לקוחות תובעים את סוני על בעיות לעידכון Firmware 3.0
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
מי שלא זוכר על מה מדובר, כדאי לקרוא את הת'רד הבא:
http://www.hometheater.co.il/vt91751.Pl ... -00-Update
אז מסתבר שלקוחות בחו"ל לא סבלניים כמוני ונראה שכמה מהם קמו ותבעו את החברה על העוגמת נפש. יישר כח!
http://enthusiast.hardocp.com/news/2009 ... 0_problems
http://www.hometheater.co.il/vt91751.Pl ... -00-Update
אז מסתבר שלקוחות בחו"ל לא סבלניים כמוני ונראה שכמה מהם קמו ותבעו את החברה על העוגמת נפש. יישר כח!
http://enthusiast.hardocp.com/news/2009 ... 0_problems
-
Huber
- חבר במועדון HT

לרעתם יאמר שזה לא העידכון הראשון שיוצר בעיות, אם אני לא טועה זה כבר השלישי. לזכותם יאמר שהעידכונים שיפרו משמעותית את הקונסולה מיום ההשקה עד היום ושזו הקונסולה היחידה שלא פרוצה בדור הנוכחי.
אם התביעה הייתה בארץ, הייתי מצטרף, גם אני חוויתי הרבה חוסר נחת מהעידכון האחרון שלהם
אם התביעה הייתה בארץ, הייתי מצטרף, גם אני חוויתי הרבה חוסר נחת מהעידכון האחרון שלהם
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הובר - התביעה היא של אנשים שהצליחו לעדכן ונגרם להם נזק לקונסולה. אף אחד בארץ לא היה מקבל תביעה על קונסולה שלא מצליחה להתעדכן, כי לא נגרם שום נזק, והמקסימום זאת עוגמת נפש על זה שהרשת לא הייתה זמינה - ועוגמת נפש זה סעיף שמאוד לא נהוג לפצות עליו בארץ בסכומים רציניים. פה זה לא אמריקה (ובהקשר של עוגמת הנפש, אולי טוב שכך).
-
Huber
- חבר במועדון HT

MAL - להזכירך, התמיכה של סוני שלחו אותי למעבדה "לתקן" את המכשיר שלי בתשלום כשכל הבעייה הייתה העידכון שלהם ולא בעיית חומרה. אם הייתי מקשיב להם ולא הייתי מפעיל שיקול דעת, הייתי מבזבז זמן ומשלם כסף על כלום.
חוצמזה, כשרכשתי את הקונסולה הובטח לי שירותי רשת. אם תקלה אצלהם חוסמת אפשרות זאת, זה קצת מעבר ל"עוגמת נפש", זה מניעת שירות מובטח. אם היית רוכש רכב ואחרי ביקור במוסך היבואן המזגן היה מפסיק לעבוד לשם דוגמא, איך היית מרגיש?
חוצמזה, כשרכשתי את הקונסולה הובטח לי שירותי רשת. אם תקלה אצלהם חוסמת אפשרות זאת, זה קצת מעבר ל"עוגמת נפש", זה מניעת שירות מובטח. אם היית רוכש רכב ואחרי ביקור במוסך היבואן המזגן היה מפסיק לעבוד לשם דוגמא, איך היית מרגיש?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

LOLlevikon כתב:לא יודע מה עם MAL, אני הייתי מרגיש חם....Huber כתב: אם היית רוכש רכב ואחרי ביקור במוסך היבואן המזגן היה מפסיק לעבוד לשם דוגמא, איך היית מרגיש?......
הובר - אף אחד לא הבטיח לך שירותי רשת. למעשה, שירותי הרשת מובטחים במדינות מסויימות, לא בכל העולם. זה נמצא שם, בין הכוכביות והאותיות הקטנות. מקסימום, היו שולחים אותך לתבוע את המוכר הויטנאמי שהבטיח לך רשת.
-
Huber
- חבר במועדון HT

MAL - אני בטוח שהתגובה שלך הייתה שונה אם אתה היית נתקל בבעייה 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אין ספק שהייתי מתבעס אם הייתי נתקל בבעיה, אבל אני לא רואה כאן עילה לתביעה.
לעומת זאת, הבנתי שלאנשים שהצליחו לעדכן ונתקלו במשחקים הנתקעים ממש נגרם נזק לקונסולות - עיניות הבלוריי נהרסו בעקבות התקלה הזאת. כאן יש עילה לתביעה.
לעומת זאת, הבנתי שלאנשים שהצליחו לעדכן ונתקלו במשחקים הנתקעים ממש נגרם נזק לקונסולות - עיניות הבלוריי נהרסו בעקבות התקלה הזאת. כאן יש עילה לתביעה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

MAL - ואם הייתי ניגש למעבדה, משלם כסף על "תיקון" (לפחות על בדיקה - אף אחד לא עובד בחינם) כפי שהתמיכה שלהם הציע בכתב? מה אז? גם אז היית רק "מתבעס"? 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כרגע אין שום הוכחה שחוסר היכולת לעדכן נגרמה בגלל סוני. עדכון 3.01 נועד לאנשים שעדכון 3.0 גרם להם לבעיות, לא לאנשים שלא הצליחו לעדכן ל3.0, כך שכן - הייתי מתבעס.
בכל מקרה, לא שילמת על בדיקה - על מה בדיוק היית תובע?
בכל מקרה, לא שילמת על בדיקה - על מה בדיוק היית תובע?