חסל גלגלי-עזר ללימוד רכיבה על אופניים !
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נראה לי מדליק אך מיותר לחלוטין.
זה אומנם יכול להחליף גלגלי עזר (בלי עדיפות עליהם), אך גם זה וגם גלגי עזר רק מפריעים ללימוד רכיבה.
הם שימושיים בתקופה שעוד לא רוצים ללמד רכיבה.
השיטה המוצעת להחליש את הג'ירו בהדרגה אולי עובדת, אך זו דרך די מוזרה ללמד רכיבה. אגב, יהיה קשה לילד לכוון את האופניים לכיוון לא ישר (לפנות) .
זה אומנם יכול להחליף גלגלי עזר (בלי עדיפות עליהם), אך גם זה וגם גלגי עזר רק מפריעים ללימוד רכיבה.
הם שימושיים בתקופה שעוד לא רוצים ללמד רכיבה.
השיטה המוצעת להחליש את הג'ירו בהדרגה אולי עובדת, אך זו דרך די מוזרה ללמד רכיבה. אגב, יהיה קשה לילד לכוון את האופניים לכיוון לא ישר (לפנות) .
משה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אנירכבתי ואיבדתי את זהuris כתב:אופניים זה נושא רגיש אצלי ...אני בן 37 ולא יודע לרכב על אופנייםבושה!
...
מה שעושה את המשפט "כמו לרכב על אופניים" ללא ברור בכלל
אם אני עולה על אופניים עכשיו
כמו מהתחלה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
תכנון מרשים, אבל המוצר מיותר לחלוטין.
שיטת הלימוד הטובה ביותר לרכיבה על אופניים היא לפתח מהשלב הראשון יציבות לבד, בלי כלים חיצוניים.
לימדתי כבר ארבעה ילדים בשיטה הקלה ביותר - מפרקים את הפדלים מהאופניים, מורידים את הכסא לגובה בו הילד מניח את שתי כפות הרגליים על הרצפה, והופכים את האופניים לאופני דחיפה.
הילד לומד לדחוף את עצמו כמה צעדים, להרים רגליים ולהתגלגל קדימה (כמובן, עושים זאת במישור, במגרש סגור).
אחרי שניים / שלושה סשנים כאלה (2-3 שעות ברוטו לדעתי), אין שום בעיה להרכיב את הפדלים והרכיבה טבעית לחלוטין.
שיטת הלימוד הטובה ביותר לרכיבה על אופניים היא לפתח מהשלב הראשון יציבות לבד, בלי כלים חיצוניים.
לימדתי כבר ארבעה ילדים בשיטה הקלה ביותר - מפרקים את הפדלים מהאופניים, מורידים את הכסא לגובה בו הילד מניח את שתי כפות הרגליים על הרצפה, והופכים את האופניים לאופני דחיפה.
הילד לומד לדחוף את עצמו כמה צעדים, להרים רגליים ולהתגלגל קדימה (כמובן, עושים זאת במישור, במגרש סגור).
אחרי שניים / שלושה סשנים כאלה (2-3 שעות ברוטו לדעתי), אין שום בעיה להרכיב את הפדלים והרכיבה טבעית לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 05/10/2009 10:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
מגניב.
אבל ילדים לומדים לרכב תוך איזה שבוע שבועיים עם גלגלי עזר. הג'ירו הזה נראה לי יקר מדי ללימוד של שבועיים אבל זה באמת תלוי בקצב הלימוד של כל ילד. אצלי שני הבנים למדו לרכה תוך איזה שבועיים (אינטנסיביים יחסית בתקופת הקיץ). אבל ההמצאה הזאת באמת רעיון גדול.
אבל ילדים לומדים לרכב תוך איזה שבוע שבועיים עם גלגלי עזר. הג'ירו הזה נראה לי יקר מדי ללימוד של שבועיים אבל זה באמת תלוי בקצב הלימוד של כל ילד. אצלי שני הבנים למדו לרכה תוך איזה שבועיים (אינטנסיביים יחסית בתקופת הקיץ). אבל ההמצאה הזאת באמת רעיון גדול.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול להיות גאה...moco כתב:uriler,
אני הייתי בטוח שהשיטה שהזכרת זו המצאה בלעדית שלי
ברצינות. נורא הייתי גאה בה...
אם חשבת על רעיון טוב לבד, זה שמישהו חשב עליו לפניך לא הופך את החשיבה שלך לפחות יצירתית
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
מוצר שמביס את המטרה המרכזית - הלימוד. אם המוצר פותר לילד את בעיית שיווי המשקל, איך הוא ילמד להתגבר עליה לבד?