שוב צריך עזרה מחפש מגבר !!!!!!!!!!!!!
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
שוב אני אז ככה הקניה של המגבר של CAV התפוצצה ואני צריך עכשיו עזרה מחפש מגבר לרמקולים מסוג
CAV FI-EX אלו התונים שלהם
Model No.: Fi-EX (Wood Veneer/Piano Finish) Drive Units: 1x25mm tweeter+2x4"mid-bass+1x8"woofer Sensitivity: 87 dB Nominal Impedance: 6 Ohms
Power Handling: 30-180W Freq. Response: 40 Hz-20 KHz Dimensions: H1180xW255xD395 mmSurround speaker
אנא עיזרו בסביבות 10 עד גג 15 אלף!
CAV FI-EX אלו התונים שלהם
Model No.: Fi-EX (Wood Veneer/Piano Finish) Drive Units: 1x25mm tweeter+2x4"mid-bass+1x8"woofer Sensitivity: 87 dB Nominal Impedance: 6 Ohms
Power Handling: 30-180W Freq. Response: 40 Hz-20 KHz Dimensions: H1180xW255xD395 mmSurround speaker
אנא עיזרו בסביבות 10 עד גג 15 אלף!
- vladimir71
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 392
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 9 פעמים
יש הרבה מגברים בתקציב , תנסה אצל היבואנים :
www.arama-audio.com
www.aufi.co.il
www.audiofreak.co.il
www.livesound.co.il
תהנה בחיפוש ותדווח לנו
www.arama-audio.com
www.aufi.co.il
www.audiofreak.co.il
www.livesound.co.il
תהנה בחיפוש ותדווח לנו
-
frankym
- חבר ותיק

חנויות אני יודע שיש השאלה היא מהלדעת אנשים פה בתחום מומלץ כי אני יוד שלפי הנתונים של הרמקולים האלו קשה לדחוף אותם מחפש המלצות וכיווונים האמת אני כולי סחוט נפשית מהנושא ומהאכזבה שלי מאודיו קלאב אבל לא משנה מסתכלים קדימה .
מחפש מגבר נראה לי משולב מנורות וחזק או מגבר ופרה עכשיו הכדור אצלכם ומה דעתכם על Musical Fidelity A5.5 שמעתי אותו היום אצל פיוז .. ויש לי פגישה באודיו פידלטי אבל עדיין מחפש כיוון לפי המלצות ואגב מחפש DAC למחשב כי 90% מהמוזיקה שלי יוצאת ממנו תודה מראש לכל החברה שיעזרו
מחפש מגבר נראה לי משולב מנורות וחזק או מגבר ופרה עכשיו הכדור אצלכם ומה דעתכם על Musical Fidelity A5.5 שמעתי אותו היום אצל פיוז .. ויש לי פגישה באודיו פידלטי אבל עדיין מחפש כיוון לפי המלצות ואגב מחפש DAC למחשב כי 90% מהמוזיקה שלי יוצאת ממנו תודה מראש לכל החברה שיעזרו
AARON No.1
TRIGON ENERGY
QUAD99+QUAD909
לטעמי אילו המובילים בסביבות המחיר הנ"ל.
TRIGON ENERGY
QUAD99+QUAD909
לטעמי אילו המובילים בסביבות המחיר הנ"ל.
- eladarussi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- קיבל תודות: 0
אם אתה מחפש מגבר עם גוון מנורתי אז אצל ארמה אודיו יש את המגברים של יוניסון ריסרץ , וגם אלקטרוקומפנייט.
שווה לבקר בירושלים , יש לו מבחר גדול של מגברים.
שווה לבקר בירושלים , יש לו מבחר גדול של מגברים.
ה CAV הוא רמקול מאוזן שאין בו אלמנטים מודגשים מדי ובכלל זה גם הטוויטר, לדעתי לך על מגבר בהיר יחסית שיתן לך צליל מעט יותר "חי"ץ אני חושב שמגבר מנורות יחמם לך את הצליל אבל קח בחשבון שה- CAV הוא כבר צליל חם יחסית (בהשוואה לרמקולים כמו פוקל וכו')
בכל מקרה תעדכן, מעניין לשמוע מה נסגר
בכל מקרה תעדכן, מעניין לשמוע מה נסגר
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- קיבל תודות: 7 פעמים
אני בעלים של CAV וניראה לי שהוא דוקא נוטה לבהירות אבל יכול להיות שההגברה אצלי יוצרת את ההרגשה הזו...partner11 כתב:ה CAV הוא רמקול מאוזן שאין בו אלמנטים מודגשים מדי ובכלל זה גם הטוויטר, לדעתי לך על מגבר בהיר יחסית שיתן לך צליל מעט יותר "חי"ץ אני חושב שמגבר מנורות יחמם לך את הצליל אבל קח בחשבון שה- CAV הוא כבר צליל חם יחסית (בהשוואה לרמקולים כמו פוקל וכו')
בכל מקרה תעדכן, מעניין לשמוע מה נסגר...
The future ain`t what it used to be
איזה דגם יש לך?ey_cat כתב:אני בעלים של CAV וניראה לי שהוא דוקא נוטה לבהירות אבל יכול להיות שההגברה אצלי יוצרת את ההרגשה הזו...partner11 כתב:ה CAV הוא רמקול מאוזן שאין בו אלמנטים מודגשים מדי ובכלל זה גם הטוויטר, לדעתי לך על מגבר בהיר יחסית שיתן לך צליל מעט יותר "חי"ץ אני חושב שמגבר מנורות יחמם לך את הצליל אבל קח בחשבון שה- CAV הוא כבר צליל חם יחסית (בהשוואה לרמקולים כמו פוקל וכו')
בכל מקרה תעדכן, מעניין לשמוע מה נסגר......
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- קיבל תודות: 7 פעמים
משתי סיבות, דורש הגברה רצינית ואין לי כסף לזה כרגע. וגם יש איזה זעטוט בבית שרוצה לבדוק את הרמקול מקרוב כל הזמן וזה נהיה מסוכן.partner11 כתב:ראיתי שאתה רוצה למכור את הרמקולים...ey_cat כתב:DP 600 משודך למגבר Denon avr-2105.
כן אני יודע... ההגברה זקוקה אצלי לשדרוג אבל כרגע אין תקציב.......
The future ain`t what it used to be
-
frankym
- חבר ותיק

תודה לכל העונים אבל מחפש מגבר מנורתי אנטרגריטד שיהיה מאוד חזק כי הרמקולים האלו לא קלים להנעה וממה שראיתי בנתיים אני לא כל כך סגור על המגברים האלו שיוכלו להניע אותם כמו שצריך . ומה הכוונה שCAV נוטים לבהירות?
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אכן CAV נוטים למעט בהירות. לניסיוני דווקא מגבר של CAV A10 שבדקתי לא
הכי התאים לרמקולים -למרות שמדובר על אותו מותג.
לגבי השאלה,לא חסרים מגברי מנורות חזקים וטובים.אבל אני לא הייתי שולל מגבר טרנזיסטורי איכותי
למשל אם הייתי צריך מגבר איכותי ובסכום שפוי? הייתי לוקח {בשתי ידיים} את Accuphase e-212 שיש בלוחות
במחיר מגוחך.
הכי התאים לרמקולים -למרות שמדובר על אותו מותג.
לגבי השאלה,לא חסרים מגברי מנורות חזקים וטובים.אבל אני לא הייתי שולל מגבר טרנזיסטורי איכותי
למשל אם הייתי צריך מגבר איכותי ובסכום שפוי? הייתי לוקח {בשתי ידיים} את Accuphase e-212 שיש בלוחות
במחיר מגוחך.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
תחום הגבוה בולט, אבל לא בצורה מעייפת.frankym כתב:סלח לי על הבורות אבל מה הכוונה נוטים לבהירות אם תוכל להגדיר לי את זה ?...