חיבור ps3 לאינטרנט

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
jompy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 24
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

ברצוני לחבר את הסוני לאינטרנט. ברשותי מחשב ולפטופ ואני רוצה שתהיה אפשרות גישה לאינטרנט לכל המכשירים.
כיום המחשב מחובר לאינטרנט ע"י כבל רשת חוטי דרך הוט.

השאלה היא מה הדרך הטובה ביותר לחיבור (חוטי או אלחוטי), מה אני צריך לבקש מהוט? האם אני יכול לעשות זאת לבד ע"י רכישה עצמאית? האם הרשת האלחוטית מספיק טובה? אם בחרנו חוטית, האם אני צריך את הוט?

שאלות נוספות:

1. אם המחשב והסוני מחוברים ברשת, האם אני יכול פשוט לגשת לקובץ במחשב דרך הסוני ולצפות בו? או לחילופין להעתיק סרט לUSB ולהעביר אותו להארד דיסק של הסוני?
2. האם אני יכול באמצעות הרשת לשמוע שירים מהמחשב או שאני צריך להעביר אותם לסוני?
3. אם הסוני מחובר לאינטרנט, איך אני מגן עליו מפני וירוסים?
4. שאלה די כללית, איך ניתן להשיג סרטי HD לצפייה מהסוני דרך הרשת? האם דרך הורדה שלהם מהאינטרנט באמצעות הסוני?

תודה על העזרה... האמת שאני די מבולבל כבר מכל האופציות ולמרות הרכישה עדין לא מצליח ליהנות ממנה בשל עומס המידע... אגב אם היה אפשר לקבל יעוץ בצורה מסודרת בפגישה או בטלפון בתשלום כמובן, אני אשמח. חג שמח!

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #2 

אם אתה יכול להשתמש בחוטי תשתמש בחוטי,
אם HOT יכולים לספק לך מודם שהוא גם נתב (כלומר כולל כמה חיבורי כבל רשת0 לבזק יש) אז תבקש מהם אם לא תקנה נתב חוטי,
1. יש אפשרות דרך תוכנות מדיה סרבר, תחפש על PMS פה בפורום, להעתיק לUSB אתה יכול בלי קשר לחיבור רשת.
2. אתה יכול מהמחשב
3. הוא נמצא מאחורי פייר -וול של הנב ומעבר לכך אתה מעביר אליו רק קבציםם מה-PSN הרשת של סוני וקבצי מדיה מהמחשב כך שאין סיכון,
4. יש שירות סרטים של סוני, כמובן שלא פעיל בארץ, את הסרטים שלך תחפש באינטרנט במחשב

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”