שאלה על רמקולים
אני צריך זוג רמקולים בסביבות ה750 שקל
המטרה שלהם זה מוזיקה מהמחשב, ואקסבוקס
ראיתי את ה מיקרולאב סולו 6C שנראו לי מושלמים לי, יש כניסה למחשב ולאקסבוקס ואפשר להחליף בלחיצה (לא כמו עכשיו שכל השולחן כבלים)
אבל מה שבאמת חשוב לי זה איכות, האם יש להם סאונד טוב?
מישהו התנסה איתם?
יש המלצות אחרות?
תודה מראש
המטרה שלהם זה מוזיקה מהמחשב, ואקסבוקס
ראיתי את ה מיקרולאב סולו 6C שנראו לי מושלמים לי, יש כניסה למחשב ולאקסבוקס ואפשר להחליף בלחיצה (לא כמו עכשיו שכל השולחן כבלים)
אבל מה שבאמת חשוב לי זה איכות, האם יש להם סאונד טוב?
מישהו התנסה איתם?
יש המלצות אחרות?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
דווקא קראתי ביקורות ממש טובות על ההרמן קדרון סאונדסטיקס 2
ואם אני קונה בבאג דיוטי פרי זה נכנס לתקציב
אבל אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול עליהם כי הם 2.1
כל מקרה אם מישהו יכול לאמר עליהם אני ממש אודה לו
והאם ההבדל בסאונד במחירים כאלה בכלל שונה מרמקולים פשוטים ב150-200 שקל? אני רוצה לדעת אם שווה לי בכלל להוציא תכסף על זה
הם ישמשו למחשב שזה סדרות ומוזיקה ולאקסבוקס שזה משחקים וסרטים
והחדר שלי בגודל של 3 מטר על 2 וחצי מטר 2 רמקולים וסאב בכלל יספיקו או שאני צריך לשקול מערכת של 5 רמקולים (שזה אחלה למשחקים וסדרות אבל *** רצחני למוזיקה)
מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות זה פשוט חשוב לי, בכלל הייתי שומע באוזניות שלי האיכותיות אבל אחרי חצי שעה שאני שומע בהן כאוב לי הראש
ואם אני קונה בבאג דיוטי פרי זה נכנס לתקציב
אבל אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול עליהם כי הם 2.1
כל מקרה אם מישהו יכול לאמר עליהם אני ממש אודה לו
והאם ההבדל בסאונד במחירים כאלה בכלל שונה מרמקולים פשוטים ב150-200 שקל? אני רוצה לדעת אם שווה לי בכלל להוציא תכסף על זה
הם ישמשו למחשב שזה סדרות ומוזיקה ולאקסבוקס שזה משחקים וסרטים
והחדר שלי בגודל של 3 מטר על 2 וחצי מטר 2 רמקולים וסאב בכלל יספיקו או שאני צריך לשקול מערכת של 5 רמקולים (שזה אחלה למשחקים וסדרות אבל *** רצחני למוזיקה)
מצטער שאני שואל כל כך הרבה שאלות זה פשוט חשוב לי, בכלל הייתי שומע באוזניות שלי האיכותיות אבל אחרי חצי שעה שאני שומע בהן כאוב לי הראש