XBMC נתקעת לאחר PAUSE
לאחר שאני לוחץ על PAUSE כשאני צופה בסרט כשאני לוחץ על PAUSE שוב עלמנת להמשיך לצפות בסרט אין לי קול והתוכנה מפסיקה להגיב כרגיל,גם אם אני סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש זה לא עוזר אלא רק ריסט למחשב.
אני עם WINDOWS 7 32 BIT והבעיה חדשה ולא קרתה לי עם אותה המערכת הפעלה שאיתה אני עובד כבר כמה חודשים.
אני עם הגירסה הכי חדשה וגם עידכנתי ל-SVN הכי חדש והבעיה לא נפתרה.
אשמח לעזרה.
תודה.
אני עם WINDOWS 7 32 BIT והבעיה חדשה ולא קרתה לי עם אותה המערכת הפעלה שאיתה אני עובד כבר כמה חודשים.
אני עם הגירסה הכי חדשה וגם עידכנתי ל-SVN הכי חדש והבעיה לא נפתרה.
אשמח לעזרה.
תודה.
לא עוזר ניסיתי כבר
כאילו משהו נדפק בתוכנה
אם אני רוצה להתקין מחדש את התוכנה (גם ככה אני רוצה לפרמט) איך אני שומר את כל הסרטים שיש לי שכשאני יתקין מחד שהתוכנה לא תצטרך לסרוק מחדש הכל ? (יש לי מאות סרטים והרבה מהם סרקתי ידנית כי התוכנה לא זיהתה וממש לא בא לי לעשות את זה מחדש)
כאילו משהו נדפק בתוכנה
אם אני רוצה להתקין מחדש את התוכנה (גם ככה אני רוצה לפרמט) איך אני שומר את כל הסרטים שיש לי שכשאני יתקין מחד שהתוכנה לא תצטרך לסרוק מחדש הכל ? (יש לי מאות סרטים והרבה מהם סרקתי ידנית כי התוכנה לא זיהתה וממש לא בא לי לעשות את זה מחדש)
אז אני עושה יצוא ספריה ואחרי שאני מתקין מחדש הכל פשוט לזרוק את זה בתיקיה איפה שהסרטים נמצאים ?
זה יצא לי קבצים כמספר הסרטים שלי לא ?
אין משהו יותר פשוט ?
כשאני מתקין את התוכנה אז היא שואלת אותי איפה אני רוצה לשמור את כל האינפו,זה לא בקובץ אחד ?
זה יצא לי קבצים כמספר הסרטים שלי לא ?
אין משהו יותר פשוט ?
כשאני מתקין את התוכנה אז היא שואלת אותי איפה אני רוצה לשמור את כל האינפו,זה לא בקובץ אחד ?
במידה והסרטים שלך מסודרים שכל סרט בתיקיה נפרדת, יצוא סיפריה לקבצים נפרדים מייצר קובץ NFO שבו המידע על הסרט שהתוכנה הורידה.בנוסף זשה מייצר קבצים תומנות לסרטים שהיו ושם כל קובץ בתיקיה של הסרט.
ברגע שהקבצים האלו נמצאים באותה תיקיה של הסרט התוכנה תדע לקרוא אותם מהר במקום להוריד את המידע שוב מהאינטרנט.
לא צריך "לזרוק" כלום לשום מקום.
האינפו של התוכנה זה איפה היא תשמור את המאגר מידע שלה וכל מיני דברים אחרים, אבל עדיין המידע על סרטים לא מופיע שם אלא בקבצי NFO.
י
ברגע שהקבצים האלו נמצאים באותה תיקיה של הסרט התוכנה תדע לקרוא אותם מהר במקום להוריד את המידע שוב מהאינטרנט.
לא צריך "לזרוק" כלום לשום מקום.
האינפו של התוכנה זה איפה היא תשמור את המאגר מידע שלה וכל מיני דברים אחרים, אבל עדיין המידע על סרטים לא מופיע שם אלא בקבצי NFO.
י