קניתי סוני 3 ויש כמה שאלות
נתחיל מזה שקיבלתי את הסוני עם כבל לחשמל הכי פשוט שיש מה שנראה לי קצת מוזר בהתחשב בזה שבסוני 2 היה כבל שמתחבר לאיזה קופסא כזו האם זה תקין ?
בדיספליי סטינגס המוכר אמר לי להגדיר רזולוציה 720p ו- 1080i בלבד והדגיש לא לסמן 1080p האם זה נכון ואם כן למה?
בגיים סטינגס יש אופציה של רזולציה מה צריך לסמן?
והאם יש עוד הגדרות שישפרו לי את איכות הצפייה? כי זה נראה סבבה אבל ציפיתי ליותר מה8404 שלי ראיתי את אותן תוצאות בטלויזיות פחות טובות
המון תודה לעוזרים!!
בדיספליי סטינגס המוכר אמר לי להגדיר רזולוציה 720p ו- 1080i בלבד והדגיש לא לסמן 1080p האם זה נכון ואם כן למה?
בגיים סטינגס יש אופציה של רזולציה מה צריך לסמן?
והאם יש עוד הגדרות שישפרו לי את איכות הצפייה? כי זה נראה סבבה אבל ציפיתי ליותר מה8404 שלי ראיתי את אותן תוצאות בטלויזיות פחות טובות
המון תודה לעוזרים!!
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
- תתחדש
- סוני 2 זה לא סוני 3, אל חשש.
- הדיספליי סטינגס תלוי בטלויזיה שלך. אם היא מסוגלת להקרין 1080P אז אין לך שום סיבה לבחור בכל השאר.
- אין שום דבר חוץ מבדיספליי שעוסק ברזולוציה למיטב ידיעתי, אתה כנראה מתבלבל.
- תכייל כמו שצריך את הטלויזיה. מה שמתאים לצפיה של הוט ויס רחוק שנות אור מלהתאים לצפיה בפליסטיישן3.
- בהצלחה
- חג שמח
- הדיספליי סטינגס תלוי בטלויזיה שלך. אם היא מסוגלת להקרין 1080P אז אין לך שום סיבה לבחור בכל השאר.
- תכייל כמו שצריך את הטלויזיה. מה שמתאים לצפיה של הוט ויס רחוק שנות אור מלהתאים לצפיה בפליסטיישן3.
- בהצלחה
- חג שמח
בקשר לרזולוציות וידאו אתה מתכוון בטח לאפשרות של משחקי PS1-2 תעשה את זה לפי מה שנראה לך יותר טוב
בקשר להגדרות וידאו נראה לי שאת זה אתה צריך- אמנם אומרים בלוריי אבל כמובן שהוא יין לך גם את התמונה הכי טובה גם המשחקים:
בקשר להגדרות וידאו נראה לי שאת זה אתה צריך- אמנם אומרים בלוריי אבל כמובן שהוא יין לך גם את התמונה הכי טובה גם המשחקים:
יש לי lcd8404 של פיליפס היא מסוגלת להקרין 1080p לא?9xcalibur9 כתב:- תתחדש
- בהצלחה
- חג שמח...
1080p זה יותר טוב מ 1080i או ההפך?
יש אופציה שנקראת גיים סטינגס יש שם אופציה שנקראת ps upscaler ואפשר לבחור בין off , normal ,או full screen מה לבחור?
ואופציה ps smothing לשים on או off?
היא יכולה P\ P עדיף,
ההגדרות האלה כמו שאמרתי הן לגבי משחקי PS1 ו-2 את שציהן כדאי לך לנסות עם משחק ולהחליט מה נראה יותר טוב,
אפסקייל אומר שהPS3 תעלה את הרזולוציה של המשחק,- זה תלוי במסך שלך, אם המעבד שלו עושה עבודה יותר טובה מהPS3 אז עדיף להשאיר את זה מכובה, אם הPS3 עובדת יותר טוב אז להשאיר דולק,
את ההחלקה אתה גם תראה בקלות,
שתי האופציות לא נוגעות למשחקי PS3
ההגדרות האלה כמו שאמרתי הן לגבי משחקי PS1 ו-2 את שציהן כדאי לך לנסות עם משחק ולהחליט מה נראה יותר טוב,
אפסקייל אומר שהPS3 תעלה את הרזולוציה של המשחק,- זה תלוי במסך שלך, אם המעבד שלו עושה עבודה יותר טובה מהPS3 אז עדיף להשאיר את זה מכובה, אם הPS3 עובדת יותר טוב אז להשאיר דולק,
את ההחלקה אתה גם תראה בקלות,
שתי האופציות לא נוגעות למשחקי PS3
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הכי טוב להשאיר את מה שהפלייסטיישן סימן לבד, ולא להתחיל להתעסק עם הסימונים, כי אם הוא מנסה להוציא רזולוציה מסויימת, והיא לא זמינה לו, הוא הולך לרזולוציה הנמוכה הבאה. נניח שסימנת רק 1080P, ואי אפשר להוריד את הסימון מ480I, אז גם הוא מסומן. עכשיו אתה מכניס משחק שלא עושה אפסקייל לקונסולה. הקונסולה אמורה להוציא אות 720P. היא לא יכולה, כי האופציה לא מסומנת, ולכן היא הולכת ל480I, ואתה תראה את המשחק בSD במקום ב HD.
אבל יש אפשרות לסמן את כל האופציות ביחד מ576 ועד 1080p אז כן לסמן?Malcontent כתב:הכי טוב להשאיר את מה שהפלייסטיישן סימן לבד, ולא להתחיל להתעסק עם הסימונים, כי אם הוא מנסה להוציא רזולוציה מסויימת, והיא לא זמינה לו, הוא הולך לרזולוציה הנמוכה הבאה. נניח שסימנת רק 1080P, ואי אפשר להוריד את הסימון מ480I, אז גם הוא מסומן. עכשיו אתה מכניס משחק שלא עושה אפסקייל לקונסולה. הקונסולה אמורה להוציא אות 720P. היא לא יכולה, כי האופציה לא מסומנת, ולכן היא הולכת ל480I, ואתה תראה את המשחק בSD במקום ב HD....