עזרה לגבי PS3 על יכולותיו ותכונותיו בעברית אם אפשר.....
שלום לכולם, יש לי סוני3 כבר כמה חודשים טובים ועד היום חוץ מלשחק בפרו לא ניצלתי רבע מהיכולות שלו כי איני יודע איך. ( כל השרשורים בהקשר הם באנגלית )
חוץ מלמשמש כסטרימר כי אני לא צריך אותו כסטרימר יש לי HTPC , איך עוד אני משתמש באינטרנט שלו, הבנתי שיש הרשמה אירופית או משהו כזה...
אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט בעבריתת לגבי הסוני3 אודה לו מאודדד..
תודה לעוזרים!
חוץ מלמשמש כסטרימר כי אני לא צריך אותו כסטרימר יש לי HTPC , איך עוד אני משתמש באינטרנט שלו, הבנתי שיש הרשמה אירופית או משהו כזה...
אם מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט בעבריתת לגבי הסוני3 אודה לו מאודדד..
תודה לעוזרים!
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
כל הגדולה של המכשיר הזה היא האפשרות לשחק משחקים דרך האינטרנט.
תחת NETWORK צריך להיות לך אייקון של "SIGN UP NOW" או משהו בסגנון.
תלחץ עליו (תוודה שהוא מחובר לרשת קודם כמובן) ותעקוב אחר ההוראות.
בהצלחה.
תחת NETWORK צריך להיות לך אייקון של "SIGN UP NOW" או משהו בסגנון.
תלחץ עליו (תוודה שהוא מחובר לרשת קודם כמובן) ותעקוב אחר ההוראות.
בהצלחה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
לא קריטי איזה מדינה אתה רושם אלא אם כן אתה מתכוון להשתמש בPLAYSTATION-STORE
אם כן אל תרשום ישראל כי אין חנות מקוונת ישראלית.
אני פתחתי שני משתמשים אחד אירופאי ואחד אמריקאי (החנויות המקוונות שונות ויש DEMOים שיוצאים בזמנים שונים לחנויות שונות)
אתה צריך כתובת אמיתית כדי להרשם - תחפש בגוגל.
אני שמתי את הכתובת של ה EMPIRE STATE בניו יורק
ועוד איזה כתובת בלונדון.
המהירות שלך אמורה להספיק - קח בחשבון שאתה משחק מול אנשים מכל העולם ואתה תלויי גם ברוחב הפס שלהם.
תיהנה
אם כן אל תרשום ישראל כי אין חנות מקוונת ישראלית.
אני פתחתי שני משתמשים אחד אירופאי ואחד אמריקאי (החנויות המקוונות שונות ויש DEMOים שיוצאים בזמנים שונים לחנויות שונות)
אתה צריך כתובת אמיתית כדי להרשם - תחפש בגוגל.
אני שמתי את הכתובת של ה EMPIRE STATE בניו יורק
ועוד איזה כתובת בלונדון.
המהירות שלך אמורה להספיק - קח בחשבון שאתה משחק מול אנשים מכל העולם ואתה תלויי גם ברוחב הפס שלהם.
תיהנה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אתה צריך ליצור את החשבון בתוך הפלייסטיישן כשהוא מחובר לרשת, ואתה צריך אימייל פעיל בשביל זה.
כדי ליצור את החשבון אתה צריך להדליק את המכשיר, ללכת לתפריט השני מימין, וצריכה להיות לך שם אופציה של יצירת חשבון, או התחברות לרשת של פלייסטיישן או משהו בסגנון. שם, כשהוא ישאל מאיפה אתה, תכתוב כתובת באנגליה או ארה"ב.
כדי ליצור את החשבון אתה צריך להדליק את המכשיר, ללכת לתפריט השני מימין, וצריכה להיות לך שם אופציה של יצירת חשבון, או התחברות לרשת של פלייסטיישן או משהו בסגנון. שם, כשהוא ישאל מאיפה אתה, תכתוב כתובת באנגליה או ארה"ב.