התחדשתי ב פיליפס 8404 42 אינץ'
במזל טוב! לאחר קריאת חומר בפורומים פה החלטתי ללכת על הדגם הנ"ל והבנתי מראש מה נחשב מחיר אטרקטיבי. שילמתי עליה 6650 (אחרי הנחת מועדון הייטק) במס' תשלומים לא מועט. מי שרוצה פרטים מוזמן לפנות אליי.
עכשיו נשאר רק לחכות להובלה ולהתקנה - זה הולך להיות קשה!
עכשיו נשאר רק לחכות להובלה ולהתקנה - זה הולך להיות קשה!
רכשתי בטרקלין לחשמל
יש להם מבצע השבוע. הציעו לי ב 7400 והסכימו לרדת ל 7000 כדי להשוות לחנויות אחרות. לאחר הנחה של 5% למחזיקי כ. אשראי מועדון הייטק ירדנו ל 6550 ב 24 תשלומים.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
תתחדש!!
האם קיבלת גם התקנה במחיר הזה?
אני הלכתי לפני שלושה ימים וקיבלתי הצעת מחיר של 6500, ברשת אחרת, ללא התקנה (שעלותה 300 ש"ח) ובשלושה תשלומים...
קיבלת מחיר מצויין!
אני הלכתי לפני שלושה ימים וקיבלתי הצעת מחיר של 6500, ברשת אחרת, ללא התקנה (שעלותה 300 ש"ח) ובשלושה תשלומים...
קיבלת מחיר מצויין!
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
שיחקת אותה!soguy כתב:כן. הובלה, מתקן+התקנה.liranmishani כתב:תתחדש!!
קיבלת מחיר מצויין!......
גם אני אשמח
וודאי... יאללה שיגיע כבר.dodi88 כתב:כל הכבוד לך. נשמח אם תעלה תמונות....
השאלה עכשיו היא מה עושים טלוויזיה 33 אינץ (40 ק"ג להערכתי) שלא מסכימה להתפנות מהסלון
- lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: גם אני אשמח
מרוקנים את כל החלקים מבפני ,ממלאים מים,זורקים כמה דגים בפנים ,סוגרים והנה לך..אקוריום.soguy כתב:וודאי... יאללה שיגיע כבר.dodi88 כתב:כל הכבוד לך. נשמח אם תעלה תמונות....
השאלה עכשיו היא מה עושים טלוויזיה 33 אינץ (40 ק"ג להערכתי) שלא מסכימה להתפנות מהסלון...
תתחדש... ושתהנה..
גם אני רכשת יאת הדגם הנ"ל..37" ... ואני ממש מרוצה . מכשיר מאוד איכותי...ברוב הערוצים האנלוגיים רואים היטב-אך יש כמה ערוצים פחות טוב-וזאת משום איכות השידור.ולא בגלל הטלויזיה.
ובקרוב ארכוש לחדר השינה 32".מדגם 7404.(אין - 32" בדגם 8404 לצערי..אך ההבדל בינהם בסה"כ זה בתאורה האחורית ... האמבילייט...)
והעיקר הבריאות ושנהנה...
ובקרוב ארכוש לחדר השינה 32".מדגם 7404.(אין - 32" בדגם 8404 לצערי..אך ההבדל בינהם בסה"כ זה בתאורה האחורית ... האמבילייט...)
והעיקר הבריאות ושנהנה...
התלבטות...
לפי הכתוב 8404 טלויזיה איכותית וטובה.
בחנויות שגם מוכרים פיליפס לא מתלהבים כל כך למכור לי פיליפיס , דווקא משבחים את הסמסונג.
הדרישה שלי מהטלויזיה זה לרוב צפייה בייס ערוצי הסרטים, ערוץ 2 ערוץ 10 וכיוצ"ב.
האם ישנה פה התלבטות או שאהנה עם ה8404.
אשמח לקבל חוו"ד.
בחנויות שגם מוכרים פיליפס לא מתלהבים כל כך למכור לי פיליפיס , דווקא משבחים את הסמסונג.
אשמח לקבל חוו"ד.
תתחדש ותהנה..!
אחלה מכשיר רכשת... אחי ... ואתה תהנה ממנו ... כמו שאני נהנה מ..37" שרכשתי לאחרונה.. לצפייה 2.5 מטר.
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
Re: התלבטות...
בא.ל.מ. תמיד יידחפו את סמסונג על חשבון סוני ופיליפס, זו המדיניות בגלל שהם היבואנים של סמסונג.sharon696 כתב:לפי הכתוב 8404 טלויזיה איכותית וטובה.
אשמח לקבל חוו"ד....