האם יחס ניגודיות 1:50,000 זה די והותר, או שמא כדאי להשקיע במסכים עם יחסי ניגודיות גבוהים יותר?
יחס ניגודיות?
בזמנו, כאשר הסקרלט רק יצאה לשוק, נאמר שיחס הניגודיות הגבוה ביותר הוא 1:50,000. כיום, אני מתחיל לראות יחסי ניגודיות גבוהים יותר, ברמות מטורפות של ממש. למשל יחס ניגודיות שראיתי לאחרונה הוא , 1:178,000. לכן אני מעוניין לדעת מהו הערך המירבי ביותר (הווה אומר המקסימלי) הידוע כיום ליחס הניגודיות?
האם יחס ניגודיות 1:50,000 זה די והותר, או שמא כדאי להשקיע במסכים עם יחסי ניגודיות גבוהים יותר?

- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Murdock18 שלום לך .Murdock18 כתב:בזמנו, כאשר הסקרלט רק יצאה לשוק, נאמר שיחס הניגודיות הגבוה ביותר הוא 1:50,000. כיום, אני מתחיל לראות יחסי ניגודיות גבוהים יותר, ברמות מטורפות של ממש. למשל יחס ניגודיות שראיתי לאחרונה הוא , 1:178,000. לכן אני מעוניין לדעת מהו הערך המירבי ביותר (הווה אומר המקסימלי) הידוע כיום ליחס הניגודיות?
...
יחס הניגודיות לגבי מסכי LCD עדיין נמוך בין מה שכתוב לבין התוצאה האמיתית .
לגבי מסכי הפלזמה יחס הניגידיות הוא ברמה אחרת לגמרי . מדובר 1 למיליון עד 3 למיליון .
גם פה יש הגזמה אבל ההבדלים בין שתי המסכים הם שמיים וארץ .
יום טוב .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
כל המספרים שרצים כיום הם לא יותר מפיקציה.
אין מכשיר מדידה בעולם שמסוגל למדוד 1:1,000,000 אז איך מגיעים למספרים האלה? תרגילים במתמטיקה אינפנטיסימלית.
אין מכשיר מדידה בעולם שמסוגל למדוד 1:1,000,000 אז איך מגיעים למספרים האלה? תרגילים במתמטיקה אינפנטיסימלית.