נכון שעדיין לא הגענו ל "אפקט חלון" בטלויזיות ...hd זה שיפור ניכר אבל עדיין לא שם .
חשבתי אתמול האם באמת אנחנו רוצים "אפקט חלון" ?הרי אז כל סרט יראה כמו הצגה , ואם אני רוצההצגה אלך לתאטרון .
מצד שני אפקטים יראו כאילו מתרחשים כאן לידי .
האמת אני פשוט בלי טלויזיה בסלון ...את ה lg-42 מכרתי ואני מחכה לסמסונג 52b750 שהזמנתי ואמורה להגיע עוד כשבועיים...
תכנים ? אני לא אגזים אם אומר שיש בקנה כ 200 סרטים (מדיה סנטר/סטרימר) שעדיין לא צפינו בהם.
uriler ...אייי אייי אל תזכיר לי את ER הייתי מכור כ 14 שנה עד שהסתיימה ...אין אין אין על הסדרה הזו.
uris כתב:הרי אז כל סרט יראה כמו הצגה , ואם אני רוצההצגה אלך לתאטרון .
...
אין מה להשוות. היתרון ב"אפקט החלון" בבית הוא אפקט הנוחות. אין צורך לרכוש כרטיסים מראש בשביל להיות ממוקם בנוחות, אין קהל מסביבך שיפריע לך בדרך זו או אחרת וכו. אנשים כיום פחוץ ופחות הולכים לסרטים בקולנוע ולהצגות בדיוק גלל הסיבות הללו (ואני אחד מהם).
סתם קוריוז, אכן 1080P זה עדיין לא "אפקט חלון" אבל למיטב זיכרוני קראתי שהמאפרים באולפנים הגדולים היו צריכים לעבור קורסי ריענון על מנת שיהיה להם את היכולת להסתיר את הפגמים בפניהם של השחקנים, פגמים שבעידן ה SD היו מטושטשים עקב איכות התמונה וכיום עם המעבר ל HD נראים "במלוא הדרם"
uris כתב:הרי אז כל סרט יראה כמו הצגה , ואם אני רוצההצגה אלך לתאטרון .
...
אין מה להשוות. היתרון ב"אפקט החלון" בבית הוא אפקט הנוחות. אין צורך לרכוש כרטיסים מראש בשביל להיות ממוקם בנוחות, אין קהל מסביבך שיפריע לך בדרך זו או אחרת וכו. אנשים כיום פחוץ ופחות הולכים לסרטים בקולנוע ולהצגות בדיוק גלל הסיבות הללו (ואני אחד מהם).
סתם קוריוז, אכן 1080P זה עדיין לא "אפקט חלון" אבל למיטב זיכרוני קראתי שהמאפרים באולפנים הגדולים היו צריכים לעבור קורסי ריענון על מנת שיהיה להם את היכולת להסתיר את הפגמים בפניהם של השחקנים, פגמים שבעידן ה SD היו מטושטשים עקב איכות התמונה וכיום עם המעבר ל HD נראים "במלוא הדרם"
...
כן קראתי משהו שגם תעשיית הפורנו היתה בבעיה בגלל זה...
[left]Leela: Fry, you're wasting your life sitting in front of that TV. You need to get out and see the world.
Fry: But this is HDTV. It's got better resolution than the real world[/left].
uris כתב:נכון שעדיין לא הגענו ל "אפקט חלון" בטלויזיות ...hd זה שיפור ניכר אבל עדיין לא שם .
חשבתי אתמול האם באמת אנחנו רוצים "אפקט חלון" ?הרי אז כל סרט יראה כמו הצגה , ואם אני רוצההצגה אלך לתאטרון .
מצד שני אפקטים יראו כאילו מתרחשים כאן לידי .
...
קודם כל , העיניין עם תיאטרון לא קשור. תיאטרון זו צורת אומנות שונה לגמרי. יש לפעמים סרטים שהם תיאטרון מצולם, למשל לאחרונה Doubt ("ספק") , אבל זה מיעוט נדיר.
לגבי "להיות שם": ברור שאפקט החלון מקרב את התחושה הזו, אך תמיד יהיה הבדל מהותי בין להיות שם או לא ומשחק כדורגל זו דוגמא מצוינת לכך (עד שנגיד לשידור הולוגרמי מלא ואיכותי).
theAman כתב:העניין עם ה-HD מזכיר לי קטע מ-futurama:
[left]Leela: Fry, you're wasting your life sitting in front of that TV. You need to get out and see the world.
Fry: But this is HDTV. It's got better resolution than the real world[/left].
...
גדול!
לגבי עניין הפורנו, זה היה גורם חזק מאוד שדחף את מכשירי הוידאו VHS בארה"ב בזמנו.
מאמין שגם עם הDVD, אבל במידה פחותה יחסית מVHS. אני בטוח שיש על זה מחקרים...
MrMoris - נכון, אבל היום זה הרבה פחות רלוונטי כפורנו כ"כ נגיש בזכות האינטרנט, כיום הוא כבר לא ישפיע לדעתי על פורמט זה או אחר כשהנגישות אליו כ"כ גדולה ונוחה.