YES - They CAN, and YES - They DO !

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
mahaya פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

באוגוסט שנה שעברה הצטרפתי לחבילה ל-3 שנים של YESMAX.
באפריל השנה ביקשתי לשדרג את החבילה ל-YESMAX HD (שוב בהתחייבות ל-3 שנים).
לאחר ההתחברות התברר כי YES אינה יכולה לספק את השירות ומאז ועד היום רמת הצפייה הפכה את החוויה המובטחת לסיוט מתמשך.
תקלות צפייה (מסכים שחורים שלא אפשרו לנו לצפות בשידורים), תקלות בממיר, ניתוקים, היינו אף צריכים כל פעם לנתק את הממיר הראשי ולחברו שוב לאחר שהיה קופא ללא תמונה.
לאחר שטורטרנו שוב ושוב ע"י שליחת טכנאים (4 במספר) שלא הצליחו לפתור את הבעיה (כן, גם החליפו ממיר), הוחלט כי יישלח אלינו המפקח האזורי ואז יוחלט מה לעשות. ואכן הוא ביקר בדירתנו לפני חודש והודיע לנו כי אין באפשרות YES לספק לנו שרות הולם בנושא ה-HD (משהו שקשור לצורת החיבור בבית).
מאז ועד היום למרות שהובטח לנו שיחזרו אלינו, חברת YES מתנערת מאחריותה, ואינה מטפלת בנושא.
פניתי לנציגת קשרי לקוחות בשם אלינור לפני חודש שלא טרחה למרות הבטחתה לחזור עם תשובה וזאת למרות שהשארתי הודעות חוזרות, וכן פניתי לנציג קשרי לקוחות איתמר, שהבטיח לחזור למחרת עם כל תשובה שתהיה לו באותו הרגע בין אם שלילית ובין אם חיובית, וכמובן...לא קיים.
היום יצרתי קשר שוב עם נציגת קשרי לקוחות בשם ליטל, ולאחר שיחה נוקבת נאמר לי כי האופציות העומדות בפניי הן :
1. שוב רוצים לטרטר אותי עם המתנה לטכנאי נוסף, הפעם המנהל של אותו מנהל אזורי שהיה אצלי (למרות שהובטח לי בפעם האחרונה שהטכנאי שיישלח אליי הוא זה שייקבע כיצד להמשיך הלאה – תמיר, המנהל האזורי), ושוב לעבור את כל המסכת הנ"ל....כי גם הפעם מבטיחים שהוא זה שייקבע את המשך הטיפול.
2. למרות ש-YES אינה יכולה לעמוד בהתחייבות שלה, אין אפשרות לבטל את החוזה ולצאת ללא קנס, שכמובן עומד על כ-1000 ש"ח.
3. יתרה מזאת, YES אינה מוכנה לחזור להסכם הקודם, בטח שלא בתעריף הקודם, ודורשת ממני להתחייב לה שוב ל-3 שנים !!
או שלא אקח את ה-YESMAX ואחזור לשרות הרגיל שלהם.

שימו לב כי בכל אחת מהאפשרויות המרוויחה היחידה היא YES -
הלקוח אמור להסתפק בשירות הלקוי שהיא מספקת לו, אינו מסתפק ? אם כך עליו להתחייב ליותר זמן ולשלם יותר כסף, אינו רוצה ? עליו לשלם על כך קנס !
האין גבול לחוצפה ???
ייאמר רק דבר אחד לזכות החברה, היא הסכימה להחזיר את הפערים בין התשלום ל-YESMAX HD ל-YESMAX הרגיל, אבל גם פה התחשבנה ככל יכולתה, על מנת להשאיר טעם לא טוב, והחליטה כי הזיכוי יהיה רק מרגע התלונה הראשונה על השרות הלקוי שהיה אמנם פחות מחודש לאחר ההצטרפות, אבל גם פה החליטו להתחשבן על כל אגורה, רק כי הם יכולים....

עוד מישהו נתקל במצב הזה ?
יש איפה להתלונן ?

Croc
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2114
שם מלא: גנאדי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אני תמיד קיבלתי שרות מצויין מ-YES.

אבל מה שאתה מספר הוא עצוב מאוד.
זה מה שקורה כאשר אין תחרות אמיתי בשוק........
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow :)

http://sites.google.com/site/crocweb

mati
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

פניות הציבור של משרד התקשורת http://moc.gov.il/26-he/MOC.aspx

dvb-acavish
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #4 

בגלל זה אני ביקשתי מהם להתחבר כך שיש לי זכות יציאה לאחר חודש בודד, הרי אני לא יכול להתחייב למשהו אם עדיין לא ראיתי אותו, ולא יודע איך הוא עובד. זה כמו שיגידו למישהו/למישהי להתחתן עם מישהו שהם לא מכירים בכלל, הרי חייבים לעשות נסיעת מבחן על אוטו לפני שקונים אותו.

בוב-הבנאי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

אני כל כך מזדהה איתך וכל כך מבין על מה אתה מדבר, אני חווה את אותן תקלות מזה מספר חודשים, מסכים שחורים וכו'.
היו אצלי בבית מס' טכנאים, כולל טכנאים בכירים ומנהלים של מנהלים.
הנימוק של יס לבעיה שלי, צריך להמתין לעדכון גרסה של הממיר (עברתי כבר 3)

ליבי איתך ואשמח לשתף פעולה אם צריך להתלונן בצורה קולקטיבית.

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

הניסיון שלי איתם מלמד שני דברים: ככל שאתה מטרטר אותם יותר (למרות הטרחה) בסוף תגיע למישהו שמבין, שידע איך להתמודד וייתן לך פתרון ראוי. בדרך המחשב שלהם יהיה מתועד בהמון פניות שלך וזה חשוב כפי שגם ראית.

דבר שני שלמדתי שלפנייה לגופים ממשלתיים אין השפעה וכי יס תמיד מוצאים איך לבלף איזה מכתב שבו הם מספרים שהם עשו הכל ע"פ הספר ובכלל הלקוח הוא זה שלא משתף פעולה ומכאן שפנייה שכן יכולה לעזור היא לגופים עיתונאיים וצרכניים, המייל האדום ב- YNET, מדורו של דני שדה בידיעות אחרונות, רייכר מתעצבן וכן הלאה וכן הלאה, פניות הציבור במשרד התקשורת יעזרו כמו כוסות רוח למת ואת זה אני אומר לצערי רק מניסיון.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”