פרמוט כונן חיצוני 1 טרה לFAT32 בויסטה
היי
ביצעתי חיפוש קצר ולא מצאתי תשובה ולכן אני מעלה פה
יש ברשותי כונן חיצוני בנפח 1T שאני מעוניין לפרמט לFAT32 .
בעבר ביצעתי זאת בעזרת תכנה הנקראת SWISS KNIFE אלא שבאתר שלהם רשום שהתכנה לא מיועדת
לויסטה ולכוננים הגדולים מ500GB , למרות זאת ניסיתי , מה שגרם כמובן לERROR עוד לפני הפירמוט .
האם מישהו יכול להמליץ לי על תכנה חינמית שתאפשר לי לפרמט?
ביצעתי חיפוש קצר ולא מצאתי תשובה ולכן אני מעלה פה
יש ברשותי כונן חיצוני בנפח 1T שאני מעוניין לפרמט לFAT32 .
בעבר ביצעתי זאת בעזרת תכנה הנקראת SWISS KNIFE אלא שבאתר שלהם רשום שהתכנה לא מיועדת
לויסטה ולכוננים הגדולים מ500GB , למרות זאת ניסיתי , מה שגרם כמובן לERROR עוד לפני הפירמוט .
האם מישהו יכול להמליץ לי על תכנה חינמית שתאפשר לי לפרמט?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה בלתי אפשרי בגלל שיטת ה cluster allocation.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

טוב תן לי לתקן את עצמי. הפירמוט של דיסקים מעבר ל 512GB בלתי אפשרי תחת חלונות מפני ש FDSISK לא מוכן לבנות מחיצות FAT בדיסק מעבר לגודל זה ולכן צריך להשתמש בכלים חיצוניים. אם אני זוכר נכון ב XP חלה גם מגבלה נוספת המונעת יצירת מחיצות הגדולות מ 32GB.
אתה יכול לנסות להשתמש ב fat32format שטוענים שהוא מסוגל לפרמט גם דיסקים עד המגבלה האבסולוטית של 2TB תחת FAT32 מכאן: http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index. ... format.htm
אתה יכול לנסות להשתמש ב fat32format שטוענים שהוא מסוגל לפרמט גם דיסקים עד המגבלה האבסולוטית של 2TB תחת FAT32 מכאן: http://www.ridgecrop.demon.co.uk/index. ... format.htm
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה כבר בעיה אחרת. אני אישית לא מבין מי שמשתמש ב PS3 בתור מזרימדיה אבל יש גם כלים כדי לחלק קבצים כדי שיתאימו ל 4GB.
הוא לא מזרים מדיה, בגלל זה צריך לפרמט את הHD לFAT32 כדי לחבר אליו HD ישירותCatskinner כתב:זה כבר בעיה אחרת. אני אישית לא מבין מי שמשתמש ב PS3 בתור מזרימדיה אבל יש גם כלים כדי לחלק קבצים כדי שיתאימו ל 4GB....