צריך המלצה ל LCD 32 אינץ עד מחיר של 4000 ש"ח
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מיכאלמיכאל כתב:שלום
אני צריך המלצה לLCD 32 אינץ
מיועד לחדר שינה מרחק צפייה של 2.5 מטר
תודה לעוזרים....
שלום לך .
מרחק הצפייה שלך . מתאים למסך בגודל 37 אינצ' .
גם התקציב של די מתאים .
לכן רכוש מסך שתוכל להנות ממנו בכל המובנים .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

מסךמעולה .
מיכאלמיכאל כתב:מה דעתכם על סמסונג B530?...
מסך מצויין גש וראה אותו בעיניים .
מה התכנים שלך? HD או SD?
הLCD החדשים של סמסונג לא באים אפילו עם ס-וידאו כך שאם אין לך ממיר HD בחדר שינה איכות התמונה תיפגע. אני רכשתי B550 לסלון ופיליפס 5404 לחדר שינה כיוון שבחדר אין לי ממיר HD וחשוב שיהיה חיבור סקארט למסך כדי לקבל תמונה מיטבית בSD.
הסמסונג מסך מעולה וממליץ בחום. הפיליפס מציג תמונה טובה מאוד בSD ועבורי עושה את העבודה.
הLCD החדשים של סמסונג לא באים אפילו עם ס-וידאו כך שאם אין לך ממיר HD בחדר שינה איכות התמונה תיפגע. אני רכשתי B550 לסלון ופיליפס 5404 לחדר שינה כיוון שבחדר אין לי ממיר HD וחשוב שיהיה חיבור סקארט למסך כדי לקבל תמונה מיטבית בSD.
הסמסונג מסך מעולה וממליץ בחום. הפיליפס מציג תמונה טובה מאוד בSD ועבורי עושה את העבודה.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

אס וידאו אין לו שום ערך .
oriborib כתב:מה התכנים שלך? HD או SD?
הסמסונג מסך מעולה וממליץ בחום. הפיליפס מציג תמונה טובה מאוד בSD ועבורי עושה את העבודה....
שלום לך .
חיבור באס וידאו אין לו שום איכות מיוחדת .
ולכן בעת שרוכשים מסך כניסת האס וידאו לא אמורה להיות חשובה .
כיום הטכנולוגיה צועדת קדימה . אס וידאו זה נחלת העבר .
9000es,
כוונתי הייתה שאם רוצים לראות SD דרך ממיר רגיל אז כיוון שאין בסמסונג החדשים דרך לחבר לממיר כזה מלבד קומפוזיט (שהוא נחות אפילו מ ס-וידאו) אז עדיף לחפש מסך בעל כניסת סקארט.
אלא אם כן רוצים להשקיע גם בטרנסקודר לקומפוננט מה שמייקר ומסרבל את העסק. אם רוב התכנים אינם דרך הממיר הרגיל אלא סטרימר אן מחשב אז הסמך בהחלט מתאים.
המסך B530/550 לכשעצמו מעולה . יש לי אחד כזה.
כוונתי הייתה שאם רוצים לראות SD דרך ממיר רגיל אז כיוון שאין בסמסונג החדשים דרך לחבר לממיר כזה מלבד קומפוזיט (שהוא נחות אפילו מ ס-וידאו) אז עדיף לחפש מסך בעל כניסת סקארט.
אלא אם כן רוצים להשקיע גם בטרנסקודר לקומפוננט מה שמייקר ומסרבל את העסק. אם רוב התכנים אינם דרך הממיר הרגיל אלא סטרימר אן מחשב אז הסמך בהחלט מתאים.
המסך B530/550 לכשעצמו מעולה . יש לי אחד כזה.