציה שניה ויותר קלה !!!!!!
היא להתקין אתה מערכות בסדר כרונולוגי
כלומר המערכות הפעלה מכירות אחת את השניה XP תבוא ראשונה ואחריה חלונות 7 לא בתור שידרוג עליה !!!!
בנוסף !!!
כלומר XP תשב בכונן C הברירת מחדל וחלונות 7 תשב בכונן D או E או F לא משנה איזה אות כרגע.
אתה צריך לעשות אופציה של בחירה ששתיהן יעלו ואז אתה בוחר אחת מהן בכל פעם.
בא נעשה סדר :
האם שתי מערכות ההפעלה על כונן קשיח אחד - אם כן אז אתה עוד בסדר.כי אז פשוט הן חולקות אותה מחיצת MBR
אם לא אתה צריך כל פעם להגדיר מאיזה כונן אתה רוצה לעלות את המחשב.
לדוגמא אם XP יושב על 40 גיגה סיגייט והחלונות 7 יושבת על 60 גיגה אתה צריך כל פעם לבחור כונן אחר לעבוד עליו.
כלומר אם אתה רוצה את ה XP אתה חייב להגדיר בביוס להעלות את ה 40 גיגה שהוא יהיה הכונן הראשון.ואם אתה רוצה
את החלונות 7 אתה חייב להגדיר את ה 60 גיגה בתור הכונן הראשון.
אופציה שניה ויותר קלה !!!!!!
היא להתקין אתה מערכות בסדר כרונולוגי
כלומר המערכות הפעלה מכירות אחת את השניה XP תבוא ראשונה ואחריה חלונות 7 לא בתור שידרוג עליה !!!!
בנוסף !!!
כלומר XP תשב בכונן C הברירת מחדל וחלונות 7 תשב בכונן D או E או F לא משנה איזה אות כרגע.