מוצרי חשמל בייתיים High-End
אהלן,
ברור לי שלרובנו (גם לי) אין את התקציב למוצרים האלו,
אבל מעניין אותי אם יש אתר שמאגד מוצרי חשמל ביתיים (גם לא חשמליים) כגון מקרר, מדיח, כיריים, תנור, כיור, מכונות קפה,, ואפילו אמבטיות/דושים/אסלות וכל שאר הדברים שצריכים לחשוב עליהם כאשר בונים/משפצים בית.
אני לא מתכוון לאסלה מזהב משובצת יהלומים פורטוגזיים עם נגיעות דובדבן יפני בצבע ירוק בקבוק וויסקי אלא מכשירים שהם טובים ומשוכללים ולא יוקרתיים.
למי שמנוי פה לבלייזר, אני מתכוון למשהו בסגנון המוסף "100 הדברים המושלמים לגבר" שדרך אגב מי שלא קרא, חובה!
יש אתר כזה?
ברור לי שלרובנו (גם לי) אין את התקציב למוצרים האלו,
אבל מעניין אותי אם יש אתר שמאגד מוצרי חשמל ביתיים (גם לא חשמליים) כגון מקרר, מדיח, כיריים, תנור, כיור, מכונות קפה,, ואפילו אמבטיות/דושים/אסלות וכל שאר הדברים שצריכים לחשוב עליהם כאשר בונים/משפצים בית.
אני לא מתכוון לאסלה מזהב משובצת יהלומים פורטוגזיים עם נגיעות דובדבן יפני בצבע ירוק בקבוק וויסקי אלא מכשירים שהם טובים ומשוכללים ולא יוקרתיים.
למי שמנוי פה לבלייזר, אני מתכוון למשהו בסגנון המוסף "100 הדברים המושלמים לגבר" שדרך אגב מי שלא קרא, חובה!
יש אתר כזה?
אני לא מכיר, למרות שחשבתי פעם לעשות אתר כזה בעצמי 
בכל מקרה אני מניח שאם תשאל דברים ספציפיים בכל תחום בטח תקבל תשובות, השאלה היא מה הצרכים ולאיפה כי בסופו של דברים יש המון סוגים של מקררים, אסלות, מכונות קפה ובכל קטגוריה צריך למצוא את מה שמתאים לך ביותר.
בכל מקרה אני מניח שאם תשאל דברים ספציפיים בכל תחום בטח תקבל תשובות, השאלה היא מה הצרכים ולאיפה כי בסופו של דברים יש המון סוגים של מקררים, אסלות, מכונות קפה ובכל קטגוריה צריך למצוא את מה שמתאים לך ביותר.
חחח אני ממש לא מתכוון לעצמי, לפחות לא עד שאזכה בכסף הגדול.
אני מתכוון כמו שיש אתרים שמראים את כל המחשבים/טלוויזיות/שטויות כאלה כגון engadget ו gizmodo
האם יש אתר שמראה יותר בכיוון של מכשירי חשמל ביתיים...
סתם בשביל לקנא לא בשביל לקנות
אני מתכוון כמו שיש אתרים שמראים את כל המחשבים/טלוויזיות/שטויות כאלה כגון engadget ו gizmodo
האם יש אתר שמראה יותר בכיוון של מכשירי חשמל ביתיים...
סתם בשביל לקנא לא בשביל לקנות
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע מה לגבי מקררים אך לגבי אודיו\וידאו יש דווקה משהו מעניין שכל פעם מחדש אני מזיל ריר על העיצוב.
http://www.crystalcable.com/index.php
http://www.crystalcable.com/index.php
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה זה"High-End" ו-"לא יוקרתי"
יוקרתי == High-End
יוקרתי == High-End