עזרה לשידוך מגבר לסטריאו לרקולים מסוג CAV FI-EX דחוף בבקשה:)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #1 

--------------------------------------------------------------------------------

האלן לכול התותחים של האתר שוב אני חייב לומר שאין על הביקורות שלכם אני כל יום לומד עוד

יש לי רמקולים של CAV FI-EX
http://www.audio-club.co.il/,prodinfo,48
שמשודכים כרגע לרסיבר קולנוע ביתי של ימאהה
וכבר הרבה זמן רציתי לשדרג להם את יכולת הסטריאו
אני מתלבט בין שני מגברים האחד הוא
CAV R10
והשני
CAV R12
http://www.cav-audio.com/Products.asp?Pid=129&id=202
השאלה היא מה לדעתכם יוציא את המיטב מהרמקולים שלי ומה אתם בכלל חושבים על המגברים האלו תודה מראש לכולכם

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

שלום לך וברוך הבא,

ההודעה שלך נראית לי כמו מודעת פרסום ויחצנות...
נשמע שאתה מאוד נעול על CAV ...אתה יכול להסביר מדוע? (אגב, בעל עניין זה יכול להיות הסבר מצוין...)

איך בחרת את הרמקולים שלך?
מול אילו אלטרנטיבות בחנת אותם ?
עם איזה מגברים שמעת אותם?

ארז

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

לפני שנה וחצי רכשתי באודיו קלאב אצל מרקו וליאור שבכלל עם הזמן הפכנו להיות חברים טובים מערכת רמקולים לקולנוע ביתי שכוללים זוג קידמיים של
cav fi-ex סנטר של מורל Morel OCTAVE CENTER וסראונד של cav dt2200 שהם בעצם קידמיים אבל אבל אותי הם משמשים כאחוריים ומגבר של ימאהה rxv 1800 הכל טוב ויפה בקולנו ביתי אבל בסטריאו גרוע בלשון המעטה והייתי אצלהם ביום שישי והם הציעו לי את שניהם מכיוון שיש לי כבר ניסיון טוב עם החברה הזו אני מתחבר מאוד למוצרים שלה והם גם רוצים לשדך לי לזה אקולייזר למגברים של CAV R10/R12 אז זו ההתלבטות אני לא גאון הדור בנושא אבל אני מכור לסאונד טוב ולקולנוע ביתי בנוסף יש לי מסך של SONY KDL 52W5500 ומקרן של אופטומה HD65 שהאמת גם אותו אני רוצה להחליף אבל האישה עדיין לא מאשרת ושוב לעינייננו להסביר למה החברה הזו אין לי הסבר לתת לך אבל בכל זאת אני דיי נעול על זה הם גם הציעו לי איזה דגם של VINCENT שאני לא זוכר את שמו אז אם יש לך איזה אור להאיר ולשפוך לי ולהעשיר את הידע שלי אשמח ותודה על קבלת הפנים

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

כן, זה נשמע שאתם חברים טובים ואפילו יותר מזה.....
אז אם אתם חברים טובים, אתה יכול לסמוך עליהם, לא?

אגב, חוץ מהחנות שאתה מפרסם , ביקרת בעוד מקומות ושמעת גם דברים אחרים?
אם אתה לא שליח שלהם (או אחד מהם...) ותרצה באמת לשמוע אלטרנטיבות אחרות בראש פתוח, אני בטוח שחברי הפורום יוכלו לעזור לך....

ארז

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תראה ארז היקר אחד אנחנו יותר מחברים טובים ואני מאוד סומך עליהם אבל רציתי דעה לא של חבר לגביי הנושא ומעבר לזה שאני לא עוסק בפירסום אלא ביבוא צעצועים לילדים אתה מוזמן לקנות לילדים אם יש ברחוב כפר גלעדי בתל אביב מספר 31 "אחים מלכה"מעבר לזה שלא משנה גם אם יש כאן אחד שיצליח לחדד לי דברים או להמליץ לי לשמוע משהו אחר אני אשמח לעשות זאת למרות שהקניה שלי תמיד תיהיה דרכם אבל מעבר לזה אני יודע שיש קשר בין הרמקול למגבר וצריך שתיהיה איזה התאמה של נצילות או איך שלא קוראים לזה שוב קטונטי ובגלל זה התיחחסתי לשני הדגמים האלו ואגב גם מרקו וגם ליאור לא הסכימו לגביי איזה מגבר יתאים יותר ליאור אמר A12 ומרקו A10 אז אם מה ללכת מי יודע אני בטח שלא בגלל זה אני פונה למומחים שכאן!!!!!

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

תשמע, לי אין דיעה טובה על צמד החמד שהזכרת וזה מתוך ניסיון.

אתה מוזמן לבדוק באינטרנט מה המחיר שמציעים למכירה את המגברים שציינת. אני בספק אם לא תהיה 8O לגבי ההפרש במחיר....

אגב, מה התקציב שלך להגברה?
לא מן הנמנע שיש הגברה מתאימה יותר ואיכותית יותר בתקציב שלך אבל כנראה שזה לא מעניין אותך.

מציע לך לפתוח שרשור יחצנות במקום המיועד לכך - פורום "מסחר, שיווק ושירות" שנמצא ב"נושאים כללים".

ארז

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ארז תראה או שאתה לא רציני לחלוטין כי עד עכשיו לא עניתה לי תשובה עניינית לאף אחד מן השאלות אבל אני אזרום איתך התקציב שלי הוא 12500 בערך למגבר אם יש לך משהו טוב יותר כמובן שאשמח לשמוע ויותר מכך אשמח להבין יותר !!!!!!!! ואני ממש לא מפרסם ואם יש לך ניסיון רע איתם קטונטי לי זה לא קרה עדיין !! וכמובן שיתאימו לקידמים שלי תודה שוב ותנסה להיות יותר סימפטי אני לא עשיתי לך כלום:)

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

frankym כתב:ארז תראה או שאתה לא רציני לחלוטין כי עד עכשיו לא עניתה לי תשובה עניינית לאף אחד מן השאלות אבל אני אזרום איתך התקציב שלי הוא 12500 בערך למגבר אם יש לך משהו טוב יותר כמובן שאשמח לשמוע ויותר מכך אשמח להבין יותר !!!!!!!! ואני ממש לא מפרסם ואם יש לך ניסיון רע איתם קטונטי לי זה לא קרה עדיין !! וכמובן שיתאימו לקידמים שלי תודה שוב ותנסה להיות יותר סימפטי אני לא עשיתי לך כלום:)
...
אתה רוצה תשובה רצינית?
תשובתי הרצינית לחלוטין היא לא לעשות עסקים עם מקום שהוא מפיץ בלעדי של מותג שלא רק שלא עושה השוואות הוגנות עם מוצרים של חברות אחרות אלא גם משמיץ חברות אחרות.
CAV היא חברה סינית טובה ומתומחרת בארץ באופן שערוריתי ולכן לא הייתי נוגע בהם.
אין לי שום דבר נגד CAV ואפילו שקלתי לייבא באופן אישי מוצר שלהם אחרי שנוכחתי שעבור שירות הייבוא ושנת האחריות המחיר מתייקר פי 2 וצפונה....

אחרי האזהרה הזאת, מציע לך להסתובב גם בחנות אחת או שתיים אחרות, לשמוע הגברה שונה ומה שימצא חן בעיניך לבקש לקחת הבייתה (תמורת פקדון כמובן) ולשמוע את ההגברה בבית שלך, עם הרמקולים שלך ועם האקוסטיקה שיש לך בבית. נושא התאמת הגברה לרמקולים כפוף לטעם אישי של כל אחד ואחד. אין דבר כזה שההגברה צריכה להיות של אותה החברה של הרמקולים. אם זה נאמר לך, תברח ממי שאמר לך את זה ותשכח שהכרת אותו.

המבחר הוא גדול ואין טעם לפתוח כאן רשימת מכולת...
לאחר שתשמע גם דברים נוספים, יהיה על מה לדבר. אם תחליט להתמקד רק בין שני הדגמים של CAV שציינת, אני מציע לך לעשות את אותו דבר - קח אותם הבייתה לניסיון ותשמע במו אוזניך אם שווה לך לשלם את ההפרש בין המגבר הזול יותר ליקר יותר.

שיהיה לך בהצלחה בבחירה.

מתנצל על הסגנון הלא סימפטי. זה נובע מחשדנות שלצערי נלמדה עם הניסיון....
ארז

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

אגב, למה הציעו לך אקולייזר למגבר?
חיבור אקולייזר למגבר איכותי בדרך כלל גורע....

ארז

horngad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 431
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

המלצה על מגבר

שליחה #10 

בסכום כזה תחפש מגבר יד שניה אתה תמצא דברים יותר טובים באותה השקעה אין סיבה לקנות מגבר חדש
אם היה מדובר על cd יכול להיות שזה נכון קח לך את הזמן הדרוש ותתחיל לשמוע מגוון אפשרויות.
במגבר שעולה 12000 מי שמציע לך איקווילייזר לחבר למגבר אל תחזור יותר לאותה החנות
אולי הם מבינים בסטראו ויודעים לחבר כמה דברים אך המלצה שלהם זה חוסר התייחסות לקונה
תבדוק טוב יותר מי החברים שלך .

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #11 

ב 12.5K יש אופציות לא רעות בכלל חוץ מCAV...
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

קודם כל לארז תודה שסוף סוף הבנת שאתה לא מדבר אם מי שחשבת זה הטלפון שלי אם יש לך המלצות וקצת הסבר יותר מדוייק אשמח לשמוע ובכלל לאיזה חנות כדיי לי ללכת שיש להם התמחות במגברים כי שוב קטונטי 0528747711

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

ומעבר לכך האקוסטיקה שלי בבית גרועה ואישתי עד שלא קונים בית לא מוכנה לתת יד לנושא יש מצב שבגלל זה האקולייזר בא בחשבון?

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

frankym כתב:ומעבר לכך האקוסטיקה שלי בבית גרועה ואישתי עד שלא קונים בית לא מוכנה לתת יד לנושא יש מצב שבגלל זה האקולייזר בא בחשבון?
...
לפי הידוע לי, אקולייזר לא משפר אקוסטיקה של חדר אלא רק משנה את גוון הסאונד שיוצא מהמגבר.
במגברים איכותיים זה בדרך כלל פוגע בסאונד אבל גם זה עניין של טעם אישי.

ארז

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

frankym כתב:קודם כל לארז תודה שסוף סוף הבנת שאתה לא מדבר אם מי שחשבת זה הטלפון שלי אם יש לך המלצות וקצת הסבר יותר מדוייק אשמח לשמוע ובכלל לאיזה חנות כדיי לי ללכת שיש להם התמחות במגברים כי שוב קטונטי 0528747711
...
אני מניח שאתה מאזור המרכז.
ראה ב"איפה קונים" למעלה חנויות מומלצות.
מניסיוני האישי, באזור המרכז קיבלתי שירות טוב ויחס מקצועי בפיוז בגבעתיים ובעולם הדיגיטלי ברמת השרון.

בהצלחה,
ארז

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

טוב לומר מברוק אפשר רכשתי היום מגבר של CAV A12 משולב עם אקולייזר HD231 ולמרות מה שאומרים הסאונד פשוט מטורף לחלוטין מי שרוצה מוזמן לבוא לשמוע מבטיח לעלות ביומיים הקרובים תמונות!!!:):):)

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

על זה נאמר - "רצונו של אדם - כבודו".
שיהיה לך בכיף ובהנאה.
ארז

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #18 

כמה המגבר הענקי הזה עולה?

frankym פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

הכל ביחד בסביבות ה 15000

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

frankym כתב:הכל ביחד בסביבות ה 15000
...
אחלה מחיר, בשביל הסוחר....
המגבר נמכר בחו"ל ב 1200 יורו ׁ(מחיר צרכן)= 6600 ש"ח לפני הוצאות הובלה, מעמ מכס ואחריות.
ראה לינק :
http://www.ebtb-cy.com/products.php?id= ... 1ba6f14d77

האקולייזר נמכר ב 230 דולר = 900 ש"ח (מחיר צרכן) לפני הוצאות הובלה, מעמ מכס ואחריות.
סה"כ - 7500 ש"ח .
כמו שכתבתי קודם, לי נראה מוגזם לשלם יותר מפי 2 עבור הובלה, מעמ, מכס ושנת אחריות. צריך לזכור שהיבואן לא קונה את הסחורה במחיר צרכן (לכן זה יותר מפי 2 ...) וגם ההובלה עולה לו הרבה פחות.

אבל זכותך המלאה לשלם כמה שזה שווה לך....

מאחל לך שלפחות תהנה ממנו שנים רבות.
ארז

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”