Philips 9704
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
42''
יכנס בשבועיים הקרובים יעלה 16k מחיר קטלוגי.
זה המסך lcd מבוסס led הבסיסי שלהם בגלל זה המחיר שלו לא בשמיים למרות שהוא מעוטר תחת הכותרת ''סידרה 9'' אני מאמין שיכנס בקרוב עוד דגם מבוסס led בקטגורית הפרימיום שיגיע לטופ אודיו.
זה המסך lcd מבוסס led הבסיסי שלהם בגלל זה המחיר שלו לא בשמיים למרות שהוא מעוטר תחת הכותרת ''סידרה 9'' אני מאמין שיכנס בקרוב עוד דגם מבוסס led בקטגורית הפרימיום שיגיע לטופ אודיו.
Re: 42''
המחיר 16000 לגודל 40israeli1948 כתב:יכנס בשבועיים הקרובים יעלה 16k מחיר קטלוגי.
זה המסך lcd מבוסס led הבסיסי שלהם בגלל זה המחיר שלו לא בשמיים למרות שהוא מעוטר תחת הכותרת ''סידרה 9'' אני מאמין שיכנס בקרוב עוד דגם מבוסס led בקטגורית הפרימיום שיגיע לטופ אודיו....
פיליפס 9704
נמסר לי ע"י פיליפס כי הטלויזיה נמכרת בשקם אלקטריק במחיר של 22,000 ש"ח.
40 אינץ תגיע רק בנובמבר מחירה 16,000 ש"ח.
יש לי את המפרט הטכני למי שמעונין
40 אינץ תגיע רק בנובמבר מחירה 16,000 ש"ח.
יש לי את המפרט הטכני למי שמעונין
נערך לאחרונה על ידי דניאל1 ב 26/10/2009 10:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

לא..
זה לא מוזר זה דווקא די הגיוני סידרה 9 של פיליפס נימכרת בארץ ובעולם כמותג פרימיום בדומה ללווה אופטה הגרמנית ובמחירים גבוהים במיוחד-9803-35k , 42''9900 22k , 56''9654-33k-(לדוגמא)
..רשת חשמל רגילה אפילו שקם אלקטריק או א.ל.מ שעובדת על המיד ראנג' ומעלה לא מקבלות מספיק ביקוש למסכים האלה ולא משתלם להם להחזיק אותם אז הם מעבירים אותם לחנויות יוקרה כמו טופ אדיו, ורשתות מתמחות.
לקוחות שמגיעים לטופ אודיו מצפים למחירים האלה.
זה ככה בכל המוצרים תחשוב על זה לשניה, במיוחד בשוק החשמל והאלקטרוניקה אבל אפילו מעבר..רכבים,ריהוט,ומזון...
תמיד יהיה ביקוש מינמלי לפרימיום.
לגבי ריבוי יבואנים שיש היצע מוצרים גדול אז מתחלקים בו
קח דוגמא מסמסונג...
יש יבואן למסכי מחשב, יבואן המיבא מוצרים לבנים וטלביזיות ויבואן נוסף למכשירים סלולרים.
..רשת חשמל רגילה אפילו שקם אלקטריק או א.ל.מ שעובדת על המיד ראנג' ומעלה לא מקבלות מספיק ביקוש למסכים האלה ולא משתלם להם להחזיק אותם אז הם מעבירים אותם לחנויות יוקרה כמו טופ אדיו, ורשתות מתמחות.
לקוחות שמגיעים לטופ אודיו מצפים למחירים האלה.
זה ככה בכל המוצרים תחשוב על זה לשניה, במיוחד בשוק החשמל והאלקטרוניקה אבל אפילו מעבר..רכבים,ריהוט,ומזון...
תמיד יהיה ביקוש מינמלי לפרימיום.
לגבי ריבוי יבואנים שיש היצע מוצרים גדול אז מתחלקים בו
קח דוגמא מסמסונג...
יש יבואן למסכי מחשב, יבואן המיבא מוצרים לבנים וטלביזיות ויבואן נוסף למכשירים סלולרים.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

what hi fi ממליצים על ה9664 כטוב ביותר ל42''
http://whathifi.com/BestBuys/TVs-BestBuys/Best-Buy-TVs/
Utterly brilliant. £1500 might sound a tad pricey but this is one of the most exciting sets we've seen in years
למי שאין כח להיכנס לקישור...
מפתיעה הבחירה הזאת של what hi fi...והפירגון יתר
כיוון שהם חסידי סוני כבר שנים, אבל נכון לעכשיו זה הבחירה הטובה ביותר שלהם ל42''.
הקטע שלמיטב הבנתי המסך הזה לא יכנס לארץ בשלב זה.אלא ה9704 שאם אני מבין לפי הלינק הקודם מוגדר כled pro
כלומר דגם יותר מתקדם.
גם עליו יש ביקורת טובה eisa (חסידי פיליפס ידועים) בחרו אותו כמסך השנה לשנת 2009....
בכל מיקרה הביקורת מפרגנות..אני מחכה כבר שהוא יגיע לחנויות שאוכל להתרשם אחרי האכזבה מהסמסונג .
Utterly brilliant. £1500 might sound a tad pricey but this is one of the most exciting sets we've seen in years
למי שאין כח להיכנס לקישור...
מפתיעה הבחירה הזאת של what hi fi...והפירגון יתר
כיוון שהם חסידי סוני כבר שנים, אבל נכון לעכשיו זה הבחירה הטובה ביותר שלהם ל42''.
הקטע שלמיטב הבנתי המסך הזה לא יכנס לארץ בשלב זה.אלא ה9704 שאם אני מבין לפי הלינק הקודם מוגדר כled pro
כלומר דגם יותר מתקדם.
גם עליו יש ביקורת טובה eisa (חסידי פיליפס ידועים) בחרו אותו כמסך השנה לשנת 2009....
בכל מיקרה הביקורת מפרגנות..אני מחכה כבר שהוא יגיע לחנויות שאוכל להתרשם אחרי האכזבה מהסמסונג .
46PFL9704 בזול
לפני כשבוע הופיעה 46PFL9704 במכירות אישיות במספר אתרים (וואלהשופס, נענעשופס, אולסייל, ערוץ הקניות).
הספק בכל המקרים הוא "סנסור חשמל", ומועד ההספקה מגיע עד 28
ימי עסקים.
מבירור שעשיתי, אין כרגע מלאי בארץ, ולכן זמן ההספקה הארוך.
העניין הוא המחיר: המחיר ההתחלתי הוא בסביבות 15K
שמתי הצעות (שלא זכו) ברוב האתרים, וכמעט בכל המקרים חזרו אליי אנשי מכירות עם הצעה בטלפון.
השיא היה בוואלהשופס, שבסופו של דבר הציעו לי את הטלויזיה במחיר ההתחלתי של המכירה, שהיה 15,390 ...
מכיוון שלא ראיתי בעין את הטלויזיה, וגם בגלל מועד ההספקה, ויתרתי על ההצעה, ועכשיו אני קצת מתחרט.
בנתיים בוואלהשופס המחיר ההתחלתי עלה ל-15,790, אבל בכל מקרה לדעתי אפשר בכל אחד מהאתרים
הנ"ל לסגור על לא יותר מ-15,800, וזה כולל גם מתקן תלייה, הובלה והתקנה.
הספק בכל המקרים הוא "סנסור חשמל", ומועד ההספקה מגיע עד 28
מבירור שעשיתי, אין כרגע מלאי בארץ, ולכן זמן ההספקה הארוך.
העניין הוא המחיר: המחיר ההתחלתי הוא בסביבות 15K
שמתי הצעות (שלא זכו) ברוב האתרים, וכמעט בכל המקרים חזרו אליי אנשי מכירות עם הצעה בטלפון.
השיא היה בוואלהשופס, שבסופו של דבר הציעו לי את הטלויזיה במחיר ההתחלתי של המכירה, שהיה 15,390 ...
מכיוון שלא ראיתי בעין את הטלויזיה, וגם בגלל מועד ההספקה, ויתרתי על ההצעה, ועכשיו אני קצת מתחרט.
בנתיים בוואלהשופס המחיר ההתחלתי עלה ל-15,790, אבל בכל מקרה לדעתי אפשר בכל אחד מהאתרים
הנ"ל לסגור על לא יותר מ-15,800, וזה כולל גם מתקן תלייה, הובלה והתקנה.