משמעות חיבור HDMI ברסיבר
היי
מה משמעות חיבור HDMI ברסיבר, למגבר שלי יש 3 כניסות HDMI ויציאה אחת. כשאני בוחר HDMI עדיין ניתן לבחור בצג סוג נוסף של חיבור (דיגיטלי קואקסלי אנאלוגי). כניסת HDMI היא דיגיטלית בפני עצמה ולכן לא ברור לי מדוע צריך כביכול 2 כבלים אחד HDMI לוידאו (ואז חייבים להשתמש גם ביציאת HDMI ע"מ לחבר ל-LCD וכבל נוסף אופטי למשל לסאונד...
מה אני מפספס?
השאלה נובעת בעיקר מרצון לחבר לפ טופ עם יציאת HDMI למערכת קולנוע ביתית כאשר ללפ טופ אין יציאה דיגיטלית נוספת... כרגע הלפ טופ מחובר רק מיציאת ה HDMI ל- LCD ויש רק תמונה ללא סאונד (לא ברור לי למה אין סאונד בLCD...) ובנוסף ברצוני לחבר את הלפ טופ דיגיטלית למגבר... מה עושים?
תודה
מה משמעות חיבור HDMI ברסיבר, למגבר שלי יש 3 כניסות HDMI ויציאה אחת. כשאני בוחר HDMI עדיין ניתן לבחור בצג סוג נוסף של חיבור (דיגיטלי קואקסלי אנאלוגי). כניסת HDMI היא דיגיטלית בפני עצמה ולכן לא ברור לי מדוע צריך כביכול 2 כבלים אחד HDMI לוידאו (ואז חייבים להשתמש גם ביציאת HDMI ע"מ לחבר ל-LCD וכבל נוסף אופטי למשל לסאונד...
מה אני מפספס?
השאלה נובעת בעיקר מרצון לחבר לפ טופ עם יציאת HDMI למערכת קולנוע ביתית כאשר ללפ טופ אין יציאה דיגיטלית נוספת... כרגע הלפ טופ מחובר רק מיציאת ה HDMI ל- LCD ויש רק תמונה ללא סאונד (לא ברור לי למה אין סאונד בLCD...) ובנוסף ברצוני לחבר את הלפ טופ דיגיטלית למגבר... מה עושים?
תודה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כי יש אפשרות שאתה מקבל רק וידאו ב-HDMI וסאונד דרך S/PDIF - לדוגמה מהמחשב
זה ברור...
ברור לי שיש אפשרות לתמונה בנפרד ולסאונד בנפרד, השאלה איך להשתמש ב- HDMI לשניהם כאשר המגבר "דורש" שני כבלים. כבל אחד זה הפתרון שלי לחיבור לפ טופ עם יציאת HDMI ללא יציאה אופטית כאשר אני רוצה לקבל גם סאונד איכותי וגם תמונה איכותית, השאלה איך עושים זאת...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לא מבין, אין לך אפשרות ברסיבר להגדיר שגם תמונה וגם הצליל יועברו דרך אותו כבל HDMI?
איזה רסיבר זה?
איזה רסיבר זה?
סוג המגבר harman avr245
עוד לא ניסיתי לחבר דרך המגבר עם כבל hdmi, מה שאמרתי, זה כשאני בוחר במגבר hdmi מיד נפתחת אפשרות להגדיר את סוג הכבל הנוסף (אופטי, קואקסלי, אנאלוגי) והשאלה היא איך לחבר: כבל hdmi מהלפ טופ למגבר וכבל hdmi נוסף מהמגבר לLCD ? בלי כבל אופטי נוסף למשל?
עוד לא ניסיתי לחבר דרך המגבר עם כבל hdmi, מה שאמרתי, זה כשאני בוחר במגבר hdmi מיד נפתחת אפשרות להגדיר את סוג הכבל הנוסף (אופטי, קואקסלי, אנאלוגי) והשאלה היא איך לחבר: כבל hdmi מהלפ טופ למגבר וכבל hdmi נוסף מהמגבר לLCD ? בלי כבל אופטי נוסף למשל?
יש 3 אופציות ללמה זה לא עובד :
אחד בלפטופ שלך היציאת HDMI לא תומכת יציאת סאונד אלא רק וידאו.
אפשרות שניה היא שהרסיבר שלך הוא עם חיבור HDMI שלא תומך סאונד. (לא סביר)
אפשרות אחרונה היא שהכבל HDMI שיש לך הוא בתקן ישן (HDMI 1.0) שלא תומך העברת סאונד.
אחד בלפטופ שלך היציאת HDMI לא תומכת יציאת סאונד אלא רק וידאו.
אפשרות שניה היא שהרסיבר שלך הוא עם חיבור HDMI שלא תומך סאונד. (לא סביר)
אפשרות אחרונה היא שהכבל HDMI שיש לך הוא בתקן ישן (HDMI 1.0) שלא תומך העברת סאונד.
אז זהו... שלא. אני לא מבין על סמך מה אתה בכלל אומר את זה, הוא מקבל את כל הפורמטים כולל החדשים, ומן הסתם גם מוציא אותם, בזמן שאני כותב שורות אלו אני רואה סרט ב DTS-HD דרך המחשבAnalizer כתב:ומשמיע סטריאו בלבד בתנאי שהוא מוגדר לשלוח STEREO PCM .אצלי המחשב מחובר ב HDMI בלבד ומעביר גם אודיו וגם וידאו.......
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
shuali - אתה רואה דרך מחשב ניייד? או נייח... ( אתה רואה בנייח לא בנייד) מדובר על נייד.
לכן מאוד יכול להיות שהוא צודק אני רק רוצה לקבל אישור על זה... וביסוס.
לכן מאוד יכול להיות שהוא צודק אני רק רוצה לקבל אישור על זה... וביסוס.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
ממש אבל ממש קשה להאמין שאתה שומע את הפורמטים החדשים דרך ה המחשבshuali כתב:אז זהו... שלא. אני לא מבין על סמך מה אתה בכלל אומר את זה, הוא מקבל את כל הפורמטים כולל החדשים, ומן הסתם גם מוציא אותם, בזמן שאני כותב שורות אלו אני רואה סרט ב DTS-HD דרך המחשבAnalizer כתב:ומשמיע סטריאו בלבד בתנאי שהוא מוגדר לשלוח STEREO PCM .אצלי המחשב מחובר ב HDMI בלבד ומעביר גם אודיו וגם וידאו..........
יש כולה 3 כרטיסי קול שמסוגלים לעשות BITSTREAM ו כרטיס מסך אחד שכרגע לא יכול להמצא בלאפטופ
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אין קשר , המחשב יכול בהתאם לקודקים שמותקנים במערכת לשלוח סטרים גם ב 7.1 ערוצים .Analizer -מה אתה טוען בעצם? שHDMI ממחשב לא מסוגל להעביר ב HDMI 5.1 ? אלה רק סטיראו?...
אתה שם לב שאתה עונה בלי קשר לשאלה שנשאלה ?אז זהו... שלא. אני לא מבין על סמך מה אתה בכלל אומר את זה, הוא מקבל את כל הפורמטים כולל החדשים, ומן הסתם גם מוציא אותם, בזמן שאני כותב שורות אלו אני רואה סרט ב DTS-HD דרך המחשב...
השאלה מתייחסת לרסיבר מדגם HK-245 , הדגם הנ"ל אינותומך בפורמטים החדשים Dolby THD , DTS HD Master למרות שקיימת כניסת HDMI גירסה 1.1 , הכניסה הנ"ל יודעת להשמיע PCM STEREO בלבד.
HK מדגם 255 ומעלה יודע לטפל דרך כניסת HDMI בוידאו כולל אודיו כולל תמיכה בכול הפורמטים העדכניים .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !