איכות הרשת ב- modern warfare
נמאס לי שכאשר אני משחק ב- MW (אני כבר בלמעלה מ- 100 שעות) יש לי מקסימום 3 קווים ולאחרים יש 4 ו- 5 (נראה לי שיש גם 5 קווים) בחיווי של איכות הרשת שלהם.
זה פשוט נמאס!
יש לי חיבור של 5MB ולפי דעתי זה אמור להספיק לשחק ברשת. אבל זה פשוט לא כוחות מול שחקנים שיווי הרשת שלהם עדיף על שלי.
אחרי שהורגים אותי אני רואה שלמרות שירית על היריב שלי (ואצלי זה נראה כאילו פגעתי בו) אצלו לא רואים שום פגיעה.
אני יודע שהסיבות לכך הן שאין לנו שרתים למשחקים בארץ וזה שה- upload שלנו נמוך, אבל הייתי חייב לכתוב פה פשוט נמאס לי!
תגובות יתקבלו בשמחה....
זה פשוט נמאס!
יש לי חיבור של 5MB ולפי דעתי זה אמור להספיק לשחק ברשת. אבל זה פשוט לא כוחות מול שחקנים שיווי הרשת שלהם עדיף על שלי.
אחרי שהורגים אותי אני רואה שלמרות שירית על היריב שלי (ואצלי זה נראה כאילו פגעתי בו) אצלו לא רואים שום פגיעה.
אני יודע שהסיבות לכך הן שאין לנו שרתים למשחקים בארץ וזה שה- upload שלנו נמוך, אבל הייתי חייב לכתוב פה פשוט נמאס לי!
תגובות יתקבלו בשמחה....
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
איתך, החיבור לשרתים מישראל פשוט מתסכלים. והמצב לא ישתפר עד שלא יהיה Ping יותר טוב מישראל או שיהיו שרתים יעודיים בארץ.
ככה זה בפרובינציה, ורק שתדע לך שחוויית האונליין של COD4 היא עוד אחת הטובות שהתנסיתי בPS3.
רוב משחקי מכות פשוט לא שחיקים לרוב.
ככה זה בפרובינציה, ורק שתדע לך שחוויית האונליין של COD4 היא עוד אחת הטובות שהתנסיתי בPS3.
רוב משחקי מכות פשוט לא שחיקים לרוב.
Need more cowbell
אין שילוב.tzafrirs כתב:הבנתי.
יש לך מושג יש שילוב ב- COD4 בין ה- xbox 360 ל- PS3?...
מי הספק שלך ? לי יש 3 מגה מבזק בינלאומי ואני חורש את COD4 וזה עובד לי חלק לגמרי (בדרך כלל)
וכמעט תמיד יש לי 5 קווים
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5345
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
ללא גיימר ב-UT3 היו רק 2 שרתים ב- CTF עם פינג קטן מ- 250 עם גיימר מעל 15.
בזמנו ביקשתי שיפתחו לי חשבון גיימר זמני ל- 24 שעות להתנסות ללא עלות. התשתית נשארה על 1.5.
לא מובטח ש- NGN משנה משהוא. יכול להיות שהמהירות המוצהרת היא רק ל- WEB וכל דבר אחר כמו הורדות, משחקים או P2P נחסמים.
אין Net Neutrality.
בזמנו ביקשתי שיפתחו לי חשבון גיימר זמני ל- 24 שעות להתנסות ללא עלות. התשתית נשארה על 1.5.
לא מובטח ש- NGN משנה משהוא. יכול להיות שהמהירות המוצהרת היא רק ל- WEB וכל דבר אחר כמו הורדות, משחקים או P2P נחסמים.
אין Net Neutrality.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אינטרנט זהב ידועה כחברה בעייתית. תגיד תודה שאתה בכלל מצליח להתחבר, COD4 היה אחד המשחקים הבודדים שלא עשו אצלם בעיות התחברות, אבל היו כמה משחקים שבכלל אי אפשר היה להתחבר בהם לרשת דרכם ( Warhawk, Army of Two, אולי עוד). ברגע שעברתי לבזק בין לאומי כל הבעיות הנ"ל נפתרו.
בקשר ל5 קווים - אני חושב שזה רק ל Host. תבדוק, אני מאמין שתראה רק אחד עם חמישה קווים בכל משחק, אבל לא יהיו משחקים שאין בהם את האחד הזה.
בקשר ל5 קווים - אני חושב שזה רק ל Host. תבדוק, אני מאמין שתראה רק אחד עם חמישה קווים בכל משחק, אבל לא יהיו משחקים שאין בהם את האחד הזה.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
אמרת "אינטרנט זהב" אמרת מספיק.tzafrirs כתב:יש לי 5MB באינטרנט זהב.
בבזק יש חבילה של "גיימרים" יש לך את זה?...
תרשם לגיימר של בזק בינלאומי ולא יהיו לך יותר צרות.
באחריות.