האם אין מניעה מלחכות ל PHD8?
קודם כל.. תודה רבה על כל העזרה שקיבלתי כאן עד כה.. זה עזר לי מאד להתגבש לגבי איזה פלזמה אנחנו רוצים לקנות הביתה..
החלטנו שאין טעם היום כבר לקנות מסך EDTV ורק ללכת על HDTV.. ראינו איך נראה תוכך HDTV על מסכי EDTV לעומת על מסכי HDTV.. ופשוט לא כדאי לקנות מסך EDTV היום.
התקציב גג מחיר 18,000 שקל..(גודל 42)
במחיר הזה נכנסו שני פלזמות פנסוניק VS30 וסמסונג PS42S5H
שניהם בסביבות אותו מחיר.. אך בפנסוניק רואים הרבה יותר טוב..
המסך של Nec XR3 שגם כן נכנס עכשיו לתקציב.. לא אהבנו את התמונה שלו...
לאחר קריאה בפורום.. נאמר שהVS30 לא תתאים לשידורי HDTV בארץ של Yes בעקבות אי תמיכה של HDMI ב1080i@50 ..
ככה שגם היא יורדת מהפרק...
חוץ מכך נהנו מאד מהתמונה של הVS30.. ואם לא הייתה קיימת הבעיה הזאתי היינו לוקחים אותה ללא ספק..
אז איזה אלטרנטיבות קיימות לדעתכם חוץ מדהגמים הרשומים פה..?
האם אין מניע מלחכות לPHD8 של פנסוניק? האם היא בכלל תכנס לתקציב שלי כשתגיע לארץ? ומה הצפי לגבי תאריך ההגעה שלה?
תודה רבה!
החלטנו שאין טעם היום כבר לקנות מסך EDTV ורק ללכת על HDTV.. ראינו איך נראה תוכך HDTV על מסכי EDTV לעומת על מסכי HDTV.. ופשוט לא כדאי לקנות מסך EDTV היום.
התקציב גג מחיר 18,000 שקל..(גודל 42)
במחיר הזה נכנסו שני פלזמות פנסוניק VS30 וסמסונג PS42S5H
שניהם בסביבות אותו מחיר.. אך בפנסוניק רואים הרבה יותר טוב..
המסך של Nec XR3 שגם כן נכנס עכשיו לתקציב.. לא אהבנו את התמונה שלו...
לאחר קריאה בפורום.. נאמר שהVS30 לא תתאים לשידורי HDTV בארץ של Yes בעקבות אי תמיכה של HDMI ב1080i@50 ..
ככה שגם היא יורדת מהפרק...
חוץ מכך נהנו מאד מהתמונה של הVS30.. ואם לא הייתה קיימת הבעיה הזאתי היינו לוקחים אותה ללא ספק..
אז איזה אלטרנטיבות קיימות לדעתכם חוץ מדהגמים הרשומים פה..?
האם אין מניע מלחכות לPHD8 של פנסוניק? האם היא בכלל תכנס לתקציב שלי כשתגיע לארץ? ומה הצפי לגבי תאריך ההגעה שלה?
תודה רבה!
ספר מה ראית והיכן ?
כאשר אני ניגנתי תכני , לא ראיתי כל הבדל בין מסך HD (של המחשב הנייד ) לבין מסך ה PWD8 ה"רגיל"
לא ב בתכני 720P ולא 1080I ובאמת שחיפשתי
איזו טלוויזיה HD , איך ומהיכן נוגנו תכני HD ? איזה הבדל ראית ?
לא כ"כ הבנתי למה התכוונת תכני HD של יס .......ידוע לך משהו על שידורי עתידיים HD ב יס ?
אם כן פרט ..
לא כ"כ הבנתי למה התכוונת תכני HD של יס .......ידוע לך משהו על שידורי עתידיים HD ב יס ?
אם כן פרט ..
ההשכלה מטשטשת את הבערות אך אינה מעלימה את הטפשות
Re: ספר מה ראית והיכן ?
קודם כל ההשוואה הייתה בין PWD8 ופיוניר MVE1 לבין VS30 ההידפניישן של פנסוניקnirgen כתב:כאשר אני ניגנתי תכני , לא ראיתי כל הבדל בין מסך HD (של המחשב הנייד ) לבין מסך ה PWD8 ה"רגיל"
אם כן פרט .....
התכנים שראיתי היו בחנות העולם הדיגיטלי.. גלדיאטור HD.. והיה הבדל הבדל בחדות..
הפלזמות היו מחוברות לHTPC..
בקשר לקטע של יס.. נאמר כאן שממירי YES HD בעתיד יהיו חיבור רק בעל HDMI והVS30 לא תומכת בHDMI בפורמט 1080i50
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
nirgen,
אם לא ראית הבדל, או שלא ראית תכנים נכונים, או שהמחשב לא היה מחובר נכון או שראית מרחוק מדי, או שאתה פשוט לא הסתכלת טוב. ההבדל בין HD ע"ג מסך EDTV לבין HDTV הוא עולם ומלואו. הוא כולל לא רק יתרונות, יש כמובן גם חסרונות עקב יחס ניגודיות קטן יותר.
לגבי המתנה ל-PHD8, עדיין לא קיבלתי הודעה שהם כבר בארץ. מקווה שנוכל לארגן בדיקה כשהם יגיעו ארצה.
אם לא ראית הבדל, או שלא ראית תכנים נכונים, או שהמחשב לא היה מחובר נכון או שראית מרחוק מדי, או שאתה פשוט לא הסתכלת טוב. ההבדל בין HD ע"ג מסך EDTV לבין HDTV הוא עולם ומלואו. הוא כולל לא רק יתרונות, יש כמובן גם חסרונות עקב יחס ניגודיות קטן יותר.
לגבי המתנה ל-PHD8, עדיין לא קיבלתי הודעה שהם כבר בארץ. מקווה שנוכל לארגן בדיקה כשהם יגיעו ארצה.
Re: פאנאסוניק 42PHD8
גם אם מחיר הצרכן שלה 22 אלף.. תוך חודשיים מרגע שיווקה היא תימכר בטח בסביבות ה19 אלף לא?shragi כתב:מיורוקום נמסר לי שמחיר הצרכן שלה יעמוד על 21,990 ש"ח.
השיווק שלה יחל בקרוב....
Re: פאנאסוניק 42PHD8
סיכוי טוב מאוד שכן.avizov2 כתב:גם אם מחיר הצרכן שלה 22 אלף.. תוך חודשיים מרגע שיווקה היא תימכר בטח בסביבות ה19 אלף לא?shragi כתב:מיורוקום נמסר לי שמחיר הצרכן שלה יעמוד על 21,990 ש"ח.
השיווק שלה יחל בקרוב.......
תשובה
אם אכן יהיה כך והטלווזיה לאחר זמן מה תימכר בסיבות ה19 אלף אני מעדיף לחכות עד שתגיע..
כי נהנתי מאד מהתמונה של הVS30.. רק הבעיה היא עם החיבורים של הHDMI.. אז לכן אני מעדיף לקנות את הPHD8 שתגיע לארץ..
יש למישהו מושג תוך כמה זמן בערך תתחיל לשווק?
תודה
כי נהנתי מאד מהתמונה של הVS30.. רק הבעיה היא עם החיבורים של הHDMI.. אז לכן אני מעדיף לקנות את הPHD8 שתגיע לארץ..
יש למישהו מושג תוך כמה זמן בערך תתחיל לשווק?
תודה