רוצה HD ב-YES? רק בהתחייבות ל-3 שנים.... :@

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #1 

בעקבות אי שביעות הרצון שלי מהתמורה שאני מקבל ב-YES.
ועקבות שידור משחקי הכדורסל ב-HD חשבתי לנסות את ה-HD שלהם עד תום ההתחייבות שלי בעוד 10 חודשים.(כרגע בתנאים הנוכחיים אין מצב שאני ממשיך)

התקשרתי ל-YES ומה מתברר? רוצה HD? בבקשה...רק בהתחייבות ל-3 שנים.
הסברתי לנציגות שאני לא מעוניין לחדש התחייבות אלא רק ל"טעום" את שידורי ה-HD על מנת לחזור ואולי להיות שבע רצון מהם. לא עזר כלום, הן התבצרו בעמדתם לחידוש ההתחייבות ל-3 שנים וזאת, שימו לב, על פי הנחיות של משרד התקשורת :roll:

פשוט חוצפה (n)
אני עם החברה הזאת גמרתי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

באופן עקרוני מכל התחייבות אפשר לצאת, רק שיש קנס. השאלה היא האם אתה תסכים לספוג אותו.
אתה יכול לנסות ל- 10 חודשים. בסיומם אתה יכול להפר את ההתחייבות בהתאם לקנס שיירשם בחוזה שתבקש. אני יודע שעל ה- HD הרגיל (לא MaxHD) זה 102 ש"ח + 40 ש"ח לכל חודש בו היית מנוי ועם תקרה של 1000 ש"ח. (לפחות כך זה היה כשאני התחברתי, זאת אומרת שבעוד 10 חודשים תשלם 500 ש"ח קנס). כמובן אתה צריך לבקש חוזה ולראות את כל התנאים שרשומים שם. אתה יכול לחכות עוד כמה חודשים ולקחת אז ואז הקנס יפחת, תטעם חודש-חודשיים במקום 10 חודשים.

אתה יכול גם לקחת בפיקדון, ואז תקבל חזרה 90% מערך הפיקדון. הפיקדון כיום, אם אני לא טועה, הוא למעלה מ- 3200 ש"ח ל- MaxHD ו- 2500 ש"ח לממיר HD רגיל. אז אתה תפסיד בין 250 ל- 320 ש"ח. אין התחייבות במקרה הזה.

בנוסף, אל תשכח שייתכן שיגבו ממך תשלום של ביקור טכנאי על איסוף הממיר ובכל מקרה יקחו ממך תשלום של ביקור טכנאי על התקנת הממיר אם תבחר להתקינו.

shraga007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #3 

בוא נאמר שאם לא היה לי קנס לממיר MAX הרגיל הייתי מתנתק עוד אתמול.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4851
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #4 

הנחיות משרד התקשורת???

אין מצב.

בוב-הבנאי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

פשוט בושה של שירות, לא מקצועי, חוסר אכפתיות שמתחיל אצל נציגי השירות ועד למנהלי אזורים.
אני סופר את ה-3 שנים שלי אחורנית נשארו עוד שנתיים ו7 חודשים.
לא ממליץ להתחייב לYESMAXHD !!!

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #6 

בוב-הבנאי כתב:פשוט בושה של שירות, לא מקצועי, חוסר אכפתיות שמתחיל אצל נציגי השירות ועד למנהלי אזורים.
אני סופר את ה-3 שנים שלי אחורנית נשארו עוד שנתיים ו7 חודשים.
לא ממליץ להתחייב לYESMAXHD !!!
...
יש דוגמאות לבעיות, אבל המלצה גורפת לא לקחת YESMAXHD? יש פה לא מעט אנשים ואני מכליל את עצמי בינהם שמרוצים מהממיר החדש וחושבים שניתנה פה תמורה נאה למחיר (בהתחשב בתנאי השוק והמתחרים ההשוואה להורדות פירטיות או מחירי הכבלים בארה"ב אינם רלוונטים).

מה שכן אם קיבלת שירות לקוי אתה חייב לעמוד על שלך, אין טעם לספור את הזמן אחורה, אם מגיע לך משהו
תעמוד על 2 הרגליים האחוריות, בסוף גם יס נשברים, מפתיע, אבל זה קורה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”