Dvico 6500A התצוגה במסך ה LCD עמומה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זו תופעה נדירה אך ראיתי את זה בעבר.
הבעיה היא שהמוצר כבר לא מיוצר (הם עברו לייצור של ה-6600) מה שאומר שאם תרצה להחליף ככל הנראה תקבל 6600 כשהוא יהיה זמין בארץ (בהנחה שרכשת בארץ).
הבעיה היא שהמוצר כבר לא מיוצר (הם עברו לייצור של ה-6600) מה שאומר שאם תרצה להחליף ככל הנראה תקבל 6600 כשהוא יהיה זמין בארץ (בהנחה שרכשת בארץ).
היתה לי את אותה תקלה, חפרתי קצת ונתקלתי ב MPC בשרשור ע"כ.
מסתבר שזה לא כ"כ נדיר... האמת יש את זה ללא מעט אנשים. זה ניתן
לתיקון ע"י החלפת קבל C17 על הלוח. יש לי את נתוני הקבל את אתה רוצה,
אצלי זה עבד.
למרות שעכשיו הוא סתם בארון, הגיע ה C-200.

מסתבר שזה לא כ"כ נדיר... האמת יש את זה ללא מעט אנשים. זה ניתן
לתיקון ע"י החלפת קבל C17 על הלוח. יש לי את נתוני הקבל את אתה רוצה,
אצלי זה עבד.
למרות שעכשיו הוא סתם בארון, הגיע ה C-200.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר בתקלה נדירה במכשירים שייבאנו, היא קיימת לצערי במכשירים שלא נרכשו דרכנו בשכיחות גבוהה.nela1 כתב:לא מצאתי במדריך כיצד משנים את בהירות התצוגה במכשיר ( הכוונה ל LCD ולא לתמונה...)...
המכשירים שייבאנו הם מסדרות יצור שונות שבהן הבעיה נפתרה.
עיקר העבודה פה זה הפירוק וההרכבה של המכשיר שצריכה להתבצע בזהירות כדי לא לפגוע בכבל התצוגה,
מדובר בקבל של 0.1 מיקרו פאראד ורציו להחליפו בקבל עם מתח פריצה של 63V.
לעתים זה דורש גם החלפה של טרנזיסטור על התצוגה (DRIVER) ופה צריך כבר גישה לציוד הלחמה של SMT וטכנאי מיומן.
אם אתה רוצה להגיע אלינו נשמח להעביר למעבדה ולהחזיר לך את המכשיר תוך מספר ימים.
אם זה רק הקבל עלות התיקון 100 ש"ח לערך, אם התקלה בספק אז עד 500 ש"ח+ מע"מ להחלפת הספק בחדש.
גם לי יש את התקלה הזו כבר כמה חודשים ואת המכשיר רכשתי מהעולם הדיגיטלי ! הבעיה היא שעברה שנה וכבר אין לי אחריות עודarotman כתב:מדובר בתקלה נדירה במכשירים שייבאנו, היא קיימת לצערי במכשירים שלא נרכשו דרכנו בשכיחות גבוהה.nela1 כתב:לא מצאתי במדריך כיצד משנים את בהירות התצוגה במכשיר ( הכוונה ל LCD ולא לתמונה...)...
עיקר העבודה פה זה הפירוק וההרכבה של המכשיר שצריכה להתבצע בזהירות כדי לא לפגוע בכבל התצוגה,
לעתים זה דורש גם החלפה של טרנזיסטור על התצוגה (DRIVER) ופה צריך כבר גישה לציוד הלחמה של SMT וטכנאי מיומן.
אם זה רק הקבל עלות התיקון 100 ש"ח לערך, אם התקלה בספק אז עד 500 ש"ח+ מע"מ להחלפת הספק בחדש....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אל תתבאס,nela1 כתב:אוקיי טוב לדעת שזוהי תקלה ידועה פחות או יותר.
אחשוב על זה -כמו שאמרתי יש תצוגה במקרן אז זה לא קריטי וממילא לא רואים כלום במסך הקטן הזה...
ואתה צודק המכשיר נקנה בחו"ל.
שוב תודה....
אני "קונה" תצוגה עמומה במכשיר שלי..
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אם המכשיר נקנה אצלנו והתקלה קרתה בתקופת האחריות קפוץ אלינו והתיקון על חשבוננוofer7845 כתב:גם לי יש את התקלה הזו כבר כמה חודשים ואת המכשיר רכשתי מהעולם הדיגיטלי ! הבעיה היא שעברה שנה וכבר אין לי אחריות עודarotman כתב:מדובר בתקלה נדירה במכשירים שייבאנו, היא קיימת לצערי במכשירים שלא נרכשו דרכנו בשכיחות גבוהה.nela1 כתב:לא מצאתי במדריך כיצד משנים את בהירות התצוגה במכשיר ( הכוונה ל LCD ולא לתמונה...)...
אם זה רק הקבל עלות התיקון 100 ש"ח לערך, אם התקלה בספק אז עד 500 ש"ח+ מע"מ להחלפת הספק בחדש.......
כפי שציינתי הייתה סדרת ייצור מסוימת שהתקלה הזאת קיימת בהת רוב במכשירים שנמכרו דרכנו הן מסדרות חדשות יותר ללא התקלה הנ"ל.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
הייarotman כתב:אם המכשיר נקנה אצלנו והתקלה קרתה בתקופת האחריות קפוץ אלינו והתיקון על חשבוננוofer7845 כתב:גם לי יש את התקלה הזו כבר כמה חודשים ואת המכשיר רכשתי מהעולם הדיגיטלי ! הבעיה היא שעברה שנה וכבר אין לי אחריות עודarotman כתב:מדובר בתקלה נדירה במכשירים שייבאנו, היא קיימת לצערי במכשירים שלא נרכשו דרכנו בשכיחות גבוהה.nela1 כתב:לא מצאתי במדריך כיצד משנים את בהירות התצוגה במכשיר ( הכוונה ל LCD ולא לתמונה...)...
אם זה רק הקבל עלות התיקון 100 ש"ח לערך, אם התקלה בספק אז עד 500 ש"ח+ מע"מ להחלפת הספק בחדש.......
כפי שציינתי הייתה סדרת ייצור מסוימת שהתקלה הזאת קיימת בהת רוב במכשירים שנמכרו דרכנו הן מסדרות חדשות יותר ללא התקלה הנ"ל....
יצא לי לראות כמה הודעות שלך ועושה רושם שהשירות שלך ושל העולם הדיגטלי מצןין.