אתמול הגיע אלי חבר יקר
כמובן שזמננו הקצר לא הותיר יותר מידי זמן להתעסק עם הפטפון ולחברו לסטאפ כי זה בכל זאת דורש מעט כיוונים במקום החדש. הביקור ארך כשלוש שעות שחלפו לי כמו שלוש דקות. את רוב הזמן העברנו בפטפוט (אתם יכולים לנחש על מה בעיקר) ובהאזנה למוזיקה ובעיקר לתקליטים ועל המחרשה JVC שלי.
אני לא אכביר מילים על איכות ההאזנה בסטאפ עם המחרשה ואשאיר את הבמה לראובן כי אין הנחתום מעיד על עיסתו
בהזדמנות זאת אני חייב תודה מקרב לב לידידי ראובן על הביקור וההפתעה הנעימה
בקיצור, רק היום התפניתי מעט להתעסק עם ה-RPM5 שהגיע עם ראש GRADO אפור. חיברתי אותו אחר כבוד דרך המסלול של המחרשה (המחרשה עמדה לדעתי מבוישת
אכן הפטפון שקט מבחינה מכנית והראש GRADO לוקה מעט בפירוט לעומת ה-AT440MLA שעל המחרשה. הבסים בשני הפטפונים זהים כמעט לחלוטין. אני חלילה לא מנסה לבקר ראש זה או אחר כי בסופו של עניין זה צבע הצליל שכל אחד ואחד אוהב.
אני עדיין בשלבים של סטאפ והכיוון הוא להתקין עליו את ה-AT440MLA ואז תהיה לי אינדיקציה יותר טובה על איכות הצליל. התכנון הוא לעבור מהמחרשה ל-RPM5 לצורך ההקלטות שאני מבצע ולהעביר את המחרשה לסלון במקום מחרשת ה-GARRARD.
בינתיים אני יושב לתכנן לי פרוטרקטור יעודי ל-RPM5 אחרי שהורדתי מידות מכניות ונתונים מתוך ה-MANUAL.
אעדכן בהמשך בליווי תמונות ואולי גרפים מעניינים. אז STAY TUNED. מצורפות מספר תמונות להנאתכם.