יש לי בעיה בזמן צפית טלויזיה במדיה סנטר.
שלום
יש לי בעיה במחשב ה- HTPC שלי, מתי שאני צופה בטלויזיה במדיה סנטר אז אני שומע רעשים חזקים של מתח חשמלי, איך אני פותר את הבעיה של הרעש?
אני משתמש בויסטה מדיה סנטר ויש לי כרטיס טלויזיה של חברת Hauppauge דגם pvr-150 mce kit וחיברתי את הכבלים הלבן אדום צהוב ל- component בכרטיס, אני צופה בשידורי HOT ומשתמש בממיר.
תודה.
יש לי בעיה במחשב ה- HTPC שלי, מתי שאני צופה בטלויזיה במדיה סנטר אז אני שומע רעשים חזקים של מתח חשמלי, איך אני פותר את הבעיה של הרעש?
אני משתמש בויסטה מדיה סנטר ויש לי כרטיס טלויזיה של חברת Hauppauge דגם pvr-150 mce kit וחיברתי את הכבלים הלבן אדום צהוב ל- component בכרטיס, אני צופה בשידורי HOT ומשתמש בממיר.
תודה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה צריך לקרוא לטכנאי שירות של הוט שיבוא ויבדוק למה יש רעשים. הפתרון הוא בד"כ התקנת islolator, שזה מודול קטנצ'יק שהוא שם על כבל הכניסה של הכבלים לממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עדיין, ה-islolator יכול מאוד לעזור. הבעייה היא חיבור של מכשירים שאין להם הארקה (ממיר+טלוויזיה) אל המחשב, שמחובר להארקה, ואז יש Ground Loop שעלול ליצור זמזום בסאונד (Hum) ולעיתים אף פסים על התמונה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אתה מקבל את זה בחינם מהטכנאי של הוט.
אם אתה בכל זאת רוצה לקנות כזה (אין לי מושג איפה, אולי בחנויות של אנטנות?...) זה אמור לעלות לא יותר מכמה שקלים.
אם אתה בכל זאת רוצה לקנות כזה (אין לי מושג איפה, אולי בחנויות של אנטנות?...) זה אמור לעלות לא יותר מכמה שקלים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזה מכשיר התכוונת? isloator?
מהו אורך הכבלים של ה-RCA בין הממיר לכרטיס הטלוויזיה?
מהו אורך הכבלים של ה-RCA בין הממיר לכרטיס הטלוויזיה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

קשה לי להאמין שהחלפת הכבל לאיכותי יותר תמנע את הזמזום.
האם כל המכשירים (ממיר, מחשב וטלוויזיה) מחוברים לאותו שקע בקיר? אם לא, נסה לאחד אותם לאותו שקע.
כמו כן, תנסה להפוך את תקע החשמל של הממיר. עוד דבר ששווה לנסות - נסה לנתק מכשירים בסביבה מהחשמל, כולל את הטלוויזיה, ותראה אם זה משפיע על הזמזום בסאונד.
האם כל המכשירים (ממיר, מחשב וטלוויזיה) מחוברים לאותו שקע בקיר? אם לא, נסה לאחד אותם לאותו שקע.
כמו כן, תנסה להפוך את תקע החשמל של הממיר. עוד דבר ששווה לנסות - נסה לנתק מכשירים בסביבה מהחשמל, כולל את הטלוויזיה, ותראה אם זה משפיע על הזמזום בסאונד.
עשיתי הכל אבל עדיין יש רעש, מה אתה אומר אם אני יקנה משהו כמו PAC SNI-1 Ground Loop Isolator RCA Noise Filter אז זה יעשה את העבודה?pixies כתב:קשה לי להאמין שהחלפת הכבל לאיכותי יותר תמנע את הזמזום.
כמו כן, תנסה להפוך את תקע החשמל של הממיר. עוד דבר ששווה לנסות - נסה לנתק מכשירים בסביבה מהחשמל, כולל את הטלוויזיה, ותראה אם זה משפיע על הזמזום בסאונד....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PAC-SNI- ... 0366145196[/url]
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה בהחלט יכול לעזור, אבל השאלה היא למה אתה צריך לשלם 50 שקל בגלל בעיות אדמה של הכבלים. לדעתי אתה צריך לקרוא לטכנאי של הוט ולהתעקש שיפתור לך את בעיית הזמזום. בשביל השירות הזה אתה משלם כל חודש מעל 200 שקלים...