ידיים רובוטיות שאפשר להתקנא בהם
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מכירים רובוטים תעשייתיים? יצא לכם קצת לחקור נושא של בינה מלאכותית וזיהוי צורות? אם יש דבר אחד שאפשר לאמר על השילוב הזה הוא שלראות רובוט מנסה לנווט בעולם, לאחוז בחפצים ולטפל במצבים משתנים זה עסק לאנשים עם המון סבלנות ופיוז מאוד ארוך.
לא עוד
בסרטון המקושר אפשר לראות יד רובוטית עם קואורדינציה ומהירות רפלקסים המשאירים אותנו, בני האדם, רחוק מאחור. כל מה שיש לי לאמר זה: כל הכבוד!
לא עוד
בסרטון המקושר אפשר לראות יד רובוטית עם קואורדינציה ומהירות רפלקסים המשאירים אותנו, בני האדם, רחוק מאחור. כל מה שיש לי לאמר זה: כל הכבוד!
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3875
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
אהבתי,
ברובוט הזה יש מספר אלמנטים סנסוריים כמו על האצבעות עצמן ומצלמה חיישנית מהירה לפי
מה שראיתי. מה שכן "המרכז" (הפנלים מימין? ) שמקבל את הסיגנל הסנסורי ומוציא סיגנל מוטורי בהתאם, צריך
להיות מורכב ומהיר מאוד.
ברובוט הזה יש מספר אלמנטים סנסוריים כמו על האצבעות עצמן ומצלמה חיישנית מהירה לפי
מה שראיתי. מה שכן "המרכז" (הפנלים מימין? ) שמקבל את הסיגנל הסנסורי ומוציא סיגנל מוטורי בהתאם, צריך
להיות מורכב ומהיר מאוד.
And the meek shall inherit the earth
...
...
-
Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כן כי מה שבאמת מדהים הוא שהטלפון נזרק בדיוק למרחק שיאפשר ליד הרובוטית לתפוס אותו חזרה. אני בטוח שזה יכול להיות גם תוצר של סקריפט מוכתב מראש, משהו כמו "הערך משקל החפץ והטל אותו בניצב לקרקע לגובה 40 ס"מ" ובכל זאת זה יוצר אשליה של תבונה בסיסית, לדעת להעריך את משקל החפץ ולדעת לאיזה גובה אפשר להטיל אותו כדי שאפשר יהיה לתפוס אותו חזרה במינימום של תנועה.
מה שהפיל אותי זה מהירות התגובה. הנסיון שלי עם מערכות רובוטיות הנדרשות להגיב לעולם משתנה הוא שזה מצליח רק אם הכל עובד לאאאאאאט לאאאאאט עד שזה גורם אפילו לצב הסובל מרומטיזם להיראות כמו קרל לואיס בריצת 100 מטר משוכות.
מה שהפיל אותי זה מהירות התגובה. הנסיון שלי עם מערכות רובוטיות הנדרשות להגיב לעולם משתנה הוא שזה מצליח רק אם הכל עובד לאאאאאאט לאאאאאט עד שזה גורם אפילו לצב הסובל מרומטיזם להיראות כמו קרל לואיס בריצת 100 מטר משוכות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
גרמת לי לראות את זה פעמיים
איזה יופי
איזה יופי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
למה אתה מקלל?!dizingof כתב:מדהים
פיתגם סיני עתיק אומר :
may you live in interesting times... !...
http://en.wikipedia.org/wiki/May_you_li ... ting_times