מחפש מדיה סנטר מקליט
השימוש העיקרי שלי הוא הקלטה מהכבלים/טלוויזיה . אני מחפש ממשק נוח והקלטה דיי איכותית
המליצו לי על מדיה סנטר של ELLION 700A העניין הוא שכבר לא משווקים אותו בארץ (בדקתי אצל המשווקים המורשים)
אני אשמח אם תמליצו על דגם מקליט טוב (מבית טוב) . אני דיי חדש בנושא לכן אין לי יותר מדי ידע לכן אני אודה לכל פיסת מידע וכמובן אם יש המלצה על דגם מסויים זה יהיה מעולה
תודה !
המליצו לי על מדיה סנטר של ELLION 700A העניין הוא שכבר לא משווקים אותו בארץ (בדקתי אצל המשווקים המורשים)
אני אשמח אם תמליצו על דגם מקליט טוב (מבית טוב) . אני דיי חדש בנושא לכן אין לי יותר מדי ידע לכן אני אודה לכל פיסת מידע וכמובן אם יש המלצה על דגם מסויים זה יהיה מעולה
תודה !
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המוצר שהצגת הוא לא מדיה-סנטר אלא מזרימדיה עם יכולות הקלטה.
אין לו התממשקות ל-EPG ולכן ההקלטה שם היא ברמה של וידאו-טייפ.
אם זה מספק אז יש גם נגני DVD עם כונן קשיח או הקלטה על DVDR.
אם אתה מדבר על מערכת מדיה-סנטר (מחשב עם חיבור ל-EPG וכו') אז זה משהו אחר, בתקציבים אחרים.
אין לו התממשקות ל-EPG ולכן ההקלטה שם היא ברמה של וידאו-טייפ.
אם זה מספק אז יש גם נגני DVD עם כונן קשיח או הקלטה על DVDR.
אם אתה מדבר על מערכת מדיה-סנטר (מחשב עם חיבור ל-EPG וכו') אז זה משהו אחר, בתקציבים אחרים.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
האליון 700 זה לא מדיה סנטר אלא סטרימר עם יכולת הקלטה פשוטה, כלומר תכנות ידני של שעות הקלטה כמו בוידאו ישן.
עם מחשב קולנוע ביתי (HTPC) ותוכנת מדיה סנטר תוכל לעבוד בצורה נוחה עם לוחות משדרים מקוונים והעברה אוטומטית של הממיר לערוץ המתאים בהקלטות מתוזמנות.
וכמו ש-mp3III המליץ, כדאי שתקרא קצת את המאמרים באתר.
עם מחשב קולנוע ביתי (HTPC) ותוכנת מדיה סנטר תוכל לעבוד בצורה נוחה עם לוחות משדרים מקוונים והעברה אוטומטית של הממיר לערוץ המתאים בהקלטות מתוזמנות.
וכמו ש-mp3III המליץ, כדאי שתקרא קצת את המאמרים באתר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם ב-DVD מקליט היכולת תכנות היא בסיסית, כלומר שעות הקלטה בלבד.
אתה לא צריך להיות נוכח בעת ההקלטה, אבל תצטרך לתכנת גם את הממיר שיעבור לערוץ המתאים.
אתה לא צריך להיות נוכח בעת ההקלטה, אבל תצטרך לתכנת גם את הממיר שיעבור לערוץ המתאים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"