מחפש JUKEBOX קצת אחר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
udif פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2080
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

שלום,

אני רוצה להפוך את ה- HDX1000 לקצת נגיש יותר לילדים שלי.
ברשותי בין 100 ל-200 קבצי ISO שהומרו ישירות מדיסקים ישראלים. שמות הקבצים לרוב לפי ה- VOLUME LABEL, ואין שום סיכוי שאמצא ב- IMDB או אפילו ב-SRATIM את "מעשה בחמישה בלונים" או את "חיבוקי".

בנוסף, אני מעוניין לקבץ את הדיסקים לפי קבוצות (פינוקי, דורה, טלטאביז, וכו') כפי שהיום הם מחולקים בספריות, ולא לפי הגדרות ז'אנר או מבנה אלפבתי שטוח כמו שראיתי ב- YAMJ

מה שאני בסה"כ רוצה זה כלי שיצור לי HTML לפי JPG קיימים לכל קובץ, כולל JPG לספריה, עם נווט לפי מבנה הספריות - במסך הראשי אצפה לראות אייקון לכל ספריה(לפי ה- JPG) ולחיצה עליו תביא אותי לאייקונים שנמצאים באותה הספריה.

יהיה נחמד אם הכלי ייצר גם אייקונים דפולטיביים לקבצים ומחיצות שאין להם אייקון, אפילו ע"י רינדור של הטקסט אל תוך JPG, כך שאוכל בהדרגה להחליף את האייקונים הנ"ל בגרפיקה אמיתית.

מישהו מכיר כלי כזה?
עד כמה ניתן להתאים את YAMJ לכך? ניתן בקלות לנטרל את כל הפלאגינס המיותרים שמוצאים סרטים שלא קשורים ל-ISO שלי, אבל החלוקה הקשיחה לז'אנר והתעלמות מוחלטת מכל החלוקה לספריות נראית כמו משהו בסיסי המובנה בכלי.

מצאתי באתר של NMT השוואה בין כל ה- JUKEBOX הידועים ומסתבר שיש בין 10 ל-15 כלים כאלה, אבל לא עברתי על כולם.

ישנו גם KDOSKE NMT CUSTOMIZER אבל גם הוא כנראה לא בדיוק בנוי למה שאני רוצה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”