צריך פתרון כדי להעביר רמקולי מחשב לסלון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eyal453 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

עד היום היה לי מחשב בסלון. המחשב היה מחובר לטלויזיה ולרמקולים ובעצם שימש כמדיה סנטר. עברתי לא מזמן לדירה גדולה והמחשב עובר לחדר עבודה. זה כמובן משאיר את הטלויזיה והרמקולים ללא שום מקור מדיה. את עניין הטלויזיה קל מאד לפתור עם סוג של סטרימר או פלייסטיישן או מה שיבוא לי. העניין הבעייתי הוא הרמקולים.
מדובר ברמקולים של קריאייטיב G550W מעולים שנשמעים לטעמי יותר טוב מכל סט דומה ששמעתי עד היום. הבעיה שהכניסות אליהם אנלוגיות בלבד. הבנתי שמה שאני צריך הוא בעצם מפענח כי מגבר כבר קיים בתוך הרמקולים. ניסיתי להשיג מפענח של קריאייטיב (ddts100) אבל היצור שלו הופסק. אני לא מחפש להשקיע במפענח/מגבר חדש שיעלה לי 2500 שקל ומעלה... כלכלית זה פשוט לא משתלם ועדיף לי לקנות לפטופ יד שנייה ושישמש אותי גם כסטרימר וגם כמפענח (עם הכרטיסים המתאימים כמובן).

השאלה שלי אליכם היא פשוטה... האם יש מפענחים ביתיים זולים? האם יש ממיר פשוט מאופטי לRCA X3? האם יש לכם רעיונות יותר יצירתיים איך לשמור את הרמקולים האלה בסלון ללא מחשב נוסף?
חשוב לי מאד לציין שאני לא מעוניין בפרולוג'יק וכו... אני מעוניין ב DTS או בכל צורד קידוד 5.1 אחרת המגיעה מההורדות שלי. חשוב לי לשמר את הסאונד המקורי של הסרטים והסדרות. הרי בשביל זה קניתי את הרמקולים האלה.

תודה,
איל

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”