שלום לכולם
שאלה בקשר להגדרות:
הסוני מחובר עם כבל אופטי למגבר ומבחינת השמע אין כל בעיה והפורמטים מפוענחים ע"י המגבר ונשמעים היטב
הסוני מחובר ל-LCD עם כבל HDMI וכאן הבעיה. קיימת בסוני אפשרות לבחור חיבור HDMI ואז לבחור ביצוע אוטומטי של הסוני. כשאני עושה זאת , הסוני לא נותן לי לאשר בחירה זו ובעצם כופה עליי ללכת לאופציה הידנית. באופציה זו, הסוני מזהה רק חיבור של 1080i כשיטה הטובה ביותר כאשר את 1080p הוא לא מזהה. כאשר אני בוחר 1080i ניתן לאשר ולקבע את הבחירה. אם הLCD הוא FULL HD, למה אין את האופציה האוטומטית ולמה לא ניתן לבחור 1080P?
שאלה נוספת, נניח ובחרתי 1080i ואני משחק במשחק של 720p, באיזו רזולצייה אני רואה את המשחק (בהנחה שהבחירה היא ידנית ולא אוטומטית לפי השאלה הקודמת)
חיבור ב-1080P בין LCD LG 53 FR FULL HD לפליסטיישן 3
בגלל שיש הגדרות מבלבלות אז אני לא אשתמש בFHD,
אתה בטוח שהרזולוציה של המסך 1920*1080?
אם כן תנסה או להחליף כניסת HDMI (בהנחה שיש יותר מאחת) או להחליף כבל, או לבדוק אם היא תומכת בכניסה של 1080P (יש גם טלויזיות HDR שתומכות בקליטת שידורי 1080P אפילו שהן לא יכולות להציג אותם)
בכל מקרה רוב המשחקים עובדים על 720P מה שאומר רזולוציה של 1366*768,
גם שידורי 1080I הם ברזולציה זו רק שמשודרות שתי תמונות לסירוגין כך שנוצר אפקט של 1080....
השאלה האמתית היא מה גודל המסך ומה מרחק הישיבה שלך ממנו,
רוב האנשים גם כה לא נמצאים במרחק ישיבה שמאפשר להם ליהנות מהיתרונות של FHD...
אתה בטוח שהרזולוציה של המסך 1920*1080?
אם כן תנסה או להחליף כניסת HDMI (בהנחה שיש יותר מאחת) או להחליף כבל, או לבדוק אם היא תומכת בכניסה של 1080P (יש גם טלויזיות HDR שתומכות בקליטת שידורי 1080P אפילו שהן לא יכולות להציג אותם)
בכל מקרה רוב המשחקים עובדים על 720P מה שאומר רזולוציה של 1366*768,
גם שידורי 1080I הם ברזולציה זו רק שמשודרות שתי תמונות לסירוגין כך שנוצר אפקט של 1080....
השאלה האמתית היא מה גודל המסך ומה מרחק הישיבה שלך ממנו,
רוב האנשים גם כה לא נמצאים במרחק ישיבה שמאפשר להם ליהנות מהיתרונות של FHD...
גודל המסך שלי הוא 42 אינץ ומרחק הישיבה הוא 4 מ'
לגבי הנתונים, כן בוודאות 1920X1080 FHD. אתה יכול לראות את המפרט הטכני באתר של ח.י.:http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
ניסיתי להחליף כניסות, לא עזר. הכבל חדש (קיבלתי אותו ביחד עם רכישת הPS3.
רעיונות נוספים, מישהו אולי נתקל בבעיה זו עם הPS3?
(יש לי את הסוני בדיוק יום ומעצבן אותי שההגדות לא מסתדרות... כבל HDMI אמור לתת הכל באוטומט לא?.....)
לגבי הנתונים, כן בוודאות 1920X1080 FHD. אתה יכול לראות את המפרט הטכני באתר של ח.י.:http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
ניסיתי להחליף כניסות, לא עזר. הכבל חדש (קיבלתי אותו ביחד עם רכישת הPS3.
רעיונות נוספים, מישהו אולי נתקל בבעיה זו עם הPS3?
(יש לי את הסוני בדיוק יום ומעצבן אותי שההגדות לא מסתדרות... כבל HDMI אמור לתת הכל באוטומט לא?.....)