עיזרו לי בבקשה לבחור את המקרן הראשון שלי למטרת צפייה בסרטים!
שמע יכול להיות שאני שומע טוב יותר ממה שאני רואה אבל ממה שאני ראיתי לא שווה היה להוסיף עוד 2500 שקל בשביל לקבל משהו שבקושי אני ישים לב ושגם ככה התמונה לא תיהיה אחידה. ז"א במילא אני יראה פחות טוב ביס..אז ככה שאם בדיוידי זה מספק אותי אין טעם להוסיף כסף..
זאת דעתי כמובן..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
החיבור בהתחלה עם שניהם היה עם כבל SVIDEO
לפי מה שראיתי מבחינת הבדלים זה לא נראה לי קשור רק לטעם... כי ראיתי הבדלים דיי רציניים. ווי'ל סמי'ת במקום חום נראה שחור-אפור. בתמונה שיש אדום אז האדום שולט בכל התמונה. הקונטרסט כלכך חזק שהוא פשוט מבליט הרבה מאוד פרטים קטנים שגורמים לתמונה להראות פרטים שלא אמורים להיות קיימים בצורה בולטת לעין אולי לזה התכוונת שהתמונה נראת מגורענת. אני מאוד לא מעוניין להוסיף עוד כסף אבל ראיתי שאין לי ברירה, זה או לקנות או לא לקנות לא יכלתי להתפשר על מה שראיתי. בגלל זה אמרתי לNBA לבדוק בכל זאת אבל העיקר שהוא יהנה
לפי מה שראיתי מבחינת הבדלים זה לא נראה לי קשור רק לטעם... כי ראיתי הבדלים דיי רציניים. ווי'ל סמי'ת במקום חום נראה שחור-אפור. בתמונה שיש אדום אז האדום שולט בכל התמונה. הקונטרסט כלכך חזק שהוא פשוט מבליט הרבה מאוד פרטים קטנים שגורמים לתמונה להראות פרטים שלא אמורים להיות קיימים בצורה בולטת לעין אולי לזה התכוונת שהתמונה נראת מגורענת. אני מאוד לא מעוניין להוסיף עוד כסף אבל ראיתי שאין לי ברירה, זה או לקנות או לא לקנות לא יכלתי להתפשר על מה שראיתי. בגלל זה אמרתי לNBA לבדוק בכל זאת אבל העיקר שהוא יהנה
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 10/02/2006 14:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כיול= איפוס, כוונון, מדידה, התאמה, תיאום.
אה? ושאני הולך לצפות בתצוגה מאיפה אני אמור לדעת אם יש כיול או אין?
בהתחלה חשבתי להשווות נתונים, אמרתם שלא אז הלכתי להשוות במו עיניי עכשיו גם זה אתם אומרים שלא. בקיצור איך אני אמור לבחור את המקרן שלי?
היה אחד שחיפש מקרן כמה זמן ובסוף מרוב שחיפש לא קנה ועכשיו אני יודע למה.
אני יודע שאתם לא חייבים לי כלום ואתם עוזרים לי ואני מודה לכם על העזרה אבל הייתם צריכים להגיד לי משהו לפני שאני הולך לבלות שעה בחנות עם המוכר מול מקרנים כדי לגלות אחר כך שההשוואה לא שווה כלום
ואני לא יודע לכוון מקרן אני לא מבין במקרנים המוכר תמיד יכול לעבוד עליי!
בהתחלה חשבתי להשווות נתונים, אמרתם שלא אז הלכתי להשוות במו עיניי עכשיו גם זה אתם אומרים שלא. בקיצור איך אני אמור לבחור את המקרן שלי?
היה אחד שחיפש מקרן כמה זמן ובסוף מרוב שחיפש לא קנה ועכשיו אני יודע למה.
אני יודע שאתם לא חייבים לי כלום ואתם עוזרים לי ואני מודה לכם על העזרה אבל הייתם צריכים להגיד לי משהו לפני שאני הולך לבלות שעה בחנות עם המוכר מול מקרנים כדי לגלות אחר כך שההשוואה לא שווה כלום
ואני לא יודע לכוון מקרן אני לא מבין במקרנים המוכר תמיד יכול לעבוד עליי!
נערך לאחרונה על ידי TZAHI10 ב 10/02/2006 16:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה אומר צריך ומחויב כלפיך לומר את זה למוכר שיעשה שם כיול..
אז אם אתה לא מאמין בחנות תעבור עוד חנויות ותשאל אם המקרנים מכוילים..ואם הוא יכול לעשות לך סבב מקרנים..
לא מצאתי מאמרים העוסקים בנושא במדויק.... וחיפוש בגוגל מעלה לי רק 3 תוצאות על כיול.
אני גם לא מבין למה בידיוק החלטת שההשוואה לא טובה, הרי את שניהם חיברנו באותו סוג חיבור, אם החיבור לא נחשב מספיק טוב כדי להעביר את התוצאה הכי טובה בבנקיו אז ברור שגם לאופטומה אותו דבר. הכל יחסי. אם חיברנו את שניהם בסוג מסוים של חיבור וראו הבדל לטובת אחד המקרנים אז ברור שגם בחיבורים יותר איכותיים יהיה עדיין הבדל למקרן השני.
ועוד דבר, המוכר אמר שלבנקיו אין חיבור COMPONENT אבל באתר של החברה רשום שיש לו, אז יש לו או אין לו?
אלה החיבורים שרשום באינטרנט של הBENQ:
מחשב, pin Component MiniDin 4 S-video, Composite, USB, RS232
אז יש לו COMPONENT או לא? אולי יש לו סוג אחר של COMPONENT?
ל OPTOMA :
VGA (d-sub) - DVI S-video Component (3xRCA) Composite (yellow RCA)
אני חושב שהוא אמר שלבנקיו החיבורים הכי טובים זה הSVIDEO וה-VGA בחיבור מחשב.
ולאופטומה הכי טובים זה הDVI והCOMPONENT.
אני רואה סרטים מהמחשב אז אני צריך את החיבור הכי איכותי בין הכרטיס מסך למחשב.
אני גם לא מבין למה בידיוק החלטת שההשוואה לא טובה, הרי את שניהם חיברנו באותו סוג חיבור, אם החיבור לא נחשב מספיק טוב כדי להעביר את התוצאה הכי טובה בבנקיו אז ברור שגם לאופטומה אותו דבר. הכל יחסי. אם חיברנו את שניהם בסוג מסוים של חיבור וראו הבדל לטובת אחד המקרנים אז ברור שגם בחיבורים יותר איכותיים יהיה עדיין הבדל למקרן השני.
ועוד דבר, המוכר אמר שלבנקיו אין חיבור COMPONENT אבל באתר של החברה רשום שיש לו, אז יש לו או אין לו?
אלה החיבורים שרשום באינטרנט של הBENQ:
מחשב, pin Component MiniDin 4 S-video, Composite, USB, RS232
אז יש לו COMPONENT או לא? אולי יש לו סוג אחר של COMPONENT?
ל OPTOMA :
VGA (d-sub) - DVI S-video Component (3xRCA) Composite (yellow RCA)
אני חושב שהוא אמר שלבנקיו החיבורים הכי טובים זה הSVIDEO וה-VGA בחיבור מחשב.
ולאופטומה הכי טובים זה הDVI והCOMPONENT.
אני רואה סרטים מהמחשב אז אני צריך את החיבור הכי איכותי בין הכרטיס מסך למחשב.