איכות חיבור DVI-HDMI מול HDMI-HDMI
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
את טועה 
אפשרי בהחלט DVI TO VGA
בכל מקרה אים כאן שאלה.
אתה רואה את זה בעין ואתה מחליט מה יותר נעים לך לצפות.
למרות שלדעתי HDMI כמובן מביא איכות טובה יותר.
אפשרי בהחלט DVI TO VGA
בכל מקרה אים כאן שאלה.
אתה רואה את זה בעין ואתה מחליט מה יותר נעים לך לצפות.
למרות שלדעתי HDMI כמובן מביא איכות טובה יותר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
mp3lll, אתה גם צודק וגם טועה.
אפשר להעביר מ DVI-I ל VGA אבל אין שם שום המרה. הסיבה לכך היא שבמחברי ה DVI המקובלים (שם כולם DVI-I) מועבר בו זמנית גם אות דיגיטלי התואם ל HDMI וגם אות אנלוגי התואם ל VGA. שניהם מועברים דרך סט נפרד של פינים.
כך שניתן בהחלט להעביר מ DVI ל VGA ולו רק מהסיבה הפשוטה שבהעברה זו אין שום המרה אלא רק ניתוב של פינים.
אבל אתה לא יכול להשתמש במחבר DVI כדי לנתב ווידאו דיגיטלי ליעד אנלוגי. כך שאין אפשרות לחבר מקור דיגיטלי - כמו יציאת HDMI של נגן DVD לכניסה אנלוגית של VGA במסך ולהשתמש לצורך כך במתאם HDMI->DVI ולאחר מכן במתאם DVI->VGA
אפשר להעביר מ DVI-I ל VGA אבל אין שם שום המרה. הסיבה לכך היא שבמחברי ה DVI המקובלים (שם כולם DVI-I) מועבר בו זמנית גם אות דיגיטלי התואם ל HDMI וגם אות אנלוגי התואם ל VGA. שניהם מועברים דרך סט נפרד של פינים.
כך שניתן בהחלט להעביר מ DVI ל VGA ולו רק מהסיבה הפשוטה שבהעברה זו אין שום המרה אלא רק ניתוב של פינים.
אבל אתה לא יכול להשתמש במחבר DVI כדי לנתב ווידאו דיגיטלי ליעד אנלוגי. כך שאין אפשרות לחבר מקור דיגיטלי - כמו יציאת HDMI של נגן DVD לכניסה אנלוגית של VGA במסך ולהשתמש לצורך כך במתאם HDMI->DVI ולאחר מכן במתאם DVI->VGA
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
גם את ההפך אי אפשר כלומר מקור אנאלוגי(VGA) ליעד דיגיטלי(HDMI)Catskinner כתב:mp3lll,
אבל אתה לא יכול להשתמש במחבר DVI כדי לנתב ווידאו דיגיטלי ליעד אנלוגי. כך שאין אפשרות לחבר מקור דיגיטלי - כמו יציאת HDMI של נגן DVD לכניסה אנלוגית של VGA במסך ולהשתמש לצורך כך במתאם HDMI->DVI ולאחר מכן במתאם DVI->VGA...