תגובות לביקורת אוזניות Skullcandy SK PRO
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
חביב ביותר, ולפי התמונות נראה שזה אכן סוג של BABE MAGNET...
התמונות מוסיפות המון למאמר, מאוד נבנתי לא רק לקרוא אלא גם להסתכל בתמונות ולחייך

התמונות מוסיפות המון למאמר, מאוד נבנתי לא רק לקרוא אלא גם להסתכל בתמונות ולחייך
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46363
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
yossi126,
כפי שאתה בעצמך רשמת, התוצאה יצאה יפה מאוד. היה עדיף כי היינו לוקחים מישהו עם יותר נסיון וכתיבה פחות טובה? ברור שלא. אני חושב שהכתיבה של uriler הצליחה לשקף בצורה טובה את ביצועי האוזניות.
Ilyan,
למה צעצוע? אלו אוזניות יותר פופלריות מה-W5000 שלך
עכשיו ברצינות, אוזניות Skullcandy הינן פופלריות מאוד בחו"ל ולאחרונה גם בארץ ולכן יש הגיון גדול בפרסום הכתבה.
אם היינו מפרסמים ביקורת על אוזניות כמו ה W5000, היו מתלוננים כי מה ההגיון לפרסם ביקורת על אוזניות ב $899. מי שרוצה להתלונן, תמיד ימצא על מה. אנחנו מנסים תמידית להציג ביקורות אשר יעניינו את רוב הקוראים ועל מוצרים מעניינים. אולי הפעם המוצר לא קלע לטעמך, אך ייתכן והבאים כן.
כפי שאתה בעצמך רשמת, התוצאה יצאה יפה מאוד. היה עדיף כי היינו לוקחים מישהו עם יותר נסיון וכתיבה פחות טובה? ברור שלא. אני חושב שהכתיבה של uriler הצליחה לשקף בצורה טובה את ביצועי האוזניות.
Ilyan,
למה צעצוע? אלו אוזניות יותר פופלריות מה-W5000 שלך
עכשיו ברצינות, אוזניות Skullcandy הינן פופלריות מאוד בחו"ל ולאחרונה גם בארץ ולכן יש הגיון גדול בפרסום הכתבה.
אם היינו מפרסמים ביקורת על אוזניות כמו ה W5000, היו מתלוננים כי מה ההגיון לפרסם ביקורת על אוזניות ב $899. מי שרוצה להתלונן, תמיד ימצא על מה. אנחנו מנסים תמידית להציג ביקורות אשר יעניינו את רוב הקוראים ועל מוצרים מעניינים. אולי הפעם המוצר לא קלע לטעמך, אך ייתכן והבאים כן.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הבחורות חמודות להפליא!

Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
אתה רומז שמפה רק אפשר לעלות בשורה האחרונה? אם כן אני מסכים. הדנון בהחלט שוות בדיקה. כמו כל האחרים, לדעתי הכתבה עצמה כתובה מצויין למרות שההשוואה לגראדו בהחלט בעייתית כי הן אוזניות מאוד שונות. והמחיר שלהם בארץ שוב פעם פשוט מגוחך... אוזנייה של 150$ וגם זה בטח יותר מדי.ziv_r כתב:yossi126,
Ilyan,
למה צעצוע? אלו אוזניות יותר פופלריות מה-W5000 שלך![]()
אם היינו מפרסמים ביקורת על אוזניות כמו ה W5000, היו מתלוננים כי מה ההגיון לפרסם ביקורת על אוזניות ב $899. מי שרוצה להתלונן, תמיד ימצא על מה. אנחנו מנסים תמידית להציג ביקורות אשר יעניינו את רוב הקוראים ועל מוצרים מעניינים. אולי הפעם המוצר לא קלע לטעמך, אך ייתכן והבאים כן....
אגב, הW5000 לא עולות 899$, אל תגזים... אפשר להשיג אותן ב699$ בלי בעייה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אוזניות יפות וכתבה כתובה בצורה מעניינת. אורי - תודה!
הופתעתי לראות פה ביקורת על האוזניות האלה. אני גולש גלים ומכיר את האוזניות מתחום הספורט.
רפרפתי על הביקורת והייתי רוצה להדגיש שקו המוצרים שלהם שמיועד לconsumer (בניגוד לאוזניות מהביקורת) הוא מגוון וקיימים לא מעט דגמים במחירים מגוונים בקו זה.
כמו כן, האוזניות מתומחרות בארץ במחיר פי2 או 3 מהמחיר בארצות הברית.
בבעלותי אוזניות מדגם lowdown שזה דגם הentry level שלהם לאוזניות מכסות אוזניים. קניתי אותך כדי לשמוע בעבודה מוזיקה - דגם בסיסי לצורך בסיסי.
רפרפתי על הביקורת והייתי רוצה להדגיש שקו המוצרים שלהם שמיועד לconsumer (בניגוד לאוזניות מהביקורת) הוא מגוון וקיימים לא מעט דגמים במחירים מגוונים בקו זה.
כמו כן, האוזניות מתומחרות בארץ במחיר פי2 או 3 מהמחיר בארצות הברית.
בבעלותי אוזניות מדגם lowdown שזה דגם הentry level שלהם לאוזניות מכסות אוזניים. קניתי אותך כדי לשמוע בעבודה מוזיקה - דגם בסיסי לצורך בסיסי.