שלום לכולם,
קודם-כל המפרט:
מעבד: AMD Phenom II X3 710
לוח-אם: Gigabyte MA785GM-US2H
פלזמה: Pioneer PDP 4280XA HD Ready
מערכת הפעלה: Windows XP SP3 32 bit
גירסת מדיה פורטל: Mediaportal v1.1.0 Beta 1
ניסיתי 2 וריאציות במדיהפורטל, ושתיהן בעייתיות:
1. FFDSHOW + MEDIAPORTAL + EVR:
במצב כזה יש לי Tearing נוראי בנגינה של תכני HD 720P, ניסיתי את הדברים הבאים ללא אועיל:
א. המדריך של staticx לDynamic Refresh Rate
ב. ההמלצה לשדרג BIOS / להקצות 256 מגה לכרטיס מסך בBIOS
ג. הגדרת VERTICAL SYNC: שמתי ALWAYS ON בWAIT FOR VERTICAL REFRESH
4. הגדרת הMulti Threaded ל-3 (לפי מספר הליבות) לפי הנחייה של Catskinner
5. סימון Deblocking when safe עבור H264 בFFDSHOW
...
כאמור, שום-דבר לא פתר את הTEARING, אני חושד שזה בגלל הEVR מאחר והבעיה היא בנגן הפנימי של המדיהפורטל ואין שום TEARING כשאני משתמש בMedia Player Classic בשילוב עם FFDSHOW לנגן את אותו תוכן (למיטב ידיעתי, MPC לא משתמש בEVR).
2. FFDSHOW + MEDIAPORTAL + VMR9:
המצב הזה חמור הרבה יותר.
אני בוחר סרט לנגינה, ואני מקבל תמונה קפואה של פיקסלים צבעוניים מפוזרים, האודיו לעומת-זאת ממשיך להתנגן כרגיל.
אשמח לעצות,
בתודה מראש,
סהר
Tearing בשילוב הבא: FFDSHOW + MEDIAPORTAL + EVR
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ההשערה שלי היא שזה לא בגלל ה EVR אלא בגלל ה dynamic refresh rate ויהיה מעניין לשמוע מה אתה רואה כשאתה מקבע את ה refresh rate ל 60 או ל 50 הרץ.
דרך אגב, ה MPC כן משתמש ב EVR תחת vista כי זו בררת המחדל שלו. אתה כמובן יכול לשנות אותו, אבל אז תאבד כל אפשרות להאצת פענוח בחומרת כרטיס הווידאו בכל renderer אחר שתבחר מלבד ה custom EVR
דרך אגב, ה MPC כן משתמש ב EVR תחת vista כי זו בררת המחדל שלו. אתה כמובן יכול לשנות אותו, אבל אז תאבד כל אפשרות להאצת פענוח בחומרת כרטיס הווידאו בכל renderer אחר שתבחר מלבד ה custom EVR
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
כל העניין פה מסניוני האישי, זה שאתה צריך דרייבר מסויים, כלומר לא כל גרסת דרייבר של ATI תאפשר לך את האצת החומרה ב XP. זו הסיבה העיקרית שנטשתי את המערכת הזו.
אם אני זוכר נכון, גרסה 9.4 , 9.2 ו8.8 עבדו עם זה יפה. (לא בדקתי את המאוחרות יותר כי כבר פירמטתי)
אם אני זוכר נכון, גרסה 9.4 , 9.2 ו8.8 עבדו עם זה יפה. (לא בדקתי את המאוחרות יותר כי כבר פירמטתי)
-
radomsk
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היי Catskinner, אני משתמש בXP ולא בויסטה.
ולמרות שהפלזמה שלי (פיוניר PDP 4280XA) לא בעלת תקן: HD Ready 1080p אלא רק: "HD READY", עדיין היא אוכלת את כל ה
REFRESH RATEים והרזולוציות ששמתי לה:
1080p @ 24HZ / 720p @ 50HZ / 720p @ 60HZ
staticx, צדקת לגמרי, היה לי מותקן את הCatalyst מהChipset Package של Gigabyte.
הסרתי אותו והתקנתי את הCatalyst החדש ביותר מהאתר של ATI (גירסא 9.9).
לאחר השדרוג של הדרייבר, בשילוב הבא: MEDIAPORTAL + FFDSHOW + VMR9 (כזכור, מה שנתן לי את התמונה הקפואה עם הפיקסלים המוזרים), אני רואה מצוין... בלי TEARING!!!
בלי VSYNC, בלי DYNAMIC REFRESH RATE!
תודה תודה תודה לכם ,
סהר
ולמרות שהפלזמה שלי (פיוניר PDP 4280XA) לא בעלת תקן: HD Ready 1080p אלא רק: "HD READY", עדיין היא אוכלת את כל ה
REFRESH RATEים והרזולוציות ששמתי לה:
1080p @ 24HZ / 720p @ 50HZ / 720p @ 60HZ
staticx, צדקת לגמרי, היה לי מותקן את הCatalyst מהChipset Package של Gigabyte.
הסרתי אותו והתקנתי את הCatalyst החדש ביותר מהאתר של ATI (גירסא 9.9).
לאחר השדרוג של הדרייבר, בשילוב הבא: MEDIAPORTAL + FFDSHOW + VMR9 (כזכור, מה שנתן לי את התמונה הקפואה עם הפיקסלים המוזרים), אני רואה מצוין... בלי TEARING!!!
בלי VSYNC, בלי DYNAMIC REFRESH RATE!
תודה תודה תודה לכם ,
סהר