מתלבט - מקרן או מסך? צריך עזרה
אני רגע לפני רכישה של מסך ואני צריך את העזרה שלכם בהתלבטות מסויימת.
מרחק הצפייה בסלון שלי הוא 6 מטר במקסימום (לפעמים צופים גם מ 5 ופחות).
כרגע יש לי בסלון מסך 42" וכרגע מעוניין לרכוש מסך 50".
ברור לי שלפי כל החישובים וההמלצות, גם 50" יהיה קטן עבור מרחק הצפייה.
עכשיו, לפני שאני רוכש את המסך, אני רואה שההמלצות כאן הן שבצפייה מעל 4.5 מטר עדיף להשתמש במקרן. האם בכלל לשקול אפשרות של שימוש במקרן?
רוב מטרות הצפייה שלנו הם טלויזיה (וסרטים מידי פעם במדיה סנטר) ורוב התכנים הם SD.
השאלה האם בכלל לשקול מקרן עבור סוג שימוש זה או שכבר להסתפק במסך 50".
השיקול הוא גם כספי - אני לקראת רכישה של מסך LG PQ300 שיעלה לי כ- 6,000 ש"ח. לא מתכוון להשקיע כרגע יותר מזה ולא מתכוון לרכוש מסך בגודל 60" ומעלה.
הצרכים שלי הם גם לא בשמיים לאיכות הצפייה גם ממקרן (אני יודע שישנם מקרנים בסדר גודל מחירים הזה שיתנו לי תמורה לצרכים הפרטיים שלי).
השאלה גם כמה תעלה לי נורת מקרן והאם בצפייה בטלויזיה אני לא אצטרך להחליף אותה כל שנה מה שיהפוך את העניין ללא כדאי.
אם רכישת מקרן בתנאים האלה היא לא כדאית, אז אני ארכוש כבר את המסך
מרחק הצפייה בסלון שלי הוא 6 מטר במקסימום (לפעמים צופים גם מ 5 ופחות).
כרגע יש לי בסלון מסך 42" וכרגע מעוניין לרכוש מסך 50".
ברור לי שלפי כל החישובים וההמלצות, גם 50" יהיה קטן עבור מרחק הצפייה.
עכשיו, לפני שאני רוכש את המסך, אני רואה שההמלצות כאן הן שבצפייה מעל 4.5 מטר עדיף להשתמש במקרן. האם בכלל לשקול אפשרות של שימוש במקרן?
רוב מטרות הצפייה שלנו הם טלויזיה (וסרטים מידי פעם במדיה סנטר) ורוב התכנים הם SD.
השאלה האם בכלל לשקול מקרן עבור סוג שימוש זה או שכבר להסתפק במסך 50".
השיקול הוא גם כספי - אני לקראת רכישה של מסך LG PQ300 שיעלה לי כ- 6,000 ש"ח. לא מתכוון להשקיע כרגע יותר מזה ולא מתכוון לרכוש מסך בגודל 60" ומעלה.
הצרכים שלי הם גם לא בשמיים לאיכות הצפייה גם ממקרן (אני יודע שישנם מקרנים בסדר גודל מחירים הזה שיתנו לי תמורה לצרכים הפרטיים שלי).
השאלה גם כמה תעלה לי נורת מקרן והאם בצפייה בטלויזיה אני לא אצטרך להחליף אותה כל שנה מה שיהפוך את העניין ללא כדאי.
אם רכישת מקרן בתנאים האלה היא לא כדאית, אז אני ארכוש כבר את המסך
guyezra כתב:מקרן לא בא במקום טלויזיה, זה מוצר משלים.
אתה מבין שכדי לצפות במקרן צריך להחשיך את החדר? זו אינה צורת צפייה רגילה לטלויזיה....
נוסף על כך צריך להבין מה קורה לתוכן ב SD כשמותחים אותו על מסך ממש גדול (כמו עם מקרן)
נכנסתי בניק אחר משום שמשום מה לא הצלחתי להיכנס בניק שלי (RAVE)guyezra כתב:דיזינגוף,
אל תיקח את זה קשה, לאנשים יש נטייה "להעריך" את המרחק ולא למדוד אותו......
גיא עזרא - אני לא מבין מה המשפט הציני הזה אמור להביע ומאיפה הביטחון הגדול שהמרחק הוא לא כמו שציינתי. המרחק הוא 6 מטר בדיוק מקיר לקיר. גם רשמתי 5-6 מטר משום שלא תמיד יושבים דבוקים לקיר. גם לגביך וגם לדיזינגוף אני ממש לא מבין מה הפליאה. לא מרחק בשמיים אתם יודעים.
לעניין העיקרי - דודי - כן, אני כנראה הולך על ה LG כבר מחר. למה אתה שואל? אם יש לך איזושהי תובנה בעניין אשמח לשמוע לפני שאבצע את הרכישה.
ושוב תודה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לא צריך להעלב. לא רשמתי אותך אישית אלא באופן כללי "אנשים".
זו תגובה להודעה ההומוריסטית של של דיזונגוף
וברצינות, לא תאמין כמה מרחקי הצפייה של האנשים משתנים כששואלים אותם "אתה בטוח? תמדוד שוב"
ראיתי עשרות כאלה אם לא יותר.
בכל מקרה אם פגעתי, קבל את התנצלותי
היה פה ממש לא מזמן מישהו עם סלון בין 4 מטר ל-20 מטר.., שירשור הזוי לחלוטין...
זו תגובה להודעה ההומוריסטית של של דיזונגוף
וברצינות, לא תאמין כמה מרחקי הצפייה של האנשים משתנים כששואלים אותם "אתה בטוח? תמדוד שוב"
ראיתי עשרות כאלה אם לא יותר.
בכל מקרה אם פגעתי, קבל את התנצלותי
היה פה ממש לא מזמן מישהו עם סלון בין 4 מטר ל-20 מטר.., שירשור הזוי לחלוטין...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: