psp-go הושק. לא בישראל

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Newboy פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 614 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #1 

http://www.newsgeek.co.il/sony-lanuches ... re-update/

http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=668030

http://www.us.playstation.com/psp/pspgo ... 01_pspgo_H

"החידוש המשמעותי ביותר הוא כנראה הוויתור על כונן ה-UMD לטובת הפצת משחקים דיגיטלית לחלוטין - ואולם דווקא חידוש זה הוא שימנע, לפחות בינתיים, את שיווקה הרשמי של הקונסולה בארץ. מישפאר, נציגתה של סוני בישראל, מוסרים כי לפי החלטת החברה ה-PSP Go לא תשווק בכל המדינות שאין בהן חנות PlayStation Network פעילה. מאחר והקונסולה תלויה לחלוטין בפעילותה של חנות כזו, לא ניתן יהיה לרכוש עבורה כותרים חדשים בדרך חוקית ופשוטה אלא רק באופן עקיף, מה שיגרום ללא ספק לשירות חלקי ובעייתי. ישראל לא לבד בסיפור: שירות ה-PSN איננו נתמך ביותר ממחצית ממדינות גוש ה-PAL, וגם לשם ה-PSP Go לא תגיע. עם זאת, בישפאר עדיין מקווים כי בעתיד הנראה לעין - אולי אפילו במהלך השנה הקרובה - יושק שירות ה-PSN גם בישראל, ואז ניתן יהיה להתחיל במכירת המכשיר".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78843
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

המכשיר הזה בעיני כישלון גם תיכנוני וגם פונקציונלי.

הוא בעצם כולל פחות יכולות מה-PSP3000 (אין UMD), הוא נראה פחות טוב והוא מעוצב לא יפה (לטעמי).

ולקינוח הוא גם יקר יותר מה-PSP3000.

לדעתי ה-PSP3000 היא מכונת משחקים מעולה ונראה לי שכדאי להמשיך ולרכוש אותה ולא ללכת על ה-GO.

kalabasa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
תגובות: 220
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

שירות הPSN הלוואי ויושק בארץ אבל כמו כל דבר זה לוקח שנים על גבי שנים, נקווה שלא ושבאמת כמו שיפשאר אמרו זה יקח פחות זמן ואפילו אולי בשנה הקרובה.
אבל כמו שעופר אמר באמת שאין מה לקנות את הPSP-GO . הPSP 3000 עושה את עבודתו נאמנה.
לפחות עד שהשירות יהיה פעיל בארץ.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73297
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #4 

oferlaor כתב:המכשיר הזה בעיני כישלון גם תיכנוני וגם פונקציונלי.

הוא בעצם כולל פחות יכולות מה-PSP3000 (אין UMD), הוא נראה פחות טוב והוא מעוצב לא יפה (לטעמי).

ולקינוח הוא גם יקר יותר מה-PSP3000.

לדעתי ה-PSP3000 היא מכונת משחקים מעולה ונראה לי שכדאי להמשיך ולרכוש אותה ולא ללכת על ה-GO.
...
מסכים עם הרב. הוא אכן יותר מכוער ויותר יקר, אבל בעיניי הוא יותר נוח עקב משקל יותר נמוך, מימדים פיזיים יותר נוחים, זיכרון פנימי גדול מובנה (חוסך את הצורך לרכוש כרטיס זיכרון), והיכולת לקחת את המשחקים בתוך המכשיר ולא בדיסקים. אם המחיר היה זהה או זול יותר הוא לדעתי היה משתלם יותר.

ד"א - הידעתם שאם יש לכם מכשיר שכזה ומשחקים שכבר רכשתם ותרצו לשחק בהם במכשיר החדש - תיאלצו לרכוש אותם שוב? זו אומנם לא בעייה שהרבה אנשים יתקלו בה (מי ישדרג בשביל השינויים הללו? אני לא מאמין שיהיו יות רמידיי לקוחות ישעשו את זה), אבל עדיין ברמת העיקרון - מטריד.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

אני דווקא הייתי מעדיף אותו על ה 3000. חוסר במדיה אופטית פירושו, מלבד ההבדל העצום במשקל ובגודל, גם חיסכון ניכר בצריכת הסוללה, כי אין מנוע מכני שצריך לפעול בזמן המשחק.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”