מסך חדש בתקציב די מוגבל, צריך עזרה עם מספר דילמות..
שלום לכולם
קראתי קצת בפורום ביממה האחרונה והתעניינתי כיוון שאני לקראת קניית מסך חדש..
טווח הצפייה הוא 2.5-3 מטר פחות או יותר מהמיטה.. רוב הזמן אני צופה מכיסא במחשב שזה אפילו פחות מ2.5 לקראת ה2 מטר..
צפייה בטלוויזיה בעיקר אף על פי שיש לי הכוונה לעבור לראות את הסרטים במסך של הטלוויזיה ולא במחשב.. כמו כן גם שידורי HD בעתיד ואפילו לחבר קונסולה כאשר תהיה, בכל זאת טלוויזיה זה השקעה לטווח הארוך ולכן אני מתלבט..
התקציב די מוגבל.. מתנה מההורים ולכן יש חשיבות למחיר ובעיקר לתשלומים..
האופציות העומדות לפני הם Topfield 42 Full HD שמוצע למכירה במגה דיל במחיר מבצע - 3000, ההורים כבר קנו 2, אחד לסלון ואחד לחדר של אחי.. אומנם אני לא מומחה ואין לי היסטוריה גדולה בצפייה ב LCD אבל עושה רושם שלא רואים כזה גרוע.. סטנדרטי בהתאם למחיר.. אני רק בספק עד כמה ה Full HD רלוונטי באיכות כזו ועד כמה אני צריך גודל כזה בטווח הצפייה שלי..
האופציות האחרות הם 32 כלשהו אבל של חברה איכותית יותר מן הסתם.. בטווח של 2000-3000 למרות שפה יש חיסרון שאין Full HD..
האופציה המרכזית שאני נוטה אלייה היא 37 אבל אני עדיין מחפש משהו טוב יחסית בתקציב הזה של עד 3 אלף, אבל עוד לא מצאתי משהו עם אפשרות לפריסה של הרבה תשלומים ואשמח אם מישהו יפתח את עיני לאיזה מבצע משתלם איפשהו כי אני לא מצאתי..
אשמח לשמוע את דעתכם.. כמו שאמרתי אין לי ממש ניסיון עבר עם התחום.. הייתי רוצה לדעת מה מתאים לי מבחינת הממצעים שהצגתי.. האם 32 יספיק? עד כמה ארגיש בחיסרון של Full HD? וכו'..
תודה מראש!
קראתי קצת בפורום ביממה האחרונה והתעניינתי כיוון שאני לקראת קניית מסך חדש..
טווח הצפייה הוא 2.5-3 מטר פחות או יותר מהמיטה.. רוב הזמן אני צופה מכיסא במחשב שזה אפילו פחות מ2.5 לקראת ה2 מטר..
צפייה בטלוויזיה בעיקר אף על פי שיש לי הכוונה לעבור לראות את הסרטים במסך של הטלוויזיה ולא במחשב.. כמו כן גם שידורי HD בעתיד ואפילו לחבר קונסולה כאשר תהיה, בכל זאת טלוויזיה זה השקעה לטווח הארוך ולכן אני מתלבט..
התקציב די מוגבל.. מתנה מההורים ולכן יש חשיבות למחיר ובעיקר לתשלומים..
האופציות העומדות לפני הם Topfield 42 Full HD שמוצע למכירה במגה דיל במחיר מבצע - 3000, ההורים כבר קנו 2, אחד לסלון ואחד לחדר של אחי.. אומנם אני לא מומחה ואין לי היסטוריה גדולה בצפייה ב LCD אבל עושה רושם שלא רואים כזה גרוע.. סטנדרטי בהתאם למחיר.. אני רק בספק עד כמה ה Full HD רלוונטי באיכות כזו ועד כמה אני צריך גודל כזה בטווח הצפייה שלי..
האופציות האחרות הם 32 כלשהו אבל של חברה איכותית יותר מן הסתם.. בטווח של 2000-3000 למרות שפה יש חיסרון שאין Full HD..
האופציה המרכזית שאני נוטה אלייה היא 37 אבל אני עדיין מחפש משהו טוב יחסית בתקציב הזה של עד 3 אלף, אבל עוד לא מצאתי משהו עם אפשרות לפריסה של הרבה תשלומים ואשמח אם מישהו יפתח את עיני לאיזה מבצע משתלם איפשהו כי אני לא מצאתי..
אשמח לשמוע את דעתכם.. כמו שאמרתי אין לי ממש ניסיון עבר עם התחום.. הייתי רוצה לדעת מה מתאים לי מבחינת הממצעים שהצגתי.. האם 32 יספיק? עד כמה ארגיש בחיסרון של Full HD? וכו'..
תודה מראש!
נערך לאחרונה על ידי oFRiZ ב 03/10/2009 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מקבל הרושם שרק מי שמחפש פירמות ובתקציבים של 10K ומעלה, זוכה להתייחסות..
חבל מאוד שכך, לא לכולם יש את התקציב או את הצורך בטלוויזיות היקרות הללו..
הלוואי שבהמשך אוכל להרשות לעצמי..
בכל אופן הייתי שמח בכל זאת לזכות להתייחסות כי טלוויזיה זה לא השקעה לשבוע וחשוב לי לקחת את ההחלטה הנכונה בעזרתכם, בשביל זה הגעתי והתעניינתי בימים האחרונים בחומר ובמידע הנהדר שקיים פה באתר.
תודה
חבל מאוד שכך, לא לכולם יש את התקציב או את הצורך בטלוויזיות היקרות הללו..
הלוואי שבהמשך אוכל להרשות לעצמי..
בכל אופן הייתי שמח בכל זאת לזכות להתייחסות כי טלוויזיה זה לא השקעה לשבוע וחשוב לי לקחת את ההחלטה הנכונה בעזרתכם, בשביל זה הגעתי והתעניינתי בימים האחרונים בחומר ובמידע הנהדר שקיים פה באתר.
תודה
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
איך קיבלת את הרושם הזה?oFRiZ כתב:אני מקבל הרושם שרק מי שמחפש פירמות ובתקציבים של 10K ומעלה, זוכה להתייחסות.....
(ולגופו של עניין - לדעתי מסך "42 יהיה לך גדול מידי, ואין לי המלצה ספציפית למסך "37 בתקציב הזה אז ממני לא תבוא הישועה).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
מהסיבה שהרבה אנשים נענים ומקבלים תשובות ועוד שרשורים כמו שלי שמבקשים חוות דעת על מסכים קצת יותר זולים ופחות מוכרים, פחות זוכים לתגובות..
אני בהחלט מקווה שאני טועה ובכל מקרה תודה על התשובה..
נחכה לעוד תשובות מאנשים שאולי כן מכירים איזה דיל טוב על מסך 37' שאני פיספסתי..
או שמא 32' יספיק, למרות חיסרון ה Full HD
אני בהחלט מקווה שאני טועה ובכל מקרה תודה על התשובה..
נחכה לעוד תשובות מאנשים שאולי כן מכירים איזה דיל טוב על מסך 37' שאני פיספסתי..
או שמא 32' יספיק, למרות חיסרון ה Full HD
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אולי תשנה את כותרת השרשור למשהו יותר "אטרקטיבי" ? יש סיכוי שיותר אנשים ייכנסו...
כותרות כמו "התייעצות בנוגע לרכישת מסך חדש.. LCD" נחרשו כאן באלפיהן....
כותרות כמו "התייעצות בנוגע לרכישת מסך חדש.. LCD" נחרשו כאן באלפיהן....
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אתה לא רוצה לדעת איזה טלוויזיה יש לי כרגע.. לא LCD/פלזמה..
אבל כמו שאמרתי כן יש לי הכוונה לצפות בתכני HD כי לאט לאט אנחנו מקבלים יותר ויותר תכנים כאלה..
אבל כאמור רוב הצפייה זה בטלוויזיה.. וכאשר יהיה מסך חדש אני בהחלט ארצה להעביר את הצפייה בסרטים ממסך המחשב למסך הטלוויזיה...
אבל כמו שאמרתי כן יש לי הכוונה לצפות בתכני HD כי לאט לאט אנחנו מקבלים יותר ויותר תכנים כאלה..
אבל כאמור רוב הצפייה זה בטלוויזיה.. וכאשר יהיה מסך חדש אני בהחלט ארצה להעביר את הצפייה בסרטים ממסך המחשב למסך הטלוויזיה...