Hauppauge NTSC
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני הולך לקנות כרטיס Hauppauge הבעיה שהוא NTSC (אין פה PAL)
השאלה היא מה אני יפסיד מכך בארץ... האם אני לא יוכל לחבר לכבלים ולראות ולהקליט??
האם יש לזה פתרון??
כמו כן איזה כרטיס Hauppauge מומלץ ביותר??
תודה
השאלה היא מה אני יפסיד מכך בארץ... האם אני לא יוכל לחבר לכבלים ולראות ולהקליט??
האם יש לזה פתרון??
כמו כן איזה כרטיס Hauppauge מומלץ ביותר??
תודה
כלום
אם אתה מתכוון להתחבר לממיר דיגיטלי ולא דרך הטיונר אז לא תפסיד כלום
רק תרוויח!!! כסף.
מחיר כרטיס PAL PVR150 בארץ 500 ש"ח (לחברי מועדון) שהם 106 דולר.
מחיר כרטיס PVR150MCE באמזון 65 דולר בלבד.
לא כולל שלט רחוק
רק תרוויח!!! כסף.
מחיר כרטיס PAL PVR150 בארץ 500 ש"ח (לחברי מועדון) שהם 106 דולר.
מחיר כרטיס PVR150MCE באמזון 65 דולר בלבד.
לא כולל שלט רחוק
אני משתמש היום בכרטיס Hauppauge PVR-350 NTSC שקניתי בארה"ב.
הכרטיס מחובר לממיר דרך S-VIDEO ואין בעיה לראות או להקליט.
תודות ל-shy מצאתי איך לגרום לו לעבוד עם PAL (תבדוק כאן - www.shspvr.com)
קח בחשבון שתהיה לך בעיה עם MCE שלא מזהה שאתה עובד עם s-video ובודק רק את סוג ה-Tuner .
אם הוא NTSC אי אפשר לבחור Israel.
אני עובד כרגע עם SAGETV.
בהצלחה...
הכרטיס מחובר לממיר דרך S-VIDEO ואין בעיה לראות או להקליט.
תודות ל-shy מצאתי איך לגרום לו לעבוד עם PAL (תבדוק כאן - www.shspvr.com)
קח בחשבון שתהיה לך בעיה עם MCE שלא מזהה שאתה עובד עם s-video ובודק רק את סוג ה-Tuner .
אם הוא NTSC אי אפשר לבחור Israel.
אני עובד כרגע עם SAGETV.
בהצלחה...
כנראה לא הבנת נכון
אני למשל משתמש רק בכרטיסי MCE (שלשה) ועם שלט של MCE לשליטה עלהמערכת ו-USB-UIRT לשליטה על הממירים - ב-SAGETV.
מי שרוכש את הכרטיס הראשון ולא מתכנן להרחיב את המערכת ליותר מכרטיס אחד בעתיד הקרוב, יכול לרכוש את הגרסה המלאה של ה-PVR ואז הוא גם מקבל שלט ו-בלאסטר - במחיר טוב.
אבל אין הכרח...
אורן.
אני למשל משתמש רק בכרטיסי MCE (שלשה) ועם שלט של MCE לשליטה עלהמערכת ו-USB-UIRT לשליטה על הממירים - ב-SAGETV.
מי שרוכש את הכרטיס הראשון ולא מתכנן להרחיב את המערכת ליותר מכרטיס אחד בעתיד הקרוב, יכול לרכוש את הגרסה המלאה של ה-PVR ואז הוא גם מקבל שלט ו-בלאסטר - במחיר טוב.
אבל אין הכרח...
אורן.
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

אם אני רוצה להשתמש בRF ולא לחבר את הכרטיס לממיר אלא ישירות לשקע בקיר לקלוט רק את הערוצים שהוא נותן והכרטיס הוא NTSC זה אפשרי??? או שאני חייב PAL בשביל זה?? האם יש דרך לשנות את ה NTSC ב RF לPAL או שזה משהו בחומרה???
תודה
תודה
השוני בין כרטיסי PAL ל-NTSC (לרוב) הוא בטיונר בלבד.
לכן: קליטה דרך האנטנה לא אפשרית היות והיא תהיה רק בפורמט NTSC. לכידת השידורים דרך SVIDEO או COMPOSITE אפשרית היות והכרטיס תומך גם ב-PAL וגם ב-NTSC בלכידה דרך כניסת הוידאו.
אתה צריך כרטיס PAL לשימוש באנטנה.
אורן.
לכן: קליטה דרך האנטנה לא אפשרית היות והיא תהיה רק בפורמט NTSC. לכידת השידורים דרך SVIDEO או COMPOSITE אפשרית היות והכרטיס תומך גם ב-PAL וגם ב-NTSC בלכידה דרך כניסת הוידאו.
אתה צריך כרטיס PAL לשימוש באנטנה.
אורן.
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

OK OSHAPIR תודה רבה... אבל עוד שאלה!!
אם אני לא מחבר את הכרטיס לאנטנה אלא רק ליציאת ה S-VIDEO או COMPOSITE אז אני לא מאבד את כל העניין בכרטיס כמו הקלטת איזה ערוץ שאני רוצה?? כי בעצם חייבים להעביר בממיר לערוץ שאני רוצה להקליט , אבל אם אני רוצה לכוון הקלטה ללא מישהו שיעביר ערוצים בממיר??? האם זה אפשרי שהכרטיס מחובר ב S-VIDEO או COMPOSITE????
תודה
אם אני לא מחבר את הכרטיס לאנטנה אלא רק ליציאת ה S-VIDEO או COMPOSITE אז אני לא מאבד את כל העניין בכרטיס כמו הקלטת איזה ערוץ שאני רוצה?? כי בעצם חייבים להעביר בממיר לערוץ שאני רוצה להקליט , אבל אם אני רוצה לכוון הקלטה ללא מישהו שיעביר ערוצים בממיר??? האם זה אפשרי שהכרטיס מחובר ב S-VIDEO או COMPOSITE????
תודה
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

תודה oshapir
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

זאת אומרת שאם אני קונה כרטיס NTSC ומחבר את ממיר הכבלים דרך S-VIDEO או COMPOSITE אני בעצם צריך רק את ה IR BLASTER שהוא משדר לממיר להחליף ערוצים??? אני בעצם גם לא צריך את השלט בשביל זה???
מצטער , אבל אני חייב להבין איך זה עובד לפני שאני קונה.
אז אני ישאל שוב . כרטיס NTSC שמחובר לממיר כבלים וIR BLASTER בלבד מאפשרים לי לקבוע הקלטות קבועות מראש ללא שינוי הערוצים בממיר על ידי , פשוט ה IR BLASTER עושה את זה בשבילי???? נכון??
מצטער , אבל אני חייב להבין איך זה עובד לפני שאני קונה.
אז אני ישאל שוב . כרטיס NTSC שמחובר לממיר כבלים וIR BLASTER בלבד מאפשרים לי לקבוע הקלטות קבועות מראש ללא שינוי הערוצים בממיר על ידי , פשוט ה IR BLASTER עושה את זה בשבילי???? נכון??
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

WOW oshapir איזה תשובה מהירה.... תודה רבה רבה רבה... עזרת לי המון
אז לסיכום אני הולך לקנות עכשיו זאת אומרת להזמין חבילה ממש זולה שתכלול את ה PVR 150 (לא MCE והכרטיס הוא NTSC) ורק את ה IR BLASTER ללא שלט...
וכמובן oshapir אחרי שקראתי את כל תגובותיך אני מתאר לעצמי שאני יעבוד עם ה SAGETV...... עושה רושם שזאת תוכנה מעולה...
אולי בעתיד יהיה פתרון ממש טוב לעבוד גם ב MCE...
אז שוב תודה לכולם.
ולoshapir במיוחד, על הזמן והסבלנות לענות על אותם שאלות כל הזמן...
אז לסיכום אני הולך לקנות עכשיו זאת אומרת להזמין חבילה ממש זולה שתכלול את ה PVR 150 (לא MCE והכרטיס הוא NTSC) ורק את ה IR BLASTER ללא שלט...
וכמובן oshapir אחרי שקראתי את כל תגובותיך אני מתאר לעצמי שאני יעבוד עם ה SAGETV...... עושה רושם שזאת תוכנה מעולה...
אולי בעתיד יהיה פתרון ממש טוב לעבוד גם ב MCE...
אז שוב תודה לכולם.
ולoshapir במיוחד, על הזמן והסבלנות לענות על אותם שאלות כל הזמן...
-
moranchipus
-
- חבר פעיל

אני קונה את זה ב EBAY
-
moranchipus
-
- חבר פעיל