יש ביקוש למדריך לסטרימינג + כתוביות באלחוט ל-PS3?
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אהלן,
יצא והעברתי את הקונסולה שלי לסלון, אז התחלתי לשחק עם PLAYSTATION MEDIA SERVER והצלחתי להסטרים 720P כולל כתוביות על גבי רשת WIFI בצורה תקינה.
כמדומני היו כאן לא מעט פתילים בנושא ואנשים הסתבכו.
חשבתי אולי להכין מדריך, האם למישהו עדיין יש צורך באחד?
חג שמח,
X
יצא והעברתי את הקונסולה שלי לסלון, אז התחלתי לשחק עם PLAYSTATION MEDIA SERVER והצלחתי להסטרים 720P כולל כתוביות על גבי רשת WIFI בצורה תקינה.
כמדומני היו כאן לא מעט פתילים בנושא ואנשים הסתבכו.
חשבתי אולי להכין מדריך, האם למישהו עדיין יש צורך באחד?
חג שמח,
X
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

זה למען האמת נמצא אצלי עלsagioto כתב:אם עשית משהו שהוא שונה מלשנות את הערכי כיווץ: keyint=25:vqmax=7:vqmin=2
אני אשמח לשמוע...
keyint=3:vqscale=2:vqmin=3 /* Good quality */
בנוסף על כך
הגדלתי את הבאפר והגדרתי לו שלא יחצה את ה- BANDWIDTH 50MBIT.
חוץ מזה להתפעתי, לא הרבה יודעים שיש אפשרות לבחור בין המקודדים לפני הרצת הסרט.
TSMUXER למשל, הצליח לנגן סרט 720P באופן תקין מהשנייה הראשונה לפני שהתחלתי לשחק משחקים, אך הוא איננו תומך בכתוביות.
אם גם keyint=25:vqmax=7:vqmin=2 לא עוזר
אז לדעתי זו או בעית קליטה או חומרה.
לפי המתכנת
Actually a Core2Duo CPU is enough to transcode 1080p with default
network/quality settings, but a P4 is the very low limit in order to play a 720p video.
הוא גם צודק מנסיוני. לא הייתה לי שום בעיה לנגן סרט גם ב-1080P אבל כשהקונסולה הייתה מחוברת קוית. טכנית זה אמור להיות אפשרי עם נתב בתקן N המחובר קוית לקונסולה כאשר המחשב מסטרים אליו באל חוט ובכרטיס WIFI תואם.
אני פשוט עם WI FI הגדלתי את הבאפר מבחינת עיבוד ממש אין לי בעיה,
חיברתי פעם חוטי והוא הריץ BEST Qושךןאט בקמבים מטורפים (יותר מהמקור לדעתי) ובכלל לא הזיע,
אבל יש קוואד ואני ממשתמש בתכונה של המולטי ת'רדינג,
בדר"כ אני על מדיום אבל זה משתנה לפי תקופות - תלוי בשכנים אני מניח...
חיברתי פעם חוטי והוא הריץ BEST Qושךןאט בקמבים מטורפים (יותר מהמקור לדעתי) ובכלל לא הזיע,
בדר"כ אני על מדיום אבל זה משתנה לפי תקופות - תלוי בשכנים אני מניח...
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

אני לא כל כך יודע על איזו תכונה של "מולטי פרדינג" אתה מתכוון...sagioto כתב:אני פשוט עם WI FI הגדלתי את הבאפר מבחינת עיבוד ממש אין לי בעיה,
בדר"כ אני על מדיום אבל זה משתנה לפי תקופות - תלוי בשכנים אני מניח......
MENCODER לא תומך במולטי פרדינג גם ככה ולא שהמעבד שלך זקוק לתכונה הזאת.
הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שמפריע אצלך זה עוצמת האות.
אצלי היא נמצאת קבוע מעל ה-92 אחוז כי מדובר בחדר ליד.
אתה נשמע כאילו אתה על איזה 30 :/
אני צודק?
התכוונתי תררדינג, יש בתפריט של Mencoder זה האפשרות הראשונה,
אני לרוב מעל 90 אבל תלוי בשעות זה יורד לסביבות ה-80,
הבעיה שזה לא תלוי רק בעוצמה אלא גם בכמה מתוך זה הפרעות ובזה אני תלוי בשכנים, בניין קומות,
היו תקופות שהייתי חייב להחליף ערוץ כל שבוע, אבל עכשיו אני עם ראוטר N (ליד המחשב אז הPS3 לא עובד על N)
אז העצמה גבוהה וקבועה יחסית אבל עדיין לפעמים נתקע, אין מה לעשות הרבה הפרעות, אוטוטו אני עובר והמחשב וה PS3 יהיו באותו חדר
אני לרוב מעל 90 אבל תלוי בשעות זה יורד לסביבות ה-80,
הבעיה שזה לא תלוי רק בעוצמה אלא גם בכמה מתוך זה הפרעות ובזה אני תלוי בשכנים, בניין קומות,
היו תקופות שהייתי חייב להחליף ערוץ כל שבוע, אבל עכשיו אני עם ראוטר N (ליד המחשב אז הPS3 לא עובד על N)
אז העצמה גבוהה וקבועה יחסית אבל עדיין לפעמים נתקע, אין מה לעשות הרבה הפרעות, אוטוטו אני עובר והמחשב וה PS3 יהיו באותו חדר