ובמידה וכן האם זה מתבצע חלק ? פורמטים שהוא תומך בהם ? כתוביות ? וכד'...
האם ה-PS3 יכול לשמש כסטרימר ואם כן אז האם בצורה טובה?
כעקרון דרך תוכנת PMS (חפש אותה בפורום) הוא הופך לסטרימר שיודע להתמודד עם כל סוגי הקבצים שהמחשב שלך יודע להתמודד,
בששונה מסטרימרים אחרים הוא מאוד תלוי בחוזק המחשב שלך ובחיבור הרשת,
אם המחשב לא חלש ויש לך חיבור רשת קווי, אתה יכול להשתמש בו כסטרימר לכל דבר,
בחיבור WI-FI הוא גם יעבוד אבל זה יבוא על חשבון אובדן איכות
בששונה מסטרימרים אחרים הוא מאוד תלוי בחוזק המחשב שלך ובחיבור הרשת,
אם המחשב לא חלש ויש לך חיבור רשת קווי, אתה יכול להשתמש בו כסטרימר לכל דבר,
בחיבור WI-FI הוא גם יעבוד אבל זה יבוא על חשבון אובדן איכות
בואו נעשה סדר.
אין שום דרך להזרים סרטי full hd בצורה אלחוטית אלא רק בעזרת כבל רשת מכיוון שהכרטיס רשת של הPS3 אינו בתקן N ולכן אינו מספיק מהיר.
בנוסף , אתה צריך מחשב די חזק ש"יעשה את העבודה" עבור הסוני והוא רק מציג תמונה , מה שיכול לנטרל למשך ההזרמה את המחשב , ז"א שאם יש מישהו בבית שרוצה להשתמש בזמן הזה במחשב הוא לא יכול . .
ד"א נראה לי שPMS גם לא תומך בפורמטי האודיו החדשים. .
אין שום דרך להזרים סרטי full hd בצורה אלחוטית אלא רק בעזרת כבל רשת מכיוון שהכרטיס רשת של הPS3 אינו בתקן N ולכן אינו מספיק מהיר.
בנוסף , אתה צריך מחשב די חזק ש"יעשה את העבודה" עבור הסוני והוא רק מציג תמונה , מה שיכול לנטרל למשך ההזרמה את המחשב , ז"א שאם יש מישהו בבית שרוצה להשתמש בזמן הזה במחשב הוא לא יכול . .
ד"א נראה לי שPMS גם לא תומך בפורמטי האודיו החדשים. .
אז ככה,אוריאל כתב:בואו נעשה סדר.
ד"א נראה לי שPMS גם לא תומך בפורמטי האודיו החדשים. ....
לא כולם משתמשים באלחוט, ויש את האופציה שנתב N למשל מתחבר חוטית לPS3 ואלחוטית למחשב,
לא צריך להגזים המחשב לא צריך להיות עד כדי כך חזק שלי בן שנה ואני בטוח שגם מחשבים בני שנתיים יכולים להתמודד,
בסה"כ המחשב צריך ללהיות מסוגל להריץ סרט FHD לא יותר מזה,
אם הוא ממש נתקע תוך כדי אז עדיף באמת לא להשתמש לצורך זה אבל גם כדאי לשקול להחליף כבר מחשב...
אני לא חושב שרוב האנשים יתקלו בבעיה כזאת.
בקשר לפורמטים החדשים, אני לא יודע כי אין לי רסיבר שמאפשר, אבל הPMS נותנת לך אופצה להזרים LPCM 5.1 בקצב ממוצע של 4.6 Mbps אם יש לך רסיבר עם חיבור HDMI...
בסופו של דבר אתה לא קונה את המכשיר כסטרימר, אבל אם במקרה התשתית שלך בבית עונה על הדרישות, אז בהחלט חסכת לעצמך סטרימר,
אני לא מבין איך אפשר להיות מאוכזב מתוכנה חינמית שמספקת אופציות שלא חשבת עליהן כשרכשת את המכשיר... (לפחות אני לא ב-2007 אם אני לא טועה במכשיר לא הייתה אפילו תמיכה בDLNA)
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
ב-ד-י-ו-קsagioto כתב:אז ככה,אוריאל כתב:בואו נעשה סדר.
ד"א נראה לי שPMS גם לא תומך בפורמטי האודיו החדשים. ....
לא כולם משתמשים באלחוט, ויש את האופציה שנתב N למשל מתחבר חוטית לPS3 ואלחוטית למחשב,
לא צריך להגזים המחשב לא צריך להיות עד כדי כך חזק שלי בן שנה ואני בטוח שגם מחשבים בני שנתיים יכולים להתמודד,
בסה"כ המחשב צריך ללהיות מסוגל להריץ סרט FHD לא יותר מזה,
אם הוא ממש נתקע תוך כדי אז עדיף באמת לא להשתמש לצורך זה אבל גם כדאי לשקול להחליף כבר מחשב...
אני לא חושב שרוב האנשים יתקלו בבעיה כזאת.
בקשר לפורמטים החדשים, אני לא יודע כי אין לי רסיבר שמאפשר, אבל הPMS נותנת לך אופצה להזרים LPCM 5.1 בקצב ממוצע של 4.6 Mbps אם יש לך רסיבר עם חיבור HDMI...
בסופו של דבר אתה לא קונה את המכשיר כסטרימר, אבל אם במקרה התשתית שלך בבית עונה על הדרישות, אז בהחלט חסכת לעצמך סטרימר,
אני לא מבין איך אפשר להיות מאוכזב מתוכנה חינמית שמספקת אופציות שלא חשבת עליהן כשרכשת את המכשיר... (לפחות אני לא ב-2007 אם אני לא טועה במכשיר לא הייתה אפילו תמיכה בDLNA)...
יש לי סטרימר חוץ מה PS3 ומדי פעם כאשר מסיבה כזאת או אחרת הסטרימר לא נותן מענה אני עובר ל PS3 שנותן לרוב גיבוי לא רע.
Need more cowbell
אני ממש ממש לא מאוכזב!!!זו תוספת נהדרת ליכולות של המכשיר וPMS זו אחלה תכנה .
אני בסך הכל אומר כתשובה לשאלה של פותח השרשור שהמכשיר הזה הוא לא סטרימר , ובתכלס הוא גם לא מיועד לזה (לא כי אי אפשר , אלא כי מהנדסי
פיתוח המוצר לא השקיעו בתכונה הזו מספיק) והוא לא עושה את זה ברמה מספיק טובה + הוא תופס לך גם את המחשב .
ברור שאם במקרה יצא והסידור שיש לך בבית עם מחשב , ראוטר , סוני וכו' - מסתדר טוב כדי להזרים מדיה אז זה אחלה , אבל כמו שרשמתי
להתאמץ במיוחד בשביל זה - לא שווה , כי זה הרבה מאמץ לגרום לזה לעבוד ממש טוב
אני בסך הכל אומר כתשובה לשאלה של פותח השרשור שהמכשיר הזה הוא לא סטרימר , ובתכלס הוא גם לא מיועד לזה (לא כי אי אפשר , אלא כי מהנדסי
פיתוח המוצר לא השקיעו בתכונה הזו מספיק) והוא לא עושה את זה ברמה מספיק טובה + הוא תופס לך גם את המחשב .
ברור שאם במקרה יצא והסידור שיש לך בבית עם מחשב , ראוטר , סוני וכו' - מסתדר טוב כדי להזרים מדיה אז זה אחלה , אבל כמו שרשמתי
להתאמץ במיוחד בשביל זה - לא שווה , כי זה הרבה מאמץ לגרום לזה לעבוד ממש טוב
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
KoSh5, לדעתי אם אתה מחפש סטרימר אז קנה מכשיר שתוכנן מראש להיות כזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
גם לא מדוייק, אם כבר יש לך setup להוריד להתקין ולהגדיר את התוכנה לא אמור לקחת יותר מ-5-10,אוריאל כתב: להתאמץ במיוחד בשביל זה - לא שווה , כי זה הרבה מאמץ לגרום לזה לעבוד ממש טוב...
במקרה של בעיות, אז נגיד שעה לפתור, (היו לי בעבר בעיות עם גרסאות בטא שונות),
התעסקות חד-פעמית שחוסכת 1000-2000 שקל,
ובקישצור לפותח הדיון,
תפעיל את הPMS תנסה, תאהב- תישאר אתו,
לא מספיק טוב? תקנה סטרימר