חיבור טלויזית Samsung LA52B610 ל- YesMax איך ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חבל לחבר טלויזיה כזו עם קומפוזיט, בטלויזיות נחותות ממנה רואים את ההבדל.JEXY כתב:חיבור קומפוזיט באמצעות כבל איכותי....
שלום מרטין,MartinHSabag כתב:להשקיע כ-300 ש"ח בטראנסקודר לחיבור SCART לקומפוננט....
זה יהיה חיבור יותר איכותי מ- SCART/SVIDEO ?
אתה יכול להמליץ לי על טראנסקודר (אפשר גם מ- ebay ושות') ?
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
את יכולה לעשות חיפוש בפורום לגבי נושא טרנסקודר, ומה הוא עושה.liam כתב:חבל לחבר טלויזיה כזו עם קומפוזיט, בטלויזיות נחותות ממנה רואים את ההבדל.JEXY כתב:חיבור קומפוזיט באמצעות כבל איכותי....
שלום מרטין,MartinHSabag כתב:להשקיע כ-300 ש"ח בטראנסקודר לחיבור SCART לקומפוננט....
תודה...
בגדול הוא משנה את שיטת השידור ולא משפר את האיכות אלא רק עושה שינוי, מה שמוציא הממיר לא ניתן לשפר.
אפשר לנסות באמצעות כבל SCART ל COMPONENT וטרנסקודר לHDMI אך עדיין לא יהיה שיפור ממשי אולי קצת יותר חדות.
אני נתקל בזה המון בעבודה ובדרך כלל אני שם כבל RG59 מסוכך עם ראשי RCA טובים ומסביר ללקוח שחבל שלא בודקים את נושא החיבורים לפנ הקנייה ולא מתאימים את המסך למה שיש בבית (אלא אם כן את חושבת על שדרוג בקרוב).
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
liam שלום לך.liam כתב:חיבור טלויזית LA52B610 (שהיא ללא SVIDEO או SCART) ל- YesMax (לא HD) בדרך הטובה ביותר (השקעה מינימלית) ?...
חבר קודם כל בחיבור קומפוזיט עם כבל איכותי . ויכול להיות שזה די יספק אותך .
אם לא רכוש טרסקודר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
אני לא חושב שבחירת מסך בסדר גודל כזה צריכה להיות תלויה בחיבור אחד שלא קיים, במיוחד שזה המסך המשתלם ביותר בקטגוריה שלו... מעבר לזה בעתיד יחובר MaxHD.JEXY כתב:את יכולה לעשות חיפוש בפורום לגבי נושא טרנסקודר, ומה הוא עושה.liam כתב:חבל לחבר טלויזיה כזו עם קומפוזיט, בטלויזיות נחותות ממנה רואים את ההבדל.JEXY כתב:חיבור קומפוזיט באמצעות כבל איכותי....
תודה...
בגדול הוא משנה את שיטת השידור ולא משפר את האיכות אלא רק עושה שינוי, מה שמוציא הממיר לא ניתן לשפר.
אפשר לנסות באמצעות כבל SCART ל COMPONENT וטרנסקודר לHDMI אך עדיין לא יהיה שיפור ממשי אולי קצת יותר חדות.
אני נתקל בזה המון בעבודה ובדרך כלל אני שם כבל RG59 מסוכך עם ראשי RCA טובים ומסביר ללקוח שחבל שלא בודקים את נושא החיבורים לפנ הקנייה ולא מתאימים את המסך למה שיש בבית (אלא אם כן את חושבת על שדרוג בקרוב)....
יש לי ניסיון עם חיבור קומפוזיט, האיכות היא לא מספקת.9000es כתב:liam שלום לך.liam כתב:חיבור טלויזית LA52B610 (שהיא ללא SVIDEO או SCART) ל- YesMax (לא HD) בדרך הטובה ביותר (השקעה מינימלית) ?...
חבר קודם כל בחיבור קומפוזיט עם כבל איכותי . ויכול להיות שזה די יספק אותך .
אם לא רכוש טרסקודר ....
מה אתם אומרים על הטראנסקודר הבא (Scart to HDMI@720p upscale) -
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22846
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
בגלל זה רשמתי שבוחרים את המסך לפי מה שיש בבית, אלא אם כן את חושבת על שדרוג בקרוב...
אם כן וזה יהיה קרוב מאוד, אני הייתי ממליץ להסתפק במשהו פשוט יחסית.
לגבי המקודד, כמו שאמרתי מה שהוא עושה זה רק שינוי גודל תמונה ולא שיפור (אולי שיפורונצ'יק)
מקוה שהמסך שלך יודע לקבל PCM בHDMI כי לא כולם יודעים.
שווה לנסות לחבר את הממיר בRGBS למקודד אולי השיפורונצ'יק יגדל (אגב צריך כבל מיוחד)
אם את רוצה להוציא קואקס מהממיר תצתרכי מקודד אחר שמשלב בין וידאו אנלוגי וסאונד דיגיטאלי ליציאה אחת HDMI.
בהצלחה
אם כן וזה יהיה קרוב מאוד, אני הייתי ממליץ להסתפק במשהו פשוט יחסית.
לגבי המקודד, כמו שאמרתי מה שהוא עושה זה רק שינוי גודל תמונה ולא שיפור (אולי שיפורונצ'יק)
מקוה שהמסך שלך יודע לקבל PCM בHDMI כי לא כולם יודעים.
שווה לנסות לחבר את הממיר בRGBS למקודד אולי השיפורונצ'יק יגדל (אגב צריך כבל מיוחד)
אם את רוצה להוציא קואקס מהממיר תצתרכי מקודד אחר שמשלב בין וידאו אנלוגי וסאונד דיגיטאלי ליציאה אחת HDMI.
בהצלחה
שדרוג מ- YESMAX ל- MAXHD עולה 19.90ש"ח לחודש בהתחייבות ל- 36 חודשים (זה במבצע הנוכחי שלהם).mordin כתב:מחיר ממיר YES HD יוצא 15 שח לחודש, כך שעלות הטראנסקודר שוות ערך ל20 חודשים עם ממיר HDMartinHSabag כתב:להשקיע כ-300 ש"ח בטראנסקודר לחיבור SCART לקומפוננט....
שכל אחד יעשה את החישוב שלו, מה משתלם לו......
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
liam שלום לך .
לדעתי מומליץ להתחבר לממיר yes hd כך תוכל להנות מכול העולמות .
גם שידור HD ברמה איכותי שבה תוכל להפיק את היכולת של המסך המדהים שלך . וחיבור בכבל HDMI שפותר הרבה בזכות היכולות שלו .
בהצלחה ויום טוב לך .
לדעתי מומליץ להתחבר לממיר yes hd כך תוכל להנות מכול העולמות .
גם שידור HD ברמה איכותי שבה תוכל להפיק את היכולת של המסך המדהים שלך . וחיבור בכבל HDMI שפותר הרבה בזכות היכולות שלו .
בהצלחה ויום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"