אקוסטיקה- פרקט בהתקנה צפה
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עומד ממש יום לפני התקנת פרקט למינציה, בהנחה צפה, למישהו היו בעיות אקוסטיקה בעקבות זאת? אמרו לי שבשיטת התקנה כזו הרצפה יכולה לגרום לרעשים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היי מרטין,
יש כאלה ששומעים הבדל בין פרקט למינציה לפרקט עץ
.
אני לא יכול לומר בוודאות שהרגשתי דבר כזה (הייתי צריך השוואה מדוייקת להגיד דבר כזה), אבל אני ממש לא פוסל את זה.
היי לטאה חמה
:
רק לוודא, אתה מדבר על פוטנציאל לרעש בתוך החדר או בקומה שמתחתיו?
באופן סטנדרטי וללא דרישות מיוחדות הייתי ממליץ בכל מקרה על שימוש בפלציב בעובי לפחות 4 מ"מ במקום שכבת קומפריבנד בודדה (הכוונה למשטח הדמוי ספוגי שעליו מניחים הפרקט).
הצפה ייעודית/אקוסטית של רצפות זו כבר תורה שלמה.
דרך אגב, לרצפת פרקט צפוי להיות יתרון מסויים בבליעת תדר נמוך (לעומת רצפת אריחים רגילה).
יש כאלה ששומעים הבדל בין פרקט למינציה לפרקט עץ
אני לא יכול לומר בוודאות שהרגשתי דבר כזה (הייתי צריך השוואה מדוייקת להגיד דבר כזה), אבל אני ממש לא פוסל את זה.
היי לטאה חמה
רק לוודא, אתה מדבר על פוטנציאל לרעש בתוך החדר או בקומה שמתחתיו?
באופן סטנדרטי וללא דרישות מיוחדות הייתי ממליץ בכל מקרה על שימוש בפלציב בעובי לפחות 4 מ"מ במקום שכבת קומפריבנד בודדה (הכוונה למשטח הדמוי ספוגי שעליו מניחים הפרקט).
הצפה ייעודית/אקוסטית של רצפות זו כבר תורה שלמה.
דרך אגב, לרצפת פרקט צפוי להיות יתרון מסויים בבליעת תדר נמוך (לעומת רצפת אריחים רגילה).
עדוא יאיר
מרחב מוסיקלי
musical-environment.com
מרחב מוסיקלי
musical-environment.com
-
hot_reptile
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 132
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אין ממש דירה מתחת, מדובר ביחידת דיור שנמצאת בקומת המרתף...
תודה רבה על הטיפ!
מחר אחרי ההתקנה, ארכיב את המערכת מחדש בצירוף הmve1 החדשה האחרונה בהחלט בשוק שרכשתי, היא ארוזה לה יפה בקרטון כבר שבוע של שיפוצים!, אני משתגע כל יום רק מלהביט על הקרטון..........
תודה רבה על הטיפ!
מחר אחרי ההתקנה, ארכיב את המערכת מחדש בצירוף הmve1 החדשה האחרונה בהחלט בשוק שרכשתי, היא ארוזה לה יפה בקרטון כבר שבוע של שיפוצים!, אני משתגע כל יום רק מלהביט על הקרטון..........
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: