עדכנו כאן חוות דעת על ה-Xtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
kobymiz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אמנם טרם קיבלתי את המכשיר אך לאור העובדה שיותר ויותר אנשים התחילו לקבל את ה-Xtreamer, ראיתי לנכון לפתוח שרשור חדש למתן חוות דעת על המכשיר.

אנא בואו נמנע בשרשור זה מוויכוחים איזה מכשיר טוב יותר ובואו נתמקד בחוות דעת אובייקיביות הנוגעות למכשיר עצמו, קלות ההתקנה, אופן השימוש, תמיכה בפורמטים וכו'.

אני מבטיח לפרסם את חוות הדעת שלי מייד שאקבל את המכשיר ולהיות פעיל בשרשור זה לקהילת האקסטרימרים החדשה :)

בהצלחה לכולנו!

קובי

eb73
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 142
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אני משתמש בו כולה שבוע וחצי ורק ביום חמישי האחרון חיברתי אותו קבוע באמצעות כבל רשת. ולכן אני רושם כאן רשמים ראשוניים בלבד. כמובן שזו לא מתיימרת להיות חוות דעת מקצועית.

עד יום חמישי האחרון היה מחובר באופן זמני בצורה אלחוטית עם האנטנה שלהם. תוכן SD היה בסדר גמור וזרם חלק אך מדי פעם היתה בעיה ברשת כנראה ואז הסרט נעצר.
תכני HD לא ניתן היה לראות - הסרט קירטע כל הזמן - אולי זה בגלל הראוטר שלי מתקן G ולא N.

בגלל הסיבות הנל החלטתי להעביר כבל רשת 10/100 - הקיר של חדר מחשב והסלון הוא קיר משותף ולכן אצלי זה קל - היה כרוך בקדיחה בלבד.
עם הכבל רשת הכל זורם חלק ויפה לצפייה. על כל יתר הדברים אין תלונות והכל נראה סבבה - שימוש בכתוביות, נוחות שימוש בשלט, תפריטים , צפייה בתמונות וכו'.
שימוש במוסיקה - בינתיים התנסיתי רק בשמיעת MP3. אני מצפה לעידכוני תוכנה של הX - מה שיעשיר את השימוש מבחינה ויזואלית.

שי-
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103

שליחה #3 

חיברתי אליו segate freeagent xtreme של 1TB ב-USB.
ניגן הכל ללא בעיה, איכות צפייה ב-1080P פשוט מדהימה.
נוח מאד למתוח את הסרט על המסך(בלי שום פגיעה באיכות) ולשחק עם הכתוביות(גודל, מיקום, צבע).
אגב, שיניתי את שיטת השידור ל-1080P וראיתי פרק של הסופרנוס באיכות נמוכה(720X416), פשוט מדהים, הרבה יותר טוב ממה שראיתי אותו ב-DVD ובמחשב.
לאינטרנט עדיין לא חיברתי אותו.

kobymiz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

היי,
הקרטוע שרשמת קשור בהחלט לעובדה שהראוטר שלך לא תומך בתקן N שהוא היום היחידי שתומך בקצבים המתאימים לצפייה באיכות HD.

קובי
eb73 כתב:אני משתמש בו כולה שבוע וחצי ורק ביום חמישי האחרון חיברתי אותו קבוע באמצעות כבל רשת. ולכן אני רושם כאן רשמים ראשוניים בלבד. כמובן שזו לא מתיימרת להיות חוות דעת מקצועית.

עד יום חמישי האחרון היה מחובר באופן זמני בצורה אלחוטית עם האנטנה שלהם. תוכן SD היה בסדר גמור וזרם חלק אך מדי פעם היתה בעיה ברשת כנראה ואז הסרט נעצר.
תכני HD לא ניתן היה לראות - הסרט קירטע כל הזמן - אולי זה בגלל הראוטר שלי מתקן G ולא N.

בגלל הסיבות הנל החלטתי להעביר כבל רשת 10/100 - הקיר של חדר מחשב והסלון הוא קיר משותף ולכן אצלי זה קל - היה כרוך בקדיחה בלבד.
עם הכבל רשת הכל זורם חלק ויפה לצפייה. על כל יתר הדברים אין תלונות והכל נראה סבבה - שימוש בכתוביות, נוחות שימוש בשלט, תפריטים , צפייה בתמונות וכו'.
שימוש במוסיקה - בינתיים התנסיתי רק בשמיעת MP3. אני מצפה לעידכוני תוכנה של הX - מה שיעשיר את השימוש מבחינה ויזואלית.
...

meir007
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 79
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שאלות למי שקיבל כבר את המכשיר

שליחה #5 

קראתי כאן בפורום בזמן ה- BATCH הראשון שחלק מהקבצים לא מתנגנים כראוי כשהמאורר לא מכוון על מקס' בגלל בעיות חום,
בנוסף טוענים שהמאורר מאוד מרעיש , האם הבעיות האלה נפתרו?

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #6 

זיו - האם אתה מתכוון לפרסם ביקורת מלאה על המכשיר? ואם כן אז מתי?
תומר

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

Re: שאלות למי שקיבל כבר את המכשיר

שליחה #7 

meir007 כתב:קראתי כאן בפורום בזמן ה- BATCH הראשון שחלק מהקבצים לא מתנגנים כראוי כשהמאורר לא מכוון על מקס' בגלל בעיות חום,
...
אצלי כל הקבצים מתנגנים בלי בעיות גם על מאוורר נמוך (ניתן לכוון ידנית) והמכשיר לא מתחמם כלל.
כנגזרת מכך המאוורר לא מרעיש כלל (לדעתי כמובן).

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #8 

sBaB כתב:
meir007 כתב:קראתי כאן בפורום בזמן ה- BATCH הראשון שחלק מהקבצים לא מתנגנים כראוי כשהמאורר לא מכוון על מקס' בגלל בעיות חום,
...
אצלי כל הקבצים מתנגנים בלי בעיות גם על מאוורר נמוך (ניתן לכוון ידנית) והמכשיר לא מתחמם כלל.
כנגזרת מכך המאוורר לא מרעיש כלל (לדעתי כמובן).
...
אתה בלי כונן בתוך המכשיר?
למיטב הבנתי, בגרסא הראשונה היה מאוורר מרעיש. מאז המאוורר הוחלף וגם כיום ניתן לשלוט על המהירות שלו.
אם יש כונן פנימי, יתכן ויהיה צורך במהירות גדולה יותר גדולה, ויתכן וישמעו אותו קצת מקרוב.
לא זוכר שקראתי תלונות מאנשים לגבי רעש ללא כונן פנימי.

sBaB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 106 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #9 

MrMoris כתב:
sBaB כתב:
meir007 כתב: אתה בלי כונן בתוך המכשיר?
למיטב הבנתי, בגרסא הראשונה היה מאוורר מרעיש. מאז המאוורר הוחלף וגם כיום ניתן לשלוט על המהירות שלו.
אם יש כונן פנימי, יתכן ויהיה צורך במהירות גדולה יותר גדולה, ויתכן וישמעו אותו קצת מקרוב.
לא זוכר שקראתי תלונות מאנשים לגבי רעש ללא כונן פנימי.
...
נכון, מחובר כונן חיצוני, אני בטוח שכונן פנימי מעלה את הטמפ' ולכן מחייב קירור רציני יותר וכנגזרת מכך יותר רעש מאוורר (למרות שבדקתי אצלי וגם במהירות מקסימלית של המאוורר הרעש לא נורא).
...
...

tamer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

שליחה #10 

האם ישנה כבר ביקורת כחול לבן עליו?

davidler
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #11 

kobymiz כתב:שלום לכולם,
אמנם טרם קיבלתי את המכשיר אך לאור העובדה שיותר ויותר אנשים התחילו לקבל את ה-Xtreamer, ראיתי לנכון לפתוח שרשור חדש למתן חוות דעת על המכשיר.

אנא בואו נמנע בשרשור זה מוויכוחים איזה מכשיר טוב יותר ובואו נתמקד בחוות דעת אובייקיביות הנוגעות למכשיר עצמו, קלות ההתקנה, אופן השימוש, תמיכה בפורמטים וכו'.

אני מבטיח לפרסם את חוות הדעת שלי מייד שאקבל את המכשיר ולהיות פעיל בשרשור זה לקהילת האקסטרימרים החדשה :)

בהצלחה לכולנו!

קובי
...
שלום רב.את האקסטרימר קיבלתי ב10.07 בהתחלה היה קושי להיתחבר לראוטר ולמחשב ברשת אך עם הזמן יצאו עידכוני קושחה אשר פתרו את רוב הבעיות שלדעתי לא היו כה רבות מלכתחילה.לגבי הרעש מהמאוורר לדעתי חלק מהמשתמשים הגזימו יתר על המידה בתיאור.או שהמאוורר שלי שונה?רוב הסרטים שאני רואה הינם קבצי xvid ומעט קבצי 720P אשר אני מזרים מהשיתוף עם המחשב דרך האנטנה המסופקת ועד עתה לא ניתקלתי בבעיות כלשהן .וזאת להפתעתי מאחר והראוטר שברשותי הינו דגם DLINK 534 שהינו דגם G .מראה המכשיר קטן משתלב היטב בסלון .זמן התגובה במעבר בין התפריטים הינו מהיר.בעיה שנתקלתי כאשר צפיתי בכמה סרטונים בYOUTUBE קרה שהמכשיר קפא בזמן העלאת וחיפוש הסרטון ונאלצתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב.חוץ מזה ממליץ מאד

Dn2k
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה #12 

אני ממתין לביקורת של זיו על המכשיר

לאחר מכן אני ישקול לקנות

אני מקווה שהוא יגיע במהירות ללא בעיות במשלוח, בכל מקרה לקנות את המכשיר NAS שלהם ב 59 יורו עד ה 1 לנובמבר נשמע לי כמו עסקה טובה

כי בכל מקרה אני צריך NAS בבית... השאלה אם המכשיר NAS שלהם אכן טוב

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #13 

פורסמה תגובה באתר dtown...

kobymiz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

tals79 כתב:פורסמה תגובה באתר dtown...
...
הנה הקישור לכתבה: http://www.dtown.co.il/articles/962.html

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46362
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #15 

k-pax & Dn2k,
רק קיבלתי את ה Xtreamer שבוע שעבר. קצת קשה להעלות חוות דעת שאני בטוח לגביה ושתשקף את רוב יכולות המכשיר (והבעיות) תוך פרק זמן קצר. חשוב גם לומר כי יש לי עוד 3 מזרימי מדיה מבוססי Realtek וכולם התחילו מאותה נקודת פיתוח, לפיכך מאוד קל לי להשוות את המוצר לאחרים ולראות כיצד הוא מצליח או נכשל לעומת מתחריו.

אני מבטיח לכם שאחרי שתקראו את הכתוב, יהיה לכם הרבה יותר קל לדעת אם אתם צריכים להזמין את ה Xtreamer או דווקא מזרימדיה אחר.

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #16 

מחכים בקוצר רוח.....(אני לפחות) :)
תומר

yrnkrn
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #17 

האם יש תמיכה מלאה לשמות קבצים בעברית גם בסטרימינג מהמחשב?

yeuda
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1644
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שאלה קטנה

שליחה #18 

קיבלתי עכשיו.
סה"כ עובד לא רע

בעיה ראשונה שאני רואה ולא מבין עדיין
היא שלא תמיד הוא מראה קבצים בספרייה שלהם.
כלומר אני ניגש לרשת (דרך כבל)
ואני יודע שבספרייה מסויימת יש קבצים - אבל המכשיר לא מראה אותם
מישהו מכיר ?

kobymiz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

...
המכשיר אצלי מאתמול, המאוורר מכוון על מהירות בינונית ובינתיים ניגן במשך 4 שעות שני סרטים (מלחמת הכוכבים HD 1080p) ללא כל בעיה.

המכשיר גם יחסית שקט

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”