לטענת המאמר הזה, אחת הסיבות לפופולריות הגואה של טורנטים היא בעיקר בגלל העובדה שהוליווד מפלה אותנו. כן, כן, את כל מי שלא נמצא בתוך ארה"ב...
ההפרש הגדול בין השידורים בארה"ב ומקומות אחרים (חוץ מאנגליה...) והעובדה שהיסטורית לא כל תוכנית הגיעה, בשילוב עם העובדה שהאמריקאים יכולים להוריד או לצפות בפרקים שלמים של הסדרות האהובות דרך אתרים כמו HULU בעוד שאנחנו לא - גורמים לשאר העולם לצפות באותם תכנים דרך TORRENTS. בלי קשר, שירותי VPN בארה"ב (בתשלום) התפתחו השנה באופן דרמטי והצפי הוא שחברות שמספקות שירותי VPN עולמיים בתשלום יגדלו משמעותית בשנתיים הקרובות!
זה נכון שאתרים כמו PIRATE BAY גורמים לכך שהתחום הזה יראה כאילו הוא יורד או שהוא בסכנה, אך במחקר עלה שאתרים רבים (כגון EZTV) צמחו בלא פחות מ-50% בשנה האחרונה ושמרבית הפעילות בהם היא מחוץ לארה"ב.
לסקירה מה התוכניות הפופולריות שמורדות בשיטה זו לחצו כאן. האמת? הופתעתי מהסולידיות של התוכניות, לדעתי זה מעניין כי זה סוג של רייטינג אבסלוטי ועולמי!
http://torrentfreak.com/popularity-of-p ... ng-091004/
מה המסקנה מכל הסיפור הזה? אישית? הייתי מקווה שהאולפנים יפיצו את התכנים שלהם עם פרסומות וירוויחו מהסיפור הזה. אם הם ימשיכו בדרך זו הגרפים מראים שהצרכנים ימצאו את הדרך שלהם לתוכן גם אם הספקים לא ידאגו לכך (קרי: וגם לא ירוויחו מכך).
הפופולריות של טורנטים עולה - הוליווד מתעלמת
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73316
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
פעם קראו לי צבוע כי אני רוכש משחקים בכסף מלא ולעומת זאת משיג תכני ווידאו. כשאמרתי בזמנו שאני משיג בלית ברירה (מכיוון שרב הסדרות בהן צופה או לא מגיעות בכלל לספקי התוכן בארץ או מגיעות אחרי שנה פלוס, ויש לי מספיק דוגמאות אם מישהו מעוניין) הניחו שאני נותן לעצמי ולהם תירוצים. מסתבר שאני לא היחיד ושההיגיון שלי הוא היגיון הכלל אחרי הכל
הנה אני מתחייב פה קבל עם ועדה - שמור לעד בארכיוני הפורום, ברגע שהוט/YES יביאו תכנים בזמינות מספיק גבוהה ומספיק תכנים בשביל למלא את הצרכים שלי, באותו היום אני אישית אצטרף כלקוח בתשלום מלא ואפסיק להשיג תכנים בצורה אחרת. כל עוד הם ממשיכים לשדר סרטי HD עם פסקול סטריאו (רק אני רואה את זה כעלבון ללקוחות שלהם?), ימשיכו להביא סדרות שנה אחרי שהן יוצאות בחו"ל או לא להביא בכלל - את הכסף שלי הן לא יראו.
הנה אני מתחייב פה קבל עם ועדה - שמור לעד בארכיוני הפורום, ברגע שהוט/YES יביאו תכנים בזמינות מספיק גבוהה ומספיק תכנים בשביל למלא את הצרכים שלי, באותו היום אני אישית אצטרף כלקוח בתשלום מלא ואפסיק להשיג תכנים בצורה אחרת. כל עוד הם ממשיכים לשדר סרטי HD עם פסקול סטריאו (רק אני רואה את זה כעלבון ללקוחות שלהם?), ימשיכו להביא סדרות שנה אחרי שהן יוצאות בחו"ל או לא להביא בכלל - את הכסף שלי הן לא יראו.
אני די בטוח שאם הסקר יצא שוב עוד שבועיים heroes לא תופיע בו בכלל,
אני כל הזמן על סף להפסיק איתה זה כבר נהיה ממש "עבודה" לצפםות בה, ואני די בטוח שכולם מרגישים אותו דבר,
פשוט בגלל ההבטחה של העונה הראשונה מצפים כל הזמן שהפעם יהיו שינוי וירימו קו עלילתי מעניין ויעשו משהו נורמלי סוף סוף עם הדמויות האלה,
כנראה אבל שיש רייטניד אז לא טורחים להחליף את הכותבים
אני כל הזמן על סף להפסיק איתה זה כבר נהיה ממש "עבודה" לצפםות בה, ואני די בטוח שכולם מרגישים אותו דבר,
פשוט בגלל ההבטחה של העונה הראשונה מצפים כל הזמן שהפעם יהיו שינוי וירימו קו עלילתי מעניין ויעשו משהו נורמלי סוף סוף עם הדמויות האלה,
כנראה אבל שיש רייטניד אז לא טורחים להחליף את הכותבים