לא מצליח להגדיר מקורות לפלזמה פנסוניק c-10 ב-HARMONY
היי,
יש לי שלט harmony 895 כבר כמה שנים ואני מרוצה ממנו עד הגג (כל עוד הייתי עם קונפיגורצית החומרה הקודמת שלי).
קניתי פלאזמה של פנסוניק - c10, ואני מצליח להגדיר שהכבלים יהיו במקור hdmi1 אבל ב-DVD אני לא מצליח שהשלט יגדיר לטלויזיה להדלק על מקור AV4.
בחירת המקורות היא -on screen אם עובדים דרך שלט הטלויזיה, כך שאני גם לא יודע איך ללמד אותה.
מה שמפתיע אותי שבהגדרת הרכיבים מול האינטרנט, לא נמצאה טלויזיה זהה לצורך לימוד הפונקציות.
אשמח אם מישהו יודע לתת פה עצה שימושית....
בברכה,
ערן.
יש לי שלט harmony 895 כבר כמה שנים ואני מרוצה ממנו עד הגג (כל עוד הייתי עם קונפיגורצית החומרה הקודמת שלי).
קניתי פלאזמה של פנסוניק - c10, ואני מצליח להגדיר שהכבלים יהיו במקור hdmi1 אבל ב-DVD אני לא מצליח שהשלט יגדיר לטלויזיה להדלק על מקור AV4.
בחירת המקורות היא -on screen אם עובדים דרך שלט הטלויזיה, כך שאני גם לא יודע איך ללמד אותה.
מה שמפתיע אותי שבהגדרת הרכיבים מול האינטרנט, לא נמצאה טלויזיה זהה לצורך לימוד הפונקציות.
אשמח אם מישהו יודע לתת פה עצה שימושית....
בברכה,
ערן.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
במידה ואין דרך ללמד ...נסה לבחור דגם דומה/מקביל אם ישנו (עובד מנסיון)...
במידה ועדיין לא מצליח פשוט פנה אליהם במייל עם תאור הבעיה (לשירות לוג'טק) אין לי צל של ספק שהענין יפתר במהירות ולשביעות רצונך.
במידה ועדיין לא מצליח פשוט פנה אליהם במייל עם תאור הבעיה (לשירות לוג'טק) אין לי צל של ספק שהענין יפתר במהירות ולשביעות רצונך.
הבהרה לשאלות..
אז ככה:
יש בשלט 3 כפתורי input:
PC
TV
AV
כאשר לוחצים על AV, נפתח במסך תפריט בו אפשר לבחור:
AV1, AV2,AV3,AV4,HDMI1,HDMI2,TV,PC.
אני רוצה שכשבוחרים ב-activity פעילות צפייה ב-DVD, המסך יעבור ל-AV4.
משום מה גם בכבלים וגם ב-DVD הוא מתעקש לבחור ב-HDMI1 (זו הכניסה של הכבלים).
לא מצליח להבין מדוע.
אגב פניתי ללוג'יטק, ועוד לא חזרו אליי.
ערן.
יש בשלט 3 כפתורי input:
PC
TV
AV
כאשר לוחצים על AV, נפתח במסך תפריט בו אפשר לבחור:
AV1, AV2,AV3,AV4,HDMI1,HDMI2,TV,PC.
אני רוצה שכשבוחרים ב-activity פעילות צפייה ב-DVD, המסך יעבור ל-AV4.
משום מה גם בכבלים וגם ב-DVD הוא מתעקש לבחור ב-HDMI1 (זו הכניסה של הכבלים).
לא מצליח להבין מדוע.
אגב פניתי ללוג'יטק, ועוד לא חזרו אליי.
ערן.