כמה שאלות לגבי ציוד HTPC שאני רוצה לקנות.
אהלן, אני משתמש כבר דיי הרבה זמן בתוכנה Mediaportal ב,Win XP, לשם צפייה בסרטים וסדרות ואפשר להגיד שאני דיי מרוצה.. אך הייתי רוצה לשדרג את מערכת המדיה סנטר של ולהתחיל לראות/להקליט גם טלויזיה (מנוי ליס).
עכשיו כמה שאלות,
1. קראתי פה קצת בפורום לגביי כרטיס לוויני וזה נשמע לי טוב, הייתי רוצה לדעת כמה יעלה לי כל העסק הזה של כרטיס לוויני, קורא כרטיסים וכל מה שמעבר.. (בחו"ל -ebay, amazon ובארץ)
עריכה: הייתי גם רוצה לדעת את שם הציוד המומלץ ואם אפשר, למה דווקא הוא, כך שאוכל לערוך השוואות ולחפש מחירים.
2. אני מנוי של יס (לא HD), עם המחשב שלי יהיה מחובר דרך כרטיס לוויני אני יוכל לצפות בשידורי הHD של יס ? או שאני יצתרך לרכוש אותם ?
3. האם רואים את מדריך השידורים המלא של יס ? וככה שאם אני הולך לצבא ל-3 שבועות, אני יוכל לבחור סדרות, סרטים וכל מה שאני רוצה והוא יקלליט אוטומטי ?
תודה רבה.
עכשיו כמה שאלות,
1. קראתי פה קצת בפורום לגביי כרטיס לוויני וזה נשמע לי טוב, הייתי רוצה לדעת כמה יעלה לי כל העסק הזה של כרטיס לוויני, קורא כרטיסים וכל מה שמעבר.. (בחו"ל -ebay, amazon ובארץ)
עריכה: הייתי גם רוצה לדעת את שם הציוד המומלץ ואם אפשר, למה דווקא הוא, כך שאוכל לערוך השוואות ולחפש מחירים.
2. אני מנוי של יס (לא HD), עם המחשב שלי יהיה מחובר דרך כרטיס לוויני אני יוכל לצפות בשידורי הHD של יס ? או שאני יצתרך לרכוש אותם ?
3. האם רואים את מדריך השידורים המלא של יס ? וככה שאם אני הולך לצבא ל-3 שבועות, אני יוכל לבחור סדרות, סרטים וכל מה שאני רוצה והוא יקלליט אוטומטי ?
תודה רבה.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מה שאני יודע:
2. לא. תצטרך לרכוש אותם.
3. תקבל EPG אבל אני לא בטוח שלמשך 3 שבועות קדימה. ברוב המקרים ה-EPG מעודכן רק כשבוע אחד קדימה...
קרא עוד פרטים כאן: http://www.hometheater.co.il/article01454
2. לא. תצטרך לרכוש אותם.
3. תקבל EPG אבל אני לא בטוח שלמשך 3 שבועות קדימה. ברוב המקרים ה-EPG מעודכן רק כשבוע אחד קדימה...
קרא עוד פרטים כאן: http://www.hometheater.co.il/article01454
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
1. ההמלצה הרווחת כיום היא לקנות מכאן:
http://www.vesalia.de/r0e_digital_tv_dvb_s.htm
שים לב שבאיביי יש בעיקר כרטיסים המתאימים לארה"ב ולא לאירופה וישראל.
2. לא. אתה תצטרך לדאוג לכך שיהיה לך ממיר HD חוקי מיס, ואז להוציא את הכרטיס החכם שלו ולשים בקורא כרטיסים חכמים, אותו גם תצטרך לרכוש. קרא את המדריך של zovirax (ויש גם את זה של Joshua_G). לינקים יש בשרשור המדריכים בראש הפורום, באגף SageTV.
3. בהקלטת סידרה אין צורך שיהיה EPG ל-3 שבועות, הוא פשוט מזהה את הפרק הבא של אותה סדרה בהורדת ה-EPG הבאה.
2. לא. אתה תצטרך לדאוג לכך שיהיה לך ממיר HD חוקי מיס, ואז להוציא את הכרטיס החכם שלו ולשים בקורא כרטיסים חכמים, אותו גם תצטרך לרכוש. קרא את המדריך של zovirax (ויש גם את זה של Joshua_G). לינקים יש בשרשור המדריכים בראש הפורום, באגף SageTV.
3. בהקלטת סידרה אין צורך שיהיה EPG ל-3 שבועות, הוא פשוט מזהה את הפרק הבא של אותה סדרה בהורדת ה-EPG הבאה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
נראה אחלה אתר, והמשלוח רק 6 דולר.. אשמח אבל לשמוע לגבי דגם ספציפי מומלץ ולא יקר יותר מדי... כי באמת נאבדתי שם מרוב הדגמים וגם מאיפה אפשר לרכוש את הקורא כרטיסים ? (במדריך שאמרת, האתר שרשום שם לא עובד)...pixies כתב:1. ההמלצה הרווחת כיום היא לקנות מכאן:
3. בהקלטת סידרה אין צורך שיהיה EPG ל-3 שבועות, הוא פשוט מזהה את הפרק הבא של אותה סדרה בהורדת ה-EPG הבאה....
עריכה
הייתי גם רוצה להזמין עוד היום את כל הדברים מהאינטרנט ככה שפעם הבאה שאני יחזור מהצבא זה כבר יהיה בבית... אז סליחה על החוצפה אבל אשמח אם תוכלו לעזור לי לזרז עיניינים..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הכרטיס קליטה הלווייני מסוג S2-1600 של טכנוטרנד נחשב מצויין.
קורא כרטיסים תקנה רק את הדגם שמוזכר המדריך של zovirax. כל דגם אחר עלול להמיס לך את הכרטיסון החכם של יס.
קורא כרטיסים תקנה רק את הדגם שמוזכר המדריך של zovirax. כל דגם אחר עלול להמיס לך את הכרטיסון החכם של יס.
אז הבנתי שאני צריך כרטיס לוויני + קורא כרטיסים...
בארץ ראיתי שמוכרים את TT-Budget S2-3200 CI HDTV-S2 PCI MCE/VISTA, שמגיע עם קורא כרטיסים ב 800 שקל (Satshop.co.il) בעוד שבחו"ל זה עולה הרבה פחות.
השאלה היא, האם הקורא כרטיסים הזה טוב ואמין לכרטיס של יס?
כמו כן, TechnoTrend TT-budget S2-1600, PCI card for satellite HDTV שעולה לי כ-360 שקל עם משלוח (vesalia.de) + קורא כרטיסים Smart Mouse Pro ב200 שקל (satshop.co.il)
הייתי רוצה לשמוע על מה אתם ממליצים, על החלקים האלה או אחרים ? מאיפה לקנות ?
וגם, האם הכרטיסים של TechnoTrend שמגיעים עם CI, קורא כרטיסים, האם הם מתאימים לכרטיסים של יס ?
בארץ ראיתי שמוכרים את TT-Budget S2-3200 CI HDTV-S2 PCI MCE/VISTA, שמגיע עם קורא כרטיסים ב 800 שקל (Satshop.co.il) בעוד שבחו"ל זה עולה הרבה פחות.
השאלה היא, האם הקורא כרטיסים הזה טוב ואמין לכרטיס של יס?
כמו כן, TechnoTrend TT-budget S2-1600, PCI card for satellite HDTV שעולה לי כ-360 שקל עם משלוח (vesalia.de) + קורא כרטיסים Smart Mouse Pro ב200 שקל (satshop.co.il)
הייתי רוצה לשמוע על מה אתם ממליצים, על החלקים האלה או אחרים ? מאיפה לקנות ?
וגם, האם הכרטיסים של TechnoTrend שמגיעים עם CI, קורא כרטיסים, האם הם מתאימים לכרטיסים של יס ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא, הקורא כרטיסים CI שמגיע עם ה-S2-3200 לא מתאים.
לך על אופציית הקנייה השנייה (360+200).
לך על אופציית הקנייה השנייה (360+200).
קודם כל תודה, אני באמת יילך על האופצייה השניה.pixies כתב:לא, הקורא כרטיסים CI שמגיע עם ה-S2-3200 לא מתאים.
לך על אופציית הקנייה השנייה (360+200)....
ועוד שאלה, יש לך או לאחד מחברי הפורום ניסיון בקנייה דרך vesalia.de ? כי אכן ראיתי שהם מבצעים משלוחים לארץ אך כשאני בוחר בישראל זה רושם Tbd במקום המחיר של המשלוח....
ומה ההבדלים בין TechnoTrend TT-budget S2-1600 ל S2-3600 ? (חוץ מזה שה3600 מחובר בUSB).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כן, היו כאן כמה שהזמינו מהם. אם אני לא טועה, מחיר המשלוח הוא 9 יורו.
אלה הם ההבדלים (חיצוני USB לעומת פנימי).
אלה הם ההבדלים (חיצוני USB לעומת פנימי).
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
השאלה הכי חשובה לא נשאלה.
האם יש לך ממיר עם כרטיס מתאים ? אתה צריך את הכרטיס הלבן עם נקודות צבעוניות. אחרת, חבל לך על הזמן.
האם יש לך ממיר עם כרטיס מתאים ? אתה צריך את הכרטיס הלבן עם נקודות צבעוניות. אחרת, חבל לך על הזמן.
יש לי בממיר yesmax בסלון... אם אני יחליף בין הכרטיס הצהוב שלי לזה, המקס יעבוד ?IProgrammer כתב:השאלה הכי חשובה לא נשאלה.
האם יש לך ממיר עם כרטיס מתאים ? אתה צריך את הכרטיס הלבן עם נקודות צבעוניות. אחרת, חבל לך על הזמן....
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

אתה בעיקרון תשבית את ה- Max (הוא לא יעבוד עם הכרטיס הצהוב). אבל מצד שני, ה- MediaPortal יהפוך להיות ה- "MAX" שלך.
טוב, זאת המגבלה היחידה שיש לי עד עכשיו... ומה שמונע ממני להזמין.IProgrammer כתב:אתה בעיקרון תשבית את ה- Max (הוא לא יעבוד עם הכרטיס הצהוב). אבל מצד שני, ה- MediaPortal יהפוך להיות ה- "MAX" שלך....
יש דרך כלשהיא להחליף את הכרטיס הצהוב לכרטיס לבן עם נקודות ? פנייה ליס? משהו
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

ברוך הבא למועדון... אתה יכול לנסות לפנות ל- Yes. אבל הם לא יסכימו להחליף לך. מצד שני, אם אתה מקליט עם MP, בשביל מה אתה צריך את ה- YesMAX ? תוותר עליו ותיקח את הכרטיס שלו.
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

נו... אז תשים HTPC בסלון
ככה זה מתחיל...
ככה זה מתחיל...
- IProgrammer
-
- חבר פעיל מאוד

לא הצלחתי.
אני הזמנתי YesHD ומשתמש בכרטיס שלו.
אני הזמנתי YesHD ומשתמש בכרטיס שלו.
ואללה...
למה להסתבך??
תהינה מן ה-יס מאקס שלך, ותן גם למשפחה להינות
ואם אתה באמת רוצה לשמור איזה תוכנית לדורות - תשים אותה להקליט מן המאקס למחשב.
אפשר גם בלילה...
חברה, הטכנולוגיה היא אמצעי - לא מטרה
(ואומר לכם את זה אחד עם 2 מחשבי HTPC)
למה להסתבך??
תהינה מן ה-יס מאקס שלך, ותן גם למשפחה להינות
ואם אתה באמת רוצה לשמור איזה תוכנית לדורות - תשים אותה להקליט מן המאקס למחשב.
אפשר גם בלילה...
חברה, הטכנולוגיה היא אמצעי - לא מטרה
(ואומר לכם את זה אחד עם 2 מחשבי HTPC)