העברות שרשורים, תמונות וקונספירציות...

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #21 

Moco,

במרבית המקרים מדובר על האשמות פשוטות למדי והטיפול די שגרתי ולא דורש יותר מדי מחשבה. נבדק התוכן שיש לגביו ספק. אם אנחנו מגיעים למסקנה שיש דברים בגו, בד"כ השרשור או הקטע הבעייתי מוסר. אם אין דברים בגו, בד"כ מתעלמים מהמכתב עד לקבלת התראה שניה (שכבר דורשת טיפול של עו"ד).

אם מדובר בסוגיה שאיננו מכירים (אפתיע אותך, אך מגוון הפניות אלינו מגוון ויצירתי להפליא) אז בד"כ חייבים עצה של עו"ד שמתמחה בתחום הספציפי שעולה.

כאשר מדובר במשהו שעובר אסקלציה, הוא חייב להיות מטופל על ידי עורך דין. הרבה פעמים המכתב הראשוני יכול כבר לקבוע את העמדה הסופית שלך בבית משפט ולכן יש לזה חשיבות גבוהה ביותר. ברגע שמכתב כולל את חתימתך - זוהי עמדתך הרשמית וכל עו"ד מתחיל יגיד לך כזה לא משהו שאתה רוצה להתעמת איתו בבית משפט. פעמים רבות קיבלתי על הראש ובצדק שלא חשבתי על דברים עד הסוף במכתב תגובה ראשוני שלי.

גם התעלמות לא תמיד לטובת העניין. זה בד"כ גורם לאסקלציה מהירה. יש גם מקרים שלא משנה מה תעשה, כי הצד השני נחוש לגרור אותך לבית משפט. כשמדובר בעו"ד שהוא חלק מהגוף שנגדך או לחליפין שנמצא ב-RETAINER (רשתות חשמל וגופים גדולים לרוב מחזיקים כמה כאלה לכל צרה שלא תבוא) אז העלות שלהם אפסית בעוד שאתה משלם לפי BILLABLE HOURS...

זה העלות של לעשות עסקים, כמו שאומרים האמריקאים. זה לא צריך להפתיע אף אחד. גם אנחנו שולחים מדי פעם מכתבי התראה כשאנחנו מגלים את התוכן שלנו במקומות עלומי שם ואתרים שלוו אותו לצרכיהם. גם שם לרוב הסיפור נגמר בהסרת התוכן והכל בא למקומו בשלום.

ילדיעפים,

הם טכנית רשאים לתבוע אותך וגם אותנו. אם הם יודעים בדיוק מי אתה הם יכולים לתבוע אותך לדיבה (בהנחה שאתה דובר שקר). תמיד אפשר לטעון בבית משפט שמדובר בדבר אמת ואם בית המשפט מגיע למסקנה הזו, אזי התביעה נדחית.

אם הם לא יודעים מי אתה הם יכולים לתבוע אותנו בכדי לגלות פרטים על זהותך בכדי להשתמש בהם בכדי לתבוע אותך (מן הסתם, הדפסת הודעה דיבתית בעיתון זהה למשהו שאתה כותב באינטרנט).

אם מה שמטריד אותם זו לא העובדה שאתה כתבת את זה אלא שזה עדיין מופיע באתר, אזי הם לרוב יאיימו עלינו להסיר את הפרסום הנ"ל. זה קרה בכמה מקרים, לאחרונה על ידי רשת מחשבים שלא נציין את שמה, אשר מריצה קבוע שאילתות בגוגל בכדי לזהות אתרים שכוללים הודעות לא מחמיאות אודותיה. אותה חברה כבר תבעה מספר אתרים וכלל לא עניין אותה המשתמשים עצמם שכתבו את ההודעה עצמה.

כשמדובר במשהו שהוא בבירור דיבתי, אנחנו לא נתיר לזה להישאר באתר.

כשלא ממש ברור או שיש חשד מבוסס שמדובר בדבר אמת (קרי: לא סתם "הם גנבים" אלא "זה מה שקרה לי...") אז המידע יעמוד על קנו גם אם זה יגיע לבית משפט.

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #22 

(Y)
אמן מייסר

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #23 

הבעיה עם אתר אינטרנט שיש לו פורומים הפתוחים לציבור הרחב הוא שבשלב מסויים יגיעו אליו כל מיני אנשים שחושבים שהם המציאו את אבקת השרפה, גילו את האש או המציאו את הגלגל ומבקשים למצוא לעצמם פלטפורמה שממנה הם יוכלו לשווק את דעותיהם.

מובן שאתר שיש לו תקנון המתווה מדיניות ברורה ושבעליו והצוות אוכפים מדיניות זו באופן פעיל ורציף יגרום לאותם אנשים להרגיש שמתנכלים אליהם, סותמים להם את הפה ומכאן הדרך ליצירת תיאוריה שההתנהגות של בעלי האתר מתמקדת רק בהם (תמיד יש אלמנט של התמקדות עצמית בכל הטיפוסים האובססיביים) נובעת ממזימה אפילה או אג'נדה. בדרך כלל אותם טיפוסים לא מחפשים להם מקום אחר אלא קופצים על ההזדמנות להוכיח לכולם כמה שהם נרדפים וכמה שבעלי האתר אינם ישרים.

זה בדרך כלל נפסק אחרי כמה הודעות והעסק נרגע עד שהאיש חוזר בזהות אחרת או שנולדים שני חדשים תחתיו.

כשהייתי סתם גולש באתר ומשתמש רגיל בפורומים נהניתי מכל רגע ומכל הודעה הזויה. אין כיף גדול יותר מללבות שירשורים בכך שמזינים את הפרנויה של פותח השרשור ההזוי. אבל עכשיו שעפר ומרטין רקחו כנגדי מזימה בכך שהפכו אותי לאחראי קטגוריה אני נאלץ לרסן את עצמי ולדווח על חריגות להנהלה.

תמיד דופקים את החתולים :(
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

שלח תגובה

חזור אל “כללי”