שלום וחג שמח, כפי שהבנתם מהכותרת אני מחפש מערכת סאטליטיים שתשמש לקולנוע בייתי ,סאטליטיים מאילוצי עיצוב מקום(ובעיקר האישה) ,תקציב 2000 ש"ח , אני אשתמש בינתיים במגבר הישן שלי (שיוחלף בעתיד) המגבר הוא ימאהה RX-V520 אני מתלבט בין שני סטים בעיקר האחד הוא KHT1005 Kef
תראה עיצוב הוא חלק מהעניין , זה נכון , אבל לא רק, את המורל שמעתי עם מגבר של פיונירוהם נשמעו לא רע, שמעתי איתם גם סט של JBL שאהבתי פחות, את הKEF לא שמעתי , יש למישהו ניסיון עם אחד הסטים? או המלצה בכיוון אחר ?
לי יש את המורל, ואני מבסוט מהם. מצד שני, אני לא מומחה גדול לרמקולים, לא ממש מבחין ביותר מדי הבדלים, ואני פותח ולא סוגר אותם
אם הם נראים לך טוב, ונשמעים לך טוב (שזה הרבה יותר חשוב), אז לך על זה.
שים לב שהמבצע הוא רק על הדגם האפור, זהו הדגם הכי ישן שלהם, אני לא חושב שמייצרים אותו עדיין. בכל מקרה יצא לי לשאול מוכר בחנות כמה עולה לו הסט- הוא אמר שהוא קונה את כל ה5 רמקולים בלי הסאב ב400 שקל... תעשה את החישוב שלך.
בלי שום קשר למחיר, הרמקולים סבבה לגמרי ובהחלט יעשו את העבודה, אבל במחיר הזה יש סטים יותר משתלמים
כל עוד אתה לא בוחר במוצר "מדבקה" נחות, אז הבחירה שלך בסדר.
אם זה יהיה מוראל או KEF או CANTON - זה כבר עניין של טעם אישי. החברות מוכרות ומכובדות ובאותה רמת מחיר אף אחד לא יכול לקבוע בוודאות מה עדיף...
אוקיי, תודה ניתן לאוזן להחליט , למרות שהעין מעדיפה את הMOREL (עיצוב) ואת השאר לא שמעתי עדיין. אני מחפש חנות שיש בה מבחר, אני מאיזור הצפון אם מישהו מכיר חנות כזו, אשמח להמלצה.
יום טוב
אישית אני ממליץ על לגאסי, יש לי נסיון לא טוב עם אניגמה, ומצויין עם לגאסי. רק תזהר רק לא לצאת משם עם סט ב6 אלף שקל... חחח לאנשים רבים יש נטייה לעשות את זה.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.